Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια το παλιο κινητο χαλασε.ενα samsung ηταν slide με καμερα κτλ...Θελω ενα καλο τηλεφωνο οχι αφης.με καλη μπαταρια ,καμερα,bluetooth κτλ...Ποιο και γιατι ?Ας ειναι και παλιο μοντελο που δεν κυκλοφορει πλεον...

Δημοσ.

Δεν ξερω αν εχεις την ευχερεια να αγορασεις απο Κινα, παντως επειδη και εγω ψαχνω κατι για την μανα μου, οταν βγει στην αγορα το Xiaomi Redmi 4A στα 75usd θα ειναι πολυ καλο deal αν θες να του ριξεις μια ματια, αν δεν βιαζεσαι. Μεχρι ποσα μπορεις να διαθεσεις?

Δημοσ.

Παιδια το παλιο κινητο χαλασε.ενα samsung ηταν slide με καμερα κτλ...Θελω ενα καλο τηλεφωνο οχι αφης.με καλη μπαταρια ,καμερα,bluetooth κτλ...Ποιο και γιατι ?Ας ειναι και παλιο μοντελο που δεν κυκλοφορει πλεον...

Κοιτάς εδώ ότι σου αρέσει:  http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/f/355564/%CE%A6%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%A0%CE%BB%CE%B7%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%BF.html?keyphrase=%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C

Δημοσ.

Δεν ξερω αν εχεις την ευχερεια να αγορασεις απο Κινα, παντως επειδη και εγω ψαχνω κατι για την μανα μου, οταν βγει στην αγορα το Xiaomi Redmi 4A στα 75usd θα ειναι πολυ καλο deal αν θες να του ριξεις μια ματια, αν δεν βιαζεσαι. Μεχρι ποσα μπορεις να διαθεσεις?

Δεν θέλει αφής.
  • Like 2
Δημοσ.

GT-C3520 Samsung

http://www.gsmarena.com/samsung_c3520-4218.php

Αυτό χρησιμοποιώ κάποια χρόνια τώρα (δεν γουστάρω τα σμαρτφον) και είναι μια χαρά. Καλή οθόνη για τέτοιου είδους κινητό.

Βασικά κοίτα να έχει 240χ320 οθόνη τουλάχιστον γιατί βλέπω κάτι αισχρά 128χ128 που υπάρχουν.

Και αυτό http://www.skroutz.gr/s/6192457/Nokia-215-Dual.html

Δημοσ.

Δεν υπαρχει περιπτωση να το βρεις στα 75 δολλαρια.~110 θα ξεκινησει.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει περιπτωση να το βρεις στα 75 δολλαρια.~110 θα ξεκινησει.

τοσο ειναι η επισημη τιμη της xiaomi. τωρα παντου το βλεπω στα 110, που δεν αξιζει τοσο με το 3s/mi4 στα 105. Αν παιξει κανα deal 75-80 τοτε εφυγε(που θα παιξει)

Δημοσ.

τοσο ειναι η επισημη τιμη της xiaomi. τωρα παντου το βλεπω στα 110, που δεν αξιζει τοσο με το 3s/mi4 στα 105. Αν παιξει κανα deal 75-80 τοτε εφυγε(που θα παιξει)

Πάντα οι τιμές που ανακοινώνει ή xiaomi είναι κατά πολύ χαμηλότερες από αυτές που βρίσκεις στα κινεζομαγαζα.

• Like 1
Δημοσ.

Nokia 515

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...