Προς το περιεχόμενο

Crucial MX300 750GB Review

crmaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ωραίο review ,αν και οι dense mofos με την ορολογία έδωσαν ρέστα για άλλη μια φορα ,παρόλο που η απάντηση ειναι who the fuck cares get a life 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους crmaris - Καραγιάννης για το εξαιρετικό review. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπουμε στη γλώσσα μας τόσο τεκμηριωμένες παρουσιάσεις για εξαρτήματα που χρησιμοποιούμε συνεχώς στις αναβαθμίσεις υπολογιστών. Τέτοιες λεπτομερής παρουσιάσεις μας βγάζουν πολλές φορές από τα αγοραστικά διλήμματά μας και μας γλυτώνουν πολύτιμο χρόνο. Συγχαρητήρια και πάλι για την άψογη δουλειά.

• Like 3

Υπάρχει και πάρα πολύ μάλιστα χρησιμότητα για τέτοιους δίσκους, αν σκεφτείτε ότι πολλές εταιρίες τραβάνε backup ακόμα σε κλασικούς σκληρούς που σε συνδυασμό με την προτίμηση όλο και περισσότερων σε VMs αντί για φυσικούς servers παίζει τεράστιο ρόλο όχι μόνο πόσο γρήγορα γίνονται τα backups, αλλά και ότι μπορείς να τα τρέχεις και κατά τη διάρκεια των εργάσιμων ωρών για πιο συχνά backup. Υπάρχουν σημαντικοί servers που ζητείται πολλές φορές να γίνονται backup ακόμα και ανά 15 λεπτά. Η όλη διαδικασία με συμβατικούς δίσκους είναι σχεδόν απαγορευτική.

Για να δούμε πώς θα τα πάει σε βάθος χρόνου..

Ελπίζω να βγει οκ, αν και tlc. Έχω σε υπόληψη την εταιρεία, γιαυτό και επέλεξα για το λάπτοπ της δουλειάς μου τον 275gb (αλλά και για την τιμή του).

Nομίζω για την τιμή και την χωρητικότητα, είναι μια χαρά οι επιδόσεις και αν και γράψατε σαν αρνητικό το λίγο χαμηλό write, εγώ το βλέπω μια χαρά, περίμενα να είναι και χαμηλότερο.

Τα δικά μου τεστ:

http://i.imgur.com/wdanUsP.png

http://i.imgur.com/bWA5P1Q.png

• Like 1

@crmaris τα review σου είναι γαμάτα (sorry αλλά οποιαδήποτε άλλη λέξη είναι understatement).

Ειναι τόσο γαμάτα που αν ήμασταν στην εποχή του έντυπου και των περιοδικών, θα αγόραζα κάθε μήνα το περιοδικό μόνο για να διαβάζω τα review σου. Congrats!

giphy.gif

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...