Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικο απολυτα. Ο φιλανδος εργαζοταν για 3000ευρω, ο Γερμανος για 2800 και ο Ουγκρος για 700-900. Ο κινέζος εργαζεται 12ωρα για 210$ χωρις μπονους χωρις επιδοματα χωρις τιποτα... και καθε 5 χρονια αντικαθιστουν τους 25 αρηδες με 20αρηδες... μπορει να το κανει αυτο για 70 χρονια η κινα ....χαλαρα...

Δεν ισχύει απόλυτα αυτό πχ σε ένα link που έβαλα πριν μερικές μέρες εδώ στο insomnia η Μeizu αν θυμάμαι καλά έδινε μισθό όσο είναι ο κατώτερος στην Ελλάδα...

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Οχι made in finland. Ήταν Finished in Finland

Κάνεις λάθος. Made in Finland ηταν, κανονικοτατα.

Απο τα 90s κιόλας, μέχρι και το 2011-12 η Νοκια ειχε εργοστασια στην Φιναλδια, την Γερμανία και την Ουγγαρια (ισως να ξεχναω και μερικες ακομα χωρες αν και δεν το νομίζω).

Οπως επισης η Ερικσον κατασκεύαζε στην Σουηδια κα αργότερα ως Σονυ Ερικσσον είχε εργοστάσια στην Γαλλια.

Δημοσ.

Ψαξε οσο θες. Τα γεγονότα είναι ως έχουν.

Δημοσ.

Σημασία έχει οι προδιαγραφές που ζητά η εταιρεία και το quality control. Και τα Iphones στην Κίνα συναρμολογούνται και το Note 3 μου ήταν made in Vietnam στο εργοστάσιο που διατηρεί εκεί η Samsung και ήταν από τα καλύτερα smartphones που κυκλοφόρησαν ποτέ. 

Το γιατί έκλεισε ουσιαστικά το mobile τμήμα της Nokia ας απασχολήσει τους προδότες μετόχους της που για να πάρουν ζεστό χρήμα το ξεπούλησαν στην Microsoft η οποία φρόντισε να το ισοπεδώσει από πριν με τον Elop να την δένει στο άρμα ενός ανάπηρου λειτουργικού και νεκρού εν τη γενέσει του.

Δημοσ.

kwnssk, αναθεμα και αν ειχες ποτε σου Nokia και δεν ξερεις που ειναι φτιαγμενα ... Το καθε μπλιμπλικι φτιαχνεται κινα, δεν σου εκανε εντυπωση κατι που ελεγε αλλη χωρα πανω ??? Εκτος αν πωρωθηκες τοσο πολυ που τα σκιζες με τα δοντια τα χαρτονια ..

Δημοσ.

Nokia από κινέζους σε σχέση Nokia από Φιλανδούς, είναι σαν να συγκρίνεις τη μ@λ@κία με το σέξ.

Υπομονή. Από κάπου πρέπει να ξεκινήσουν κι αυτοί.

Δημοσ.

Nokia από κινέζους σε σχέση Nokia από Φιλανδούς, είναι σαν να συγκρίνεις τη μ@λ@κία με το σέξ.

αν πετύχει η μ@λακία, τύφλα να 'χει το μαμήσι

αν πετύχει ο κινέζος, τύφλα να 'χει όλη η δύση

• Like 7
Δημοσ.

Μα ισχύουν και τα δύο. Και ευρωπαϊκα εργοστάσια ειχε και κινεζικα (κυριως για τις αγορές ασιας νοτιας αμερικης χωρις να ειναι απόλυτο αυτο).

Δημοσ.

Τα κινεζικα ηταν συλλεκτικα εδω στην ευρωπη, κατι 1101 η πως διαολο τα λεγανε ειχαν πουλησει 1 δις μοντελα και βαλε σε κινες και ινδιες .. Δεν ειχαμε σκρουτζ τοτε, φρεσκα φρεσκα απο Φιλανδια ..

Ακους εκει δεν ειχε εργοστασια ευρωπη, δεν μου πεσαν τα μαλλια τοσα χρονια θα μου πεσουν τωρα ..

Δημοσ.

Μην ψάξεις άδικα... :)

https://goo.gl/photos/MwNZLxFHk3eSGY2GA

Ειχαν δει εναν κύριο (καλοβαλμενος) με ένα 7110 να μιλαει στην στάση πριν 3-4 χρονια.

Καταλαβαίνεις πως τα χρειάστηκα. Ειναι το αγαπημένο μου κινητό ολων των εποχών.

Δημοσ.

kwnssk, αναθεμα και αν ειχες ποτε σου Nokia και δεν ξερεις που ειναι φτιαγμενα ... Το καθε μπλιμπλικι φτιαχνεται κινα, δεν σου εκανε εντυπωση κατι που ελεγε αλλη χωρα πανω ??? Εκτος αν πωρωθηκες τοσο πολυ που τα σκιζες με τα δοντια τα χαρτονια ..

Η αλήθεια είναι πως δεν κατάλαβα τι εννοείς?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...