Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντυπωσιακό!!! Η τεχνολογία προχωράει και αυτό είναι πολύ καλό. Το αν την χρησιμοποιούμε αρνητικά η θετικά είναι δικό μας θέμα.... Ανάλογα τον σκοπό που θα θέλει να χρησιμοποιήσει ο χρήστης το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Μπορούν να γίνουν από καμπίνες μέχρι να επαναφέρουν για εμπορικούς σκοπους φωνές μεγάλων ανθρώπων που δεν υπάρχουν πλέον. Παίζει ρόλο και σε τι χέρια θα "πεσει" η τεχνολογία

Δημοσ.

Μπήκες που μπήκες στην αγγλική wikipedia για να δεις τι είναι τα phonemes, δεν έριχνες και μια ματιά στην ελληνική να δεις ότι τα λέμε φωνήματα; Ένα κλικ ήταν.

• Like 1
Δημοσ.

Εντυπωσιακό!!! Η τεχνολογία προχωράει και αυτό είναι πολύ καλό. Το αν την χρησιμοποιούμε αρνητικά η θετικά είναι δικό μας θέμα.... Ανάλογα τον σκοπό που θα θέλει να χρησιμοποιήσει ο χρήστης το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Μπορούν να γίνουν από καμπίνες μέχρι να επαναφέρουν για εμπορικούς σκοπους φωνές μεγάλων ανθρώπων που δεν υπάρχουν πλέον. Παίζει ρόλο και σε τι χέρια θα "πεσει" η τεχνολογία

αυτο ειναι ενα πολυ καλο θεωρητικο παραμυθι 

η τεχνολογια ειναι πολυ καλη κ δεν πρεπει να σταματησουμε να εξερευνουμε δυνατοτητες κ προοπτικες

ειναι ομως κ επικινδυνη σε λαθος χερια κ η ιστορια εχει δειξει οτι παντα βρισκονται λαθος χερια ,αρα απο την στιγμη που μια δυνατοτητα θα υπαρξει, νομοτελειακα θα χρησιμοποιηθει κ για κακους σκοπους

παμε τωρα στις πρακτικες προεκτασεις ,μας ταιζουν που μας ταιζουν παραμυθι ηδη ,τωρα θα το κανουν ρεαλιστικα κ χωρις δυνατοτητα διασταυρωσης

αρα ο κακος χαμος απο προπαγανδα ,παραπληροφορηση ,διαστρεβλωση της αληθειας κλπ κλπ

παμε τωρα ξανα ,η τεχνολογια ειναι καλη κ οσοι δεν ασπαζονται ακριτα τα μπρεηκθρους ειναι τεχνοφοβικοι

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ ακόμα περιμένω πάντως την ώρα που θα μιλάω στον υπολογιστή μου και θα μετατρέπει σε κείμενο τη φωνή μου στα ελληνικά για να γλιτώνω το άπειρο γράψιμο. Έως τότε παραμένω επιφυλακτικός για οτιδήποτε σχετικό. Τουλάχιστον για ότι δεν έχει να κάνει με αγγλική γλώσσα.

Δημοσ.

αυτο ειναι ενα πολυ καλο θεωρητικο παραμυθι 

η τεχνολογια ειναι πολυ καλη κ δεν πρεπει να σταματησουμε να εξερευνουμε δυνατοτητες κ προοπτικες

ειναι ομως κ επικινδυνη σε λαθος χερια κ η ιστορια εχει δειξει οτι παντα βρισκονται λαθος χερια ,αρα απο την στιγμη που μια δυνατοτητα θα υπαρξει, νομοτελειακα θα χρησιμοποιηθει κ για κακους σκοπους

παμε τωρα στις πρακτικες προεκτασεις ,μας ταιζουν που μας ταιζουν παραμυθι ηδη ,τωρα θα το κανουν ρεαλιστικα κ χωρις δυνατοτητα διασταυρωσης

αρα ο κακος χαμος απο προπαγανδα ,παραπληροφορηση ,διαστρεβλωση της αληθειας κλπ κλπ

παμε τωρα ξανα ,η τεχνολογια ειναι καλη κ οσοι δεν ασπαζονται ακριτα τα μπρεηκθρους ειναι τεχνοφοβικοι

Ε μα θα μπορείς να κάνεις και ανάλυση μιας φωνής με αυτό πρόγραμμα για να διαπιστώνεις αν είναι συνθετική. Οπότε καλά είμαστε....

Δημοσ.

Εγώ ακόμα περιμένω πάντως την ώρα που θα μιλάω στον υπολογιστή μου και θα μετατρέπει σε κείμενο τη φωνή μου στα ελληνικά για να γλιτώνω το άπειρο γράψιμο. Έως τότε παραμένω επιφυλακτικός για οτιδήποτε σχετικό. Τουλάχιστον για ότι δεν έχει να κάνει με αγγλική γλώσσα.

Για υπολογιστή δεν έχω βρει κάτι αντίστοιχο αλλά το android κάνει πάρα μα πάρα πολύ καλή δουλειά σκέψου το κείμενο αυτό γράφεται προφορικά

"Δεν υποστηριζονται ακομα τελειες και κομματα "

Δημοσ.

Άντε το μόνο που έμεινε είναι να βγάλουν ρομπότ σε μορφή ανθρώπου και με καλή ΑΙ και να μιλάει σαν εμάς. Προσωπικά θα αγόραζα ένα κλώνο μου ρομπότ για να το στέλνω στην δουλειά και εγώ να αράζω σπίτι . Επίσης θα αγόραζα και ένα κλώνο της Σκαρλετ Γιόχανσον για σύζυγο . Anyway είδα πολύ westworld σήμερα .

Δημοσ.

Γιατί περιμένεις;

Η εκφώνηση κειμένου (όχι η Siri) στο OSX και στο iPhone είναι πάρα πάρα πολύ καλή!

Και μιλάω για τα Ελληνικά γιατί στα Αγγλικά είναι ακόμα καλύτερη, ειδικά αν έχεις και την προφορά. Καταλαβαίνει σημεία στίξης, κόμμα, τελεία κτλ. Εκεί που μπορεί να έχει πρόβλημα είναι σε φράσεις όπως "10 λεπτά" που μπορεί να στο κάνει "0,10€" αλλά οκ είναι ανεκτό αν σκεφτείς ότι δεν δίνουν και πολύ βαρύτητα στα Ελληνικά σα γλώσσα.

Ειδικά στο αμάξι τη χρησιμοποιώ συνέχεια για να στέλνω μηνύματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...