Προς το περιεχόμενο

Άπο win 10 σε win xp

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παληκαρια,  εχω ενα προβλημα προσπαθοντας να κανω εγκατασταση τα windows ΧΡ σε ενα λαπτοπ που φοραει πανω τα win 10 ! Καταρχην φτιαχνω το bootable usb με τα win xp. Μολις κανω restart και παω να κανω boot απο usb για να τα κανω εγκατασταση δεν τα αναγνωριζει και το pc κολλαει με μαυρη οθονη μεχρι να κανω restart . Στην αρχη νομιζα πως δεν ειναι καλη η διανομη ων win xp που εχω οποτε κατεβαζω αλλες τις διαφορετικεσ εκδοσεις των xp , αλλα και παλι τπτ τα ιδια ! Μετα νομιζα πω εχει το laptop προβλημα και δεν κανει γενικα καθολου boot απο usb , ετσι λοιπον κανε ενα bootable usb με τα win 10 μεσα και το δοκιμαζω .. Και δουλευει κανονικοτατα :mad: :mad: :mad:

Μηπως κανεις γνωριζει για πιο λογο μου σνομπαρει τα xp :-D  :-D  ??

Ευχαριστω εκ των προτερων !

Δημοσ.

Για αρχη δοκιμασε να κλεισεις το secure boot ή uefi ή οπως αλλιως το λεει το bios του λαπτοπ σου και να δουλεψεις μονο με legacy.

• Like 2
Δημοσ.

Επισης απο το bios, πρεπει να αλλαξεις το σκληρο δισκο απο ahci σε legacy ή compatible ή ide ( αναλογα το bios εχει κ διαφορετικη ονομασια).

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

αυτο που θα πρεπει να κανεις γιατι τα Windows 10 κλειδωνουν μετα απο καποιες ημερες ειναι να bootareis το pc σ και μωλις μπεις στο bios να βαλεις τοτε το μεσο η το DVD σ με τα windows και θα κανει κανονικα εγκατασταση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...