Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα προσφατα μια ΙΡ καμερα. Την σεταρα στο extender και ολα οκ στο lan μου. Καταλαθος τις προαλλες ενω ειμαι συνδεδεμενος μέσω data στο κινητο ανοιγω την εφαρμογη και τσουπ βλεπω την καμερα. Εντωμεταξυ δεν εχω κανει port forward στο ρουτερ. 

Το stream της καμερας λογικα θα το βλεπω απο καναν webserver που ανεβαζει εκει η καμερα;

Και μια δευτερη ερωτηση.

Την καμερα οσο και να προσπαθησα δεν μπορω να την δω μεσα απο καποιον browser. Μονο μέσω μιας ψιλομουφα εφαρμογης οπου εκει πρεπει να δηλωσω την καμερα P2P στο connection type. Τι μπορει να παιζει;

Δημοσ.

ΤΟ P2P σε καλύπτει χωρίς χρήση port forward με εφαρμογή σε tablet Και κινητό.

Αν θες να μπαίνεις απο υπολογιστή θέλεις portforward,

Αν η κάμεράσου είναι Foscam έχει δικό της ddns επομένως σετάρεις κατάλληλα το ρουτερ σου, Αν η κάμερά σου δεν σε καλύπτει πρέπει να αποκτησεις ddns απο noip ή κάτι άλλο

Δημοσ.

Αγορασα προσφατα μια ΙΡ καμερα. Την σεταρα στο extender και ολα οκ στο lan μου. Καταλαθος τις προαλλες ενω ειμαι συνδεδεμενος μέσω data στο κινητο ανοιγω την εφαρμογη και τσουπ βλεπω την καμερα. Εντωμεταξυ δεν εχω κανει port forward στο ρουτερ. 

Το stream της καμερας λογικα θα το βλεπω απο καναν webserver που ανεβαζει εκει η καμερα;

Και μια δευτερη ερωτηση.

Την καμερα οσο και να προσπαθησα δεν μπορω να την δω μεσα απο καποιον browser. Μονο μέσω μιας ψιλομουφα εφαρμογης οπου εκει πρεπει να δηλωσω την καμερα P2P στο connection type. Τι μπορει να παιζει;

αφου ανοιξες την εφαρμογή της κάμερας.... πολυ λογικό να βλέπεις εικονα. Δεν χρειαζεται να κανεις κάτι εσυ. Αν θελεις DDNS τοτε πρεπει να βαλεις χέρι και να σεταρεις.

Πολλες κάμερες θελουνε plugin για να παιξουνε μεσω browser... διάβασε λιγο τις οδηγιες χρήσης. Θα τα λεει αυτα.

Δεν εχεις πει το βασικότερο στο προβλημα σου... τι κάμερα πήρες....

Δημοσ.

το μοντελο ειναι sricam sp011. ομολογω πως για 20ε ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Μεχρι τωρα ειχα σεταρει καποια παλια smartphones να λειτουργουν ως καμερες, την δουλεια μου την εκανα απλα ηθελα και PTZ.

Mεχρι τωρα με τα κινητα λειτουργουσα το iSpy για να συλλεγω feed και να τις βλεπω ολες ταυτοχρονα ωστε να μην ανοιγω πολλαπλα παραθυρα σε browser(παντα μιλαω σε πεδιο lan,δεν με πολυ νοιαζει το wan).

Τη νεα καμερα (απο το πισι) μπορω ΜΟΝΟ να την δω μεσω μια κινεζοεφαρμογης που προτεινει ο κινεζοκατασκευαστης (deviceviewer) και ΜΟΝΟ αν σεταρω την καμερα οχι σαν ΙΡ καμερα αλλα σαν Ρ2Ρ καμερα βαζωντας το Ρ2Ρ ID οπου το αναγραφει κατω απο την καμερα.

Ψαχνει η εφαρμογη απο οτι καταλαβα Ρ2Ρ IDs στο δικτυο μου και τα κανει stream;

post-154729-0-29175300-1478554042_thumb.png

Δημοσ.

https://www.ispyconnect.com/man.aspx?n=Sricam

οσο εισαι με λαν μαλλον θα σαι οκ...στο wifi μετα απο καμμια βδομαδα ειτε static eite dynamic σταματαει να δειχνει.. 

ακομη μια κινεζοεταιρεια της κακιας ωρας.. δεν ειναι τυχαιο που ειναι φτηνη..ναι υπαρχουν καλες κινεζικες αλλα σιγουρα οχι σε αυτες τις τιμες..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...