Προς το περιεχόμενο

Note 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!

Ηθελα να ρωτησω για το εν λογω.Πως ειναι σαν συσκευη μπαταρια κλπ.Εχει διαφορες με το 4αρι;Αξιζει;

Ευχαριστω!

Δημοσ.

παλια συσκευη. Δεν συμφέρει εκτός και αμα την βρεις σε πολυ καλη τιμη. Υποψιν οτι δεν εχει ουτε καν εγγυηση Ευρώπη μιας και δεν εισηχθη ποτέ.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ το είχα 2 φορές παλιότερα είναι πολύ καλό και βολικό είναι το ίδιο με το s6 edge plus απλά το ένα έχει πενακι και το άλλο οθόνη edge..

Με το note 4 έχει τεράστια διαφορά..

Καλύτερη κατασκευή

Κάμερα

Οθόνη

Μπαταρία

Επεξεργαστή

Ραμ

Γενικά φεύγεις από την πλαστικουρα και πας σε κάτι premium

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ το είχα 2 φορές παλιότερα είναι πολύ καλό και βολικό είναι το ίδιο με το s6 edge plus απλά το ένα έχει πενακι και το άλλο οθόνη edge..

Με το note 4 έχει τεράστια διαφορά..

Καλύτερη κατασκευή

Κάμερα

Οθόνη

Μπαταρία

Επεξεργαστή

Ραμ

Γενικά φεύγεις από την πλαστικουρα και πας σε κάτι premium

Ακριβως οπως στα ειπε ο φιλος απο πανω!

Το ειχα και εγω εις διπλουν το Note 5, φοβερη συσκευη και προσωπικα πιστευω πως ειναι πολυ καλυτερο απο το Note 4 και αξιζει την παραπανω χρηματικη διαφορα!

Μεγαλη διαφορα προσωπικα ειχα δει στην μπαταρια, το Note 4 κρατουσε πολυ λιγοτερο σε σχεση με το 5αρι.

Φυσικα οσον αφορα την ποιοτητα κατασκευης ειναι η μερα με την νυχτα, πλαστικο vs Γυαλι μεταλλο...

• Like 1
Δημοσ.

Για μένα έτσι τα είχα και τα δύο βασικά έχω ακόμα το 4

Δεν αξίζει το 5 γιατί ? ΑΠΛΌ μου έπεσε και έσπασε πίσω το τζάμι και δεν έβρισκα ανταλλακτικό με τίποτα

Το 4 είναι ποιο σκληρό σαν αντοχή

• Like 1
Δημοσ.

Το 4 είναι ποιο σκληρό σαν αντοχή

Με αυτήν την λογική και το s3-4-5 που είναι πλαστικουρες αξίζουν περισσότερο από το s6-s7 γιατί άμα πέσουν αντέχουν περισσότερο..

Όσο για ανταλλακτικά φυσικά και φέρνουν τα καταστήματα που τα αγοράζεις

• Like 1
Δημοσ.

Ειμαι τελειος κατα

Δηλαδη να θα αγοραζουμε συνέχεια τζαμακι για πισω

Φιαφωνω

Αλλα Σωστα τα λες ετσι είναι το 4 ποιο σκληρό απλα στο 5 αν σου αρεσει το σχεδιο πας κατα εκειν

Αλλα εδω μηλαμε για note ωμος και αφηνουμε τα "s" εξω τωρα αμα με πας ζε note 3 θα σου πω καλο ειναι δεν εχει ομως οτι το 4 και το note 2 .

3 φορες έπεσε και 3 φορες αλαξα οθονη

Κατι στο 5αριδ ακομα δεν ξερω για τους φιλους ο καθένας εχει την άποψη του εμενα παντως

Εκαιγε οταν το φορτιζα και στα παιχνιδια καιει εντονα σε ενοχλητικο βαθμο

Δημοσ.

Ειμαι τελειος κατα

Δηλαδη να θα αγοραζουμε συνέχεια τζαμακι για πισω

Φιαφωνω

Αλλα Σωστα τα λες ετσι είναι το 4 ποιο σκληρό απλα στο 5 αν σου αρεσει το σχεδιο πας κατα εκειν

Αλλα εδω μηλαμε για note ωμος και αφηνουμε τα "s" εξω τωρα αμα με πας ζε note 3 θα σου πω καλο ειναι δεν εχει ομως οτι το 4 και το note 2 .

3 φορες έπεσε και 3 φορες αλαξα οθονη

Κατι στο 5αριδ ακομα δεν ξερω για τους φιλους ο καθένας εχει την άποψη του εμενα παντως

Εκαιγε οταν το φορτιζα και στα παιχνιδια καιει εντονα σε ενοχλητικο βαθμο

Κοίτα να δεις όταν λέμε ότι μια εταιρία αλλάζει σχεδιαστικά είναι ακριβώς αυτή η περίπτωση..

Αλλάζει εμφάνιση υλικό καλύτερα space κάμερες μπαταρία κτλ

Τώρα το αν δεν σου αρέσει εσένα είναι άλλο θέμα αλλά ούτε στην θεωρία αλλά ούτε στην πράξη το note 4 δεν είναι καλύτερο από το note 5

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά, που είναι ακριβώς πλαστικό το note 4 και δεν το γνωρίζω; Δουλευόμαστε;

Προφανώς και είναι βελτιωμένο το note 5 αλλά μέρα με την νύχτα που το παρουσιάζετε μερικοι εδώ, τι να πω, είχατε note 4 και με το που πήρατε το note 5 πετάξατε το άλλο στα σκουπίδια σαν κάτι τόσο υποδεέστερο;

Εγώ επειδή τα έχω και τα δύο, δεν έχουν τόσες χαοτικές διαφορές όσο θέλετε εσείς να παρουσιάζετε. Δείτε και video comparisons. Προφανώς και σε όλα το note 5 είναι καλύτερο και βελτιωμένο αλλά και το 4αρι με τα updates του και τα features που έχει πάρει πλέον είναι πολύ κοντά σαν συσκευή. Αυτό με την μπαταρία δεν ειναι αληθές ή τουλαχιστον δεν λέει όλη την αλήθεια. Έχει καλυτερη εξοικονόμηση το note 5 αλλά επίσης δεν είναι τόσο χαοτική η διαφορά τους ούτε και η ίδια η μπαταρία τους. Το note 4 έχει πιο μεγάλη μπαταρία σε mah οπότε είναι καθαρά πως το χειρίζεται το λογισμικό όλο αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Το μπροστά που είναι και η οθόνη προφανώς είναι γυαλί, το πίσω είναι το κλασσικο ψευτοδερμα, σήμα κατατεθέν note, και τα πλαϊνα του είναι από αλουμίνιο.

Γιατί με βάζεις στην διαδικασία να κάθομαι να στο περιγράφω; Το έχεις πιάσει στα χέρια σου;

Έλεος με αυτά που κάθεστε και γράφετε. Γράψτε την άποψη σας αλλά μην παραπληρορειτε.. Τα προηγούμενα note ήταν όντως εξολοκλήρου πλαστικά. Δεν είναι πλαστική κατασκευή το note 4, πως θα το κάνουμε;

Δημοσ.

Το μπροστά που είναι και η οθόνη προφανώς είναι γυαλί, το πίσω είναι το κλασσικο ψευτοδερμα, σήμα κατατεθέν note, και τα πλαϊνα του είναι από αλουμίνιο.

Γιατί με βάζεις στην διαδικασία να κάθομαι να στο περιγράφω; Το έχεις πιάσει στα χέρια σου;

Έλεος με αυτά που κάθεστε και γράφετε. Γράψτε την άποψη σας αλλά μην παραπληρορειτε.. Τα προηγούμενα note ήταν όντως εξολοκλήρου πλαστικά. Δεν είναι πλαστική κατασκευή το note 4, πως θα το κάνουμε;

Το note ήταν από τα αγαπημένα μου κινητά τα είχα όλα εκτός από το 7 ...

Το ψευτοδερμα δεν είναι τύπου lg g4 αλλά είναι πλαστικο...

Και είναι αμαρτία κάποιος να συγκρίνει το note 4 με το 5 και δεν στα λέω αυτά γιατί έχω το 5 κανένα από τα 2 δεν έχω πλέον...

• Moderators
Δημοσ.

Γενικως το 5 ειναι πολυ καλο. Σε συγκριση με το 4 τωρα οντως οι διαφορες δεν ειναι και χαοτικες. 

Με ενοχλουσε που δεν εχει αφαιρουμενη μπαταρια αλλα το συνηθισα, η unibody κατασκευη μου αρεσει αρκετα. Αυτο που με ενοχλουσε και με ενοχλει ειναι η ελλειψη της καρτας μνημης και λιγο η ελλειψη IR. Και αντε το δευτερο δεν ειναι και τρελο μειονεκτημα, αλλα το πρωτο ειναι.

Απο κει και περα αν ειχα να επιλεξω αναμεσα στα δυο θα πηγαινα στο Ν5 ως πιο καινουριο μοντελο κλπ. Αν ειχα ηδη το Ν4 δε θα ετρεχα να το αλλαξω εκτος αν μου καθοταν καμια καλη ευκαιρια (οπως και μου εκατσε γι'αυτο και το αλλαξα). 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...