teoloutraki Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 παιδια εχω ενα θεμα με τα δεδομενα του κινητου , χωρις να κανω τιποτα ανοιγουν μονα τους και εχω προβλημα με την μπαταρια , το κινητο ειναι ενα κινεζικο Landvo L550 ........ προσπαθησα με μερικους android manager μπας και καταφερνα να το ρυθμισω αλλα τιποτα ...... μηπως ξερει καποιος κατι αλλο εκτος απο αλλαγη rom γιατι δεν εχω ουτε γνωση ουτε και εμπειρια πανω σε τετοια σας ευχαριστω
sargio01 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Πιθανότατα ευθύνεται κάποια εφαρμογή γι αυτό(πχ καιρός, εφαρμογή google κλπ*), έλεγξε στις ρυθμίσεις της κάθε μιας για επιλογές που έχουν να κάνουν με δεδομένα. *ενδέχεται επίσης να ανοίγουν τα δεδομένα όταν το σήμα του δικτύου της κινητής είναι αδύναμο οπότε έλεγξε και τις ρυθμίσεις δικτύου παρόχου.
teoloutraki Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 το σημα δυσκολα να πεσει , εκλεισα απο τον καιρο τα δεδομενα να δουμε μηπως ειναι απο αυτο και θα το παω ενα ενα προγραμμα να δω ........ ευχαριστω πολυ
perachoritis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Πιθανότατα ευθύνεται κάποια εφαρμογή γι αυτό(πχ καιρός, εφαρμογή google κλπ*), έλεγξε στις ρυθμίσεις της κάθε μιας για επιλογές που έχουν να κάνουν με δεδομένα. *ενδέχεται επίσης να ανοίγουν τα δεδομένα όταν το σήμα του δικτύου της κινητής είναι αδύναμο οπότε έλεγξε και τις ρυθμίσεις δικτύου παρόχου. τελικα δεν εκανε δουλεια , δημιουργησα ενα αλλο δικτυο ψευτικο το οποιο δεν κανει τιποτα και δεν μπαινει πουθενα και οποτε δεν μπαινω στο ιντερνετ διαλεγω αυτο για να μην υπαρχουν δεδομενα αλλα το κουμπι των δεδομενων συνεχιζει και ανοιγει αυτοματα , μαλλον θα ειναι προβλημα της rom και θελει αλλαγμα
teoloutraki Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Costum rom έχεις; οχι απο την μανα του ...... ειναι η 4.4.2
sargio01 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Θέλει προσοχή με την costum είναι σημαντικό να είναι για το συγκεκριμένο μοντέλο, δεν αρκεί να είναι απλά για την ίδια μάρκα... Εσύ απάντησες και πρίν;
teoloutraki Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 εγω δεν ξερω απο αυτα , αν ειναι να το δωσω σε καποιον που ξερει για να μου το φτιαξει αυτος
ice25 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 δεν σου δείχνει στις ρυθμίσεις ποιες εφαρμογές σου τρώνε δεδομένα???κοίτα για δεδομένα παρασκηνίου
perachoritis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 δεν σου δείχνει στις ρυθμίσεις ποιες εφαρμογές σου τρώνε δεδομένα???κοίτα για δεδομένα παρασκηνίου τα δεδομενα παρασκηνιου τα βρηκα και εβαλα ενα firewall για να τα σταματησω για να μην μου τρωει mb συν οτι εφτιαξα κι ενα ψευτικο δικτυο και το συνδεω εκει οταν δεν θελω να μπω στο ιντερνετ για να ειμαι 100% σιγουρος , αλλα και παλι το κουμπι απο τα δεδομενα ανοιγει ....δεν χρεωνει ομως τιποτα γιατι το εβαλα σε ψευτικο δικτυο , το κουμπι ομως συνεχιζει να ανοιγει μονο του
magdalhnh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δοκίμασε κι αυτό: Απο τις ρυθμίσεις του google play στην Αυτόματη ενημέρωση εφαρμογών , όρισε το στο "χωρίς αυτόματη ενημέρωση εφαρμογών".
perachoritis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δοκίμασε κι αυτό: Απο τις ρυθμίσεις του google play στην Αυτόματη ενημέρωση εφαρμογών , όρισε το στο "χωρίς αυτόματη ενημέρωση εφαρμογών". το εκανα αν και το ειχα βαλει να κανει ενημερωση οταν υπαρχει wifi , μαλλον ειναι προβλημα της rom, θα δειξει ...... ευχαριστω πολυ
saruman123 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Οι συσκευές Android από προεπιλογή έχουν ενεργοποιημένη τη σύνδεση στο ίντερνετ μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Για να την κλείσουμε και να μη χρεωνόμαστε πηγαίνουμε στο "Ρυθμίσεις συστήματος > Περισσότερα δίκτυα > Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας" και απενεργοποιούμε την "Ενεργοποίηση δεδομένων". Επισης προφανως σε καποια εφαρμογη που εγκατεστησες προσφατα της εδωσες δικαιωμα να τα ενεργοποιει. Ψαξε και βρες ποια ειναι.
perachoritis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 απο τα προγραμματα που εχω μονο ενα υπηρχε απο την αρχη που μου το εκανε αυτο και το διεγραψα για να δουμε ..... οχι τελικα δεν ειναι αυτο γιατι μου το ξαναεκανε παλι............. το θεμα μου ειναι οτι μου ανοιγει το κουμπι απο τα δεδομενα ετσι κι αλλιως και ας μην εχω δεδομενα και hard reset του εκανα αλλα τιποτα
perachoritis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 παρακαλω κλειστε το θεμα , λυση δεν βρεθηκε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα