Ultimategr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα, εχω το ΗP C5280 πολυμηχανημα και εδω και αρκετα χρονια δουλευε χωρις κανενα προβλημα.Τις τελευταιες μερες αλλαξα μελανια αλλα δεν ετυχε να κανω καποια εγχρωμη εκτυπωση. Σημερα που εκτυπωσα εγχρωμα παρατηρησα οτι εκτυπωνει αντι για κιτρινο ανοικτο πρασινο. Το μελανι δεν εχει ληξει,ληγει σε ενα χρονο απο τωρα. Εκανα απο το μενου καθαρισμο κεφαλων 2-3 φορες αλλα δεν εγινε τιποτα.Το καθαρισα με καθαρο οινοπνευμα αλλα παλι τα ιδια. Εβαλα να εκτυπωσει διαδοχικα 2 σελιδες γεματες κιτρινο αλλα τιποτα,καμια βελτιωση. Απο μια μικρη αναζητηση στο google διαπιστωσα οτι αρκετα διαφορετικα μοντελα hp παρουσιαζουν το παραπανω προβλημα. Εχω παραγγειλει καινουργιο εγχρωμο μελανι μηπως επεσα σε ελαττωματικο δοχειο. Καμια ιδεα?
Ultimategr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Ναι μονο αυθεντικα χρησιμοποιω ολα τα χρονια που τον εχω
highpriest Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Ελαττωματικό δοχείο. Έχει περάσει μπλέ μέσα στο κίτρινο και στο πρασίνισε. Δεν πρόκειται να καθαρίσει. Ζήτα αντικατάσταση.
soteras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Το δοχείο μάλλον όπως λέει ο φίλος ελλατωματικό
Ultimategr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Και γω αυτο νομιζω.Θα δοκιμασω και με το καινουργιο δοχειο που εχω παραγγειλει.
Ultimategr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Τελικα ηταν το δοχειο ελλατωματικο,εβαλα καινουργιο και ειναι ολα ενταξει. Ευχαριστω ολους για την βοηθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα