geotrap Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ STEAM ΜΟΥ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΟ SUPPORT ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ! ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ
veteranos123 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Πάμε πάλι 1ον Βγάλε τα κεφαλαία. 2ον Δώσε μας λεπτομέρειες. 1
geotrap Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 δε κανει ληψη σε κανενα παιχνιδι κ εγκατασταση!και μου βγαζει προβλημα με τους διαχειριστες server steam! ενω στο προφιλ μου μπαινω κανονικα και το update του steam το κανει κανονικα!
geotrap Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 πολλες φορες αλλα ειχα το ιδιο αποτελεσμα!
geotrap Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 αν εχω καποιο στικακι πανω ποθ μπορει να επηρεαζει,αν εχω θεμα συνδεσης (μεχρι ρουτερ αλλαξα),να δοκιμασω με καλωδιο ethernet αλλα κ παλι τπτ!
tsofras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Βγάζεις κάποιο print screen ακριβώς το error Που σου πετάει?
geotrap Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 οταν παω σπιτι θα στο στειλω γτ δουλευω τωρα...παντως γραφει επι λεξη παρουσιαστηκε ενα σφαλμα κατα την ενημερωση τ ταδε παιχνιδιου (αδυναμια επικοινωνιας με διακομιστες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα