jason97 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Εχω ενα mouse απο την microsoft και εδω και δυο μερες μου κολλαει και αναγκαστηκα βγαζω απο την θυρα usb και το ξαναβαζω παλι και λειτουργει κανονικα Ειναι προβλημα mouse η mobo? Mobo 970a ud3
nemesiskp Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μαλλον ποντικι εαν δεν σου κολλαει αλλη συσκευη.Δοκιμασε με αλλο ποντικι ή το ποντικι σε αλλη μητρικη. 1
jason97 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Παλι ενα το ποντικι μου ειχε χαλασει γιατι κολλαγαν τα πληκτρα Αφου αυτο δεν μου εχει πεσει κατω πως χαλασε? Και οταν νεκρωνει δεν αναβει το φωτακι απο κατω Αμα εχει εγγυηση να το παω πισω?Παιζει ρολο η θυρα αμα ειναι usb 3η usb power?
UsualSuspect__ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα, βέβαια εδώ και λίγο καιρό σταμάτησε να το κάνει
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Βρες ένα άλλο ποντίκι και δοκίμασέ το για κάποιο διάστημα.
nik5163 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Το δοκιμάζεις σε άλλη θύρα usb. Αν δεν διορθωθεί: κάνεις uninstall + install mouse driver.
jason97 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Το δοκιμασα σε αλλη θυρα και δουλεψε κανονικα
La_MoRt Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δοκίμασε μέσα από το control panel να αλλάξεις από τις ρυθμίσεις παροχής ενέργειας τις θύρες του usb να μη πέφτουν σε sleep mode. Μπορεί να είναι κάτι τέτοιο προεπιλεγμένο και να μην επανέρχεται σωστά όταν πας να το ξανά λειτουργήσεις. ΣΤο κάνει αν μείνει για λίγη ώρα ο υπολογιστής σε χωρίς να το χρησιμοποιείς ή εκεί που το χρησιμοποιείς ξαφνικά το παθαίνει;
jason97 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Εκει που το χρησιμοποιω και το παθαινει ξαφνικα Και σε μερικες θυρες οταν συνδεω εξωτερικο δισκο η και φλασακι δεν μου τα εμφανιζει στον υπολογιστη
La_MoRt Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δοκίμασε ότι σου είπα να δεις αν θα φτιάξει. Γύρνα τον υπολογιστή σε performance από τις ρυθμίσεις παροχής ενέργειας και δες αν ισιώσει,
La_MoRt Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Ναι βάλε υψηλές επιδόσεις και δες αν θα ξανά κάνει το ίδιο πρόβλημα.
jason97 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δεν θα εχει μεγαλη καταναλωση και θερμοκρασιες? Γιατι να μην δουλευουν ορισμενες θυρες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα