Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα παληκαρια, εχω ενα προβλημα προσπαθοντας να κανω εγκατασταση τα windows ΧΡ σε ενα λαπτοπ που φοραει πανω τα win 10 ! Καταρχην φτιαχνω το bootable usb με τα win xp. Μολις κανω restart και παω να κανω boot απο usb για να τα κανω εγκατασταση δεν τα αναγνωριζει και το pc κολλαει με μαυρη οθονη μεχρι να κανω restart . Στην αρχη νομιζα πως δεν ειναι καλη η διανομη ων win xp που εχω οποτε κατεβαζω αλλες τις διαφορετικεσ εκδοσεις των xp , αλλα και παλι τπτ τα ιδια ! Μετα νομιζα πω εχει το laptop προβλημα και δεν κανει γενικα καθολου boot απο usb , ετσι λοιπον κανε ενα bootable usb με τα win 10 μεσα και το δοκιμαζω .. Και δουλευει κανονικοτατα :mad: Μηπως κανεις γνωριζει για πιο λογο μου σνομπαρει τα xp ?? Ευχαριστω εκ των προτερων !
soteras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Γιατί θες να πας σε XP είναι πολύ παλιό το μηχάνημα και δεν σηκώνει τα 10 ή κάτι άλλο. 1
ss13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 http://windowspcguide.com/downgrade-to-windows-8-7-from-windows-10/
jim_p Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Για αρχη δοκιμασε να κλεισεις το secure boot ή uefi ή οπως αλλιως το λεει το bios του λαπτοπ σου και να δουλεψεις μονο με legacy. 2
Stavros_Fox Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Επισης απο το bios, πρεπει να αλλαξεις το σκληρο δισκο απο ahci σε legacy ή compatible ή ide ( αναλογα το bios εχει κ διαφορετικη ονομασια).
Δαυιδ-Ιωαννης-Παπαδοπουλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 αυτο που θα πρεπει να κανεις γιατι τα Windows 10 κλειδωνουν μετα απο καποιες ημερες ειναι να bootareis το pc σ και μωλις μπεις στο bios να βαλεις τοτε το μεσο η το DVD σ με τα windows και θα κανει κανονικα εγκατασταση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα