Icecut Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Αν έχεις αποφασίσει οτι το budget σου είναι για θερμοπομπό και το δωμάτιο είναι γύρω στα 15 τ.μ. τότε ναί..πάρε delonghi ή τέσπα κάτι ακριβότερο αν θές κάτι επώνυμο και για λόγους εμφάνισης!dimplex,delonghi etc,δεν έχουν να προσφέρουν κάτι διαφορετικό!μια αντίσταση είναι,μη πιστεύετε οτι υπάρχει κάτι μαγικό μέσα σε αυτά τα μεταλλικά κουτιά!αυτό για το θερμοστάτη πρίζας θα το ξαναπώ καθώς ο θερμοστάτης επάνω στους θερμοπομπούς είναι για τα μάτια του κόσμου..πραγματικά σε ένα δωμάτιο μπορεί να κάνει τη διαφορά απο την άποψη της άνεσης αλλά και σε βάθος χρόνου οικονομίας!
xristoslet Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Αν έχεις αποφασίσει οτι το budget σου είναι για θερμοπομπό και το δωμάτιο είναι γύρω στα 15 τ.μ. τότε ναί..πάρε delonghi ή τέσπα κάτι ακριβότερο αν θές κάτι επώνυμο και για λόγους εμφάνισης!dimplex,delonghi etc,δεν έχουν να προσφέρουν κάτι διαφορετικό!μια αντίσταση είναι,μη πιστεύετε οτι υπάρχει κάτι μαγικό μέσα σε αυτά τα μεταλλικά κουτιά!αυτό για το θερμοστάτη πρίζας θα το ξαναπώ καθώς ο θερμοστάτης επάνω στους θερμοπομπούς είναι για τα μάτια του κόσμου..πραγματικά σε ένα δωμάτιο μπορεί να κάνει τη διαφορά απο την άποψη της άνεσης αλλά και σε βάθος χρόνου οικονομίας! Νομίζω οτι τα ισοπεδώνεις όλα λίγο, εγώ πάντως που έχω δοκιμάσει και ακριβούς και φθηνούς έχω δει διαφορά... Τώρα να σου πω κατασκευαστικά, ενα πιο ακριβό έχει θερμοστάτη και χρονοδιακόπτη που αυτό σημαίνει οτι κάνεις οικονομία στο ρεύμα, επίσης είναι μονωμένο έτσι ώστε να προφυλάσσεστε από πιθανό ακούσιο έγκαυμα, τα υλικά κατασκευής είναι πιο ποιοτικά. Επισης μερικές εταιρίες δίνουν περισσότερα χρόνια εγγύησης, εμένα το δικό μου δίνει 5 χρόνια! Ζεσταίνεται πολύ πιο γρήγορα και ανάλογα την περίπτωση πιο μπορεί και πιο αποτελεσματικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα