M. SCHUMACHER Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Nokia από κινέζους σε σχέση Nokia από Φιλανδούς, είναι σαν να συγκρίνεις τη μ@λ@κία με το σέξ. ...κάτσε γιατί άμα πετύχεις τη μαλακία τύφλα να έχει το sex... 2
aggelos_ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Κοίτα καημός για την νόκια και τα εργοστάσιά της. Χαχαχα!
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Νοκια, η μάρκα της αρπαχτης πλέον.... Πρόλαβε και έβγαλε κινητό και έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα;
georgetsl Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Πρόλαβε και έβγαλε κινητό και έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα; κατα το αρθρο παντα ,λεει οτι θα βγαλει .. οταν το βγαλει ελπιζω να το παρεις πρωτος και να δημοσιευσεις review στο insomnia, σε εμας τους αδαεις να δουμε τελικα εαν ειναι αρπαχτη ή οχι ,γιατι το μονο εσοδο της νοκια αυτη την ωρα ειναι απο την επινοικιαση του brand της σε τριτους .
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Όταν βγάλει με το καλο λοιπον, θα δουμε αν ειναι αρπαχτη ή αν ειναι αξιολογο. Δεν χρειαζεται να το αγορασω πρώτος εγω για να ενημερωθειτε εσεις "οι αδαεις" (συ ειπας*). Θα υπάρξουν αφθονα reviews που θα σε καλυψουν. *Μόνος σου χαρακτηρίζεσαι. Εγώ μία ευλογη απορια εξέφρασα.
sk8harddiefast Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Ολοι λιγο πολυ μεγαλωσαμε με ενα Nokia η ενα Sony Ericsson. Αυτα τα τιμημενα Nokia που τα γαμηδια δεν πεθαιναν ποτε. Τι με λαδια τα πιαναμε, σε χεστρες μας επεφταν, τα πεταγαμε κατω, τα παταγαμε και αυτα σκυλια. Δεν πεθαινανε ΠΟΤΕ. Για μενα η Nokia ειναι μια εταιρια που εχει κερδισει το σεβασμο μου και το μοναδικο κινητο που ερωτευτηκα αρρωστημενα στην ζωη μου, ηταν το Nokia 6600. Θα επαιρνα χαλαρα ξανα Νokia! YΓ: Iphone, Xiaomi, Hauwei, mac και εκαττομυρια αλλα ποιοτικα πραγματα, φτιαχνονται στην Κινα και δεν αποτελει κρητιριο το οτι ειναι Made in china. Τα παντα ποια ειναι Μade in china. Τα Xiaomi ειναι 100% china και πουλανε σαν ζεστα ψωμακια 2
Nix_ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Ειχαν δει εναν κύριο (καλοβαλμενος) με ένα 7110 να μιλαει στην στάση πριν 3-4 χρονια. Καταλαβαίνεις πως τα χρειάστηκα. Ειναι το αγαπημένο μου κινητό ολων των εποχών. Ναι κι εμενα είναι από τα αγαπημένα μου. Το 7110 έχει και μπαταρια made in Japan να φανταστείς. Το 6510, από Τσεχία. Τώρα όλα σχεδόν είναι Κίνα. Δουλεύουν κανονικά και τα 2. Αφού σκέφτομαι να αγοράσω συμβατή μπαταρια και να αρχίσω να τα χρησιμοποιώ που και που...
clav Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μέχρι κ το Ν9 το 2010 στην Φιλανδια κατασκευαζόταν... Γενικά είχε εργοστάσια στην Γερμανία στην Ουγγαρία και στην Κορέα! Στην εποχή των Lumia τα μετανάστευσε στην Κίνα... Συγκεκριμένα όχι στο Ελσινκι, στο Εσπουν... Είχαν αρχίσει πολύ νωρίτερα - το 2004 - να έχουν Κινέζους προμηθευτές. (αγνόησε τα γαλλικά στο video, διάβασε το κείμενο. Είναι ωραίο documantaire, όποιος το βρει, να το δει) http://www.artlinefilms.com/en/catalogue/une-entreprise-comme-il-faut Εδώ ένα απόσπασμα, βλέπουμε τους φορτιστές. Και να πως θα τρέξουμε με τρελλή ανάπτυξη. (8 άτομα σε ένα δωμάτιο, παράνομη η εγκυμοσύνη). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα