Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι κατοχος ενος s6 edge αλλα σκεφτομαι να παω στο lg g5. Ειναι ουσιαστικη αναβαθμιση; Εγω απο το κινητο ζηταω να εχει καλη οθονη και καμερα. Το s6 εχει κορυφαια οθονη και κορυφαια καμερα (δεν εχω κανενα παραπονο απο την καμερα του τελος παντων) και θελω να μου πειτε τι παιζει συγκριτικα με το g5. Επισης, ως πρώην κατοχος lg g4 - και θυμα bootloop - υπαρχει λογος να συνεχισω να φοβαμαι για κατασκευαστικα προβληματα στο g5; 

Δημοσ.

μια χαρα ειναι το S6 edge μεινε εκει π εισαι δεν νομιζω να αξιζει η μεταβαση.

Να σημειωσω πως δεν θα πληρωσω τιποτα για να παω στο lg g5 ^_^

Δημοσ.

Από οθόνη δν έχει κλτρη για τον μέσο χρήστη! Όλοι ενθουσαιζονται με τα πλούσια χρώματα τον amoled πράγμα όμως που ξεφεύγει πολύ από τα "κανονικά" στάνταρ,υπερκορεμενα και ψεύτικα χρώματα εμένα τουλάχιστον ποτέ δν μου άρεσαν όσο wow και να φαίνεται..

Το μειωνετκιμα της όμως είναι ότι δν είναι όσο φωτεινή όσο του S6 στον ήλιο δν θα την βλέπεις τοσο καθαρά κατά τα άλλα πιστέψω είναι κλτρο πάνελ λίγο πίσω από του S7 , κ νμζω πίσω και από του htc 10 που έχω τώρα!

Κάμερες σίγουρα έχει κλτρες σίγουρα όμως! Για προβλήματα εκτός από πορτακι δν έχει ακουστεί τπτ όσοι λένε bootloops είναι 1-2 άτομα στα εκατομμύρια που πούλησε δν ξερω άμα είναι ο κανόνας, όσο για light bleed ναι υπάρχει όχι ότι θα τι καταλαβεις μόνο άμα προσέξεις φουλ φουλ προσεκτικά σε μαύρο φόντο σε τελείως σκοτεινό δωμάτιο, δημιουργεί πρόβλημα όχι αλλά δν παει να υπάρχει!

Για μένα το μεγαλύτερο μειωνετκιμα του είναι η εμφάνιση(άσχημο όσο δβ πάει) και ή οθόνη.. απλά δν μπορείς να του βάλεις tempered glass και να κάτσει τέλεια ή έστω απλά οκ χωρίς φούσκες και το γυαλί του είναι αρκετά λεπτό και εύθραυστο!

Εγώ θα το αλλάζα καθαρά για ψυχολογικούς λόγους θέλω ότι πιο φρέσκο!

Εσύ τι θα κάνεις δν ξερω(είχα το s6 σκέτο, κακό κινητό φίλε μου δν μ άρεσε καθόλου με αρκετά drop frame)

Δημοσ.

Ναι φίλε μου εγω θα πήγαινα σε g5. Απο οσα παιδια ειχαν το s6 δεν ακουσα καλα λογια, ολοι στο εξάμηνο το δωσαν. Για το g5 ακομα δεν έχουμε ακουση κατι κακο.

Δημοσ.

Δες βιξτεακια όχι light bleed να βλέπεις την "λάμπα" του πάνελ απλά σε μερικές γωιες είναι ένα κλικ πιο φωτεινο το μαύρο! Άμα δν στο έλεγα παίζει να μην το καταλαβαίνες καν

Δημοσ.

Από οθόνη δν έχει κλτρη για τον μέσο χρήστη! Όλοι ενθουσαιζονται με τα πλούσια χρώματα τον amoled πράγμα όμως που ξεφεύγει πολύ από τα "κανονικά" στάνταρ,υπερκορεμενα και ψεύτικα χρώματα εμένα τουλάχιστον ποτέ δν μου άρεσαν όσο wow και να φαίνεται..

Το μειωνετκιμα της όμως είναι ότι δν είναι όσο φωτεινή όσο του S6 στον ήλιο δν θα την βλέπεις τοσο καθαρά κατά τα άλλα πιστέψω είναι κλτρο πάνελ λίγο πίσω από του S7 , κ νμζω πίσω και από του htc 10 που έχω τώρα!

Κάμερες σίγουρα έχει κλτρες σίγουρα όμως! Για προβλήματα εκτός από πορτακι δν έχει ακουστεί τπτ όσοι λένε bootloops είναι 1-2 άτομα στα εκατομμύρια που πούλησε δν ξερω άμα είναι ο κανόνας, όσο για light bleed ναι υπάρχει όχι ότι θα τι καταλαβεις μόνο άμα προσέξεις φουλ φουλ προσεκτικά σε μαύρο φόντο σε τελείως σκοτεινό δωμάτιο, δημιουργεί πρόβλημα όχι αλλά δν παει να υπάρχει!

Για μένα το μεγαλύτερο μειωνετκιμα του είναι η εμφάνιση(άσχημο όσο δβ πάει) και ή οθόνη.. απλά δν μπορείς να του βάλεις tempered glass και να κάτσει τέλεια ή έστω απλά οκ χωρίς φούσκες και το γυαλί του είναι αρκετά λεπτό και εύθραυστο!

Εγώ θα το αλλάζα καθαρά για ψυχολογικούς λόγους θέλω ότι πιο φρέσκο!

Εσύ τι θα κάνεις δν ξερω(είχα το s6 σκέτο, κακό κινητό φίλε μου δν μ άρεσε καθόλου με αρκετά drop frame)

Όσον αφορά αυτά που έγραψες για τις amoled, ευτυχισμένο το 2012. Έλεος κάπου.

Δημοσ.

Δυστηχως δεν ειναι μονο τα παραπανω που αναφερθηκαν οτι θα χασει απο την μεταβαση απο το S6 edge. Ακομα και η ποιοτητα κατασκευης ειναι κατωτερη αισθητα στο G5.Ταχυτατο δεν λεω,αλλα δυστηχως εχει μετρια οθονη αν και 1440p με τα θεματα που αναφερθηκαν(στο γειτονικο forum εχουν κλασσικα θεματα και με ανταλλακτικα και μεγαλους χρονους αναμονης),αθλια αισθηση στο χερι σε σχεση με πολλα αλλα κινητα.Η καμερα του δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλυτερη του S6 edge.

Για μενα δεν αξιζει η μεταβαση και θα κοιταζα αν οντως με ετρωγε το μικροβιο της αναβαθμισης καπου αλλου εκτως G5. Αν το V20 λεγοταν G5 σιγουρα τα πραγματα θα ηταν καλυτερα αλλα η LG για αλλη μια φορα στα κινητα εβγαλε μια αντικειμενικα γρηγορη αλλα σε γενικες γραμμες λιγο πανω απο μετρια συσκευη. Ακομα και τα mods αθλια προσθηκη αποδειχθηκαν.

Δημοσ.

Δηλαδη το απορριπτεις επειδη εχει πιο φτηνη αισθηση στο χερι και μετρια οθονη ενω εχει καμερα αντιστοιχη του s7, καλυτερη μπαταρια, ειναι πιο γρηγορο, εχει 1gb ram παραπανω?

Ενταξει ο καθενας θετει τις προτεραιοτητες του, αλλα αποψη μου οτι εκτος και αν καποιος εχει ερωτα με το σχεδιασμο του s6 (που πραγματι είναι πιο ωραιο απο το g5) δεν θα πρεπε καν να χει ενδοιασμους για την ανταλλαγη.

Δημοσ.

Δηλαδη το απορριπτεις επειδη εχει πιο φτηνη αισθηση στο χερι και μετρια οθονη ενω εχει καμερα αντιστοιχη του s7, καλυτερη μπαταρια, ειναι πιο γρηγορο, εχει 1gb ram παραπανω?

Ενταξει ο καθενας θετει τις προτεραιοτητες του, αλλα αποψη μου οτι εκτος και αν καποιος εχει ερωτα με το σχεδιασμο του s6 (που πραγματι είναι πιο ωραιο απο το g5) δεν θα πρεπε καν να χει ενδοιασμους για την ανταλλαγη.

Ναι το βγαζω απεξω για τα παραπανω +αυτα που εχω διαβασει και στο αλλο forum απο πλευρας αντιμετωπισης service +οτι μιλαει ο συμφορουμιτης για αναβαθμιση. Ουτε φυσικα υπερ του s6 edge ημουν για οταν βγηκε αλλα υπαρχουν πραγματα στο G5 που θα απογοητευτει περαν των αναμενομενα καλυτερων specs και καμερας. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...