Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερες,οπως λεει και ο τιτλος ΦΙΛΗ εχει επιδοτηση 85Ε απο τη Cosmote και θελει να παρει νεο τηλεφωνο οπου τα κυρια χαρακτηριστικα για την τιμη που θα δινει ειναι κυριως να εχει οσο καλη καμερα (μπρος πισω) γινεται,να ειναι 5" +- ,και να τρεχει οσο πιο smooth ειναι εφικτο. Η max τιμη που μπορουμε να φτασει ειναι 150Ε το πολυ 170 αν πραγματικα το αξιζει η συσκευη αυτη. Δυστηχως ειμαστε περιορισμενοι στις επιλογες μας διοτι η αγορα ειναι εφικτη μονο απο τα καταστηματα cosmote/γερμανος και λιγο που κοιταξα εγω μου φανηκαν ολα σαπια και πανακριβα στα λεφτα τους οποτε θα ηθελα τα δικα σας φωτα.

Ειδα το Lg k10 η βαθμολογιες αναμεικτες,αλλα κυριως κακες εμπειριες με υπερθεμανσεις του κινητου αυτου.

Μετα το p8 lite διαβαζω παντου οτι εχει θεμα με bluetooth ή Wifi οπου παυει να λειτουργει απλα,και μετα το to galaxy j1 αλλα πολυ μικρη οθονη και αμφιβαλλω αν ειναι το ιδιο καλο και μετα απο καιρο..

Δημοσ.

Να την κρατήσει την επιδότηση να τη βάλει στο λογαριασμό της και να παρει κινητό απο σκρουτζομαγαζο η κανα μεταχειρισμένο σε αριστη κατασταση. Ο Γερμανός τα έχει το λιγότερο 30-40€ πιο ακριβά.

Δημοσ.

πραγματικα δεν μπορεις να προτεινεις τιποτα...  καλυτερα δηλαδη αν γινεται να τα βαλεις ως εκπτωση σε κανενα λογαριασμο και να παρεις κινητα με 120 παλι αλλα απο εξω..

Δημοσ.

να τους τρίψει στην μούρη την επιδότησή και να την περάσει στην έκπτωσή πάγιου ....και να πάρει μια συσκευή από σκρουτζ ή κίνα ακόμα κλτρα  με 170€ παίρνει τούμπανο από κει 

Δημοσ.

Πωω μας βαλατε σε τετοιες σκεψεις τωρα,ευχαριστω. Θα κανω αναλητικη συζυτηση μαζι της αυριο και θα δουμε. Τι γνωμη εχετε για το Sony E5 που το βρισκουμε 178Ε απο cosmote?

Δημοσ.

τωρα ρε φιλε τι σου πω...  ? οτι ειναι καλο...  μακαρι να ηταν.. 

οτι το σαπιο Ε5 ειναι πιο ακρτιβο και απο το καινουργιο xiaomi redmi note 4 pro ( http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-4-Pro-Helio-X20-3GB-64GB-Smartphone---Gold-373195.html )  3/64gb 10xcore

παρε αυτο σε χρυσο ή το xiaomi redmi note 3 pro ..... σε αυτα τα λεφτα ειναι πραγματικα χωρις αντιπαλο...  

εγω συγκρινα το δικο μου redmi note 3 pro με ενα sony M4 aqua και ηταν λες και βαζαμε διπλα διπλα ενα high end με ενα budget phone.. 

Δημοσ.

Και πάλι δεν χρειάζεται να πάει σε κινέζικο απέξω για τα γνωστά θέματα εγγύησης. Και από Ελλάδα βρίσκεις συσκευές, το θέμα είναι να κάνετε αυτό που έγραψαν οι παραπάνω. Να βάλει την επιδότηση στο πάγιο. Κερδισμένη θα βγει οικονομικά και καλύτερη συσκευή θα πάρει.

Δημοσ.

Και πάλι δεν χρειάζεται να πάει σε κινέζικο απέξω για τα γνωστά θέματα εγγύησης. 

τα θεματα εγγυησης τα εχεις απο οπου και να αγορασεις...  για πανε μια βολτα απο το νημα της αρβατο να σου φυγει τα καφασι

Δημοσ.

τα θεματα εγγυησης τα εχεις απο οπου και να αγορασεις...  για πανε μια βολτα απο το νημα της αρβατο να σου φυγει τα καφασι

Δεν έχει καμιά σημασία αυτό. Αλλο να μπορείς να πας και να "φωνάξεις" στο κατάστημα/σέρβις και άλλο να πρέπει να μαγνητοσκοπήσεις το πρόβλημα, να το δεις, να το πακετάρεις το τηλέφωνο και να το στείλεις Κίνα και ΑΝ το δεχτούν και αυτοί να σου στείλουν άλλο. Υπάρχει μια διαφορά. 

Δημοσ.

Kαλησπερες,οπως λεει και ο τιτλος ΦΙΛΗ εχει επιδοτηση 85Ε απο τη Cosmote και θελει να παρει νεο τηλεφωνο οπου τα κυρια χαρακτηριστικα για την τιμη που θα δινει ειναι κυριως να εχει οσο καλη καμερα (μπρος πισω) γινεται,να ειναι 5" +- ,και να τρεχει οσο πιο smooth ειναι εφικτο. Η max τιμη που μπορουμε να φτασει ειναι 150Ε το πολυ 170 αν πραγματικα το αξιζει η συσκευη αυτη. Δυστηχως ειμαστε περιορισμενοι στις επιλογες μας διοτι η αγορα ειναι εφικτη μονο απο τα καταστηματα cosmote/γερμανος και λιγο που κοιταξα εγω μου φανηκαν ολα σαπια και πανακριβα στα λεφτα τους οποτε θα ηθελα τα δικα σας φωτα.

Ειδα το Lg k10 η βαθμολογιες αναμεικτες,αλλα κυριως κακες εμπειριες με υπερθεμανσεις του κινητου αυτου.

Μετα το p8 lite διαβαζω παντου οτι εχει θεμα με bluetooth ή Wifi οπου παυει να λειτουργει απλα,και μετα το to galaxy j1 αλλα πολυ μικρη οθονη και αμφιβαλλω αν ειναι το ιδιο καλο και μετα απο καιρο..

Την επιδότηση την έχει από προηγούμενη σύνδεση ή αφορά υπαλληλικό πακέτο Group 1 (έτσι κατάλαβα αρχικά);

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...