nikolakakis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Καλησπεριζω, λοιπον εχω ενα παλιο λαπτοπ της Quest το οποιο εχει εναν ΗDD της Western Digital 320GB και 5400rpm Sata2. H ερωτηση μου λοιπον ειναι αν αξιζει να του βαλω εναν SSD και τι μεγεθος συνιστατε καθως χρησιμοποιω και ubuntu και windows 10. Θενκς
nikolakakis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 εχεις καμια προταση? σκεφτομουν τον ocz trion 150 στα 240gb
jimakos234 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 εχεις καμια προταση? σκεφτομουν τον ocz trion 150 στα 240gb καλα σκεφτεσαι. Διαφορετικα A-data SP550.
nikolakakis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 καλα σκεφτεσαι. Διαφορετικα A-data SP550. υπαρχει καπου σε χαμηλοτερη τιμη απο τα 70? σκρουτζ και ισοπ ειναι στα ιδια. για μεγαλα αρχεια γενικα θα χρησιμοποιω τον ηδη υπαρχων δισκο με μια θηκη για usb οποτε δεν νομιζω να εχω θεμα με tlc
jimakos234 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 υπαρχει καπου σε χαμηλοτερη τιμη απο τα 70? σκρουτζ και ισοπ ειναι στα ιδια. για μεγαλα αρχεια γενικα θα χρησιμοποιω τον ηδη υπαρχων δισκο με μια θηκη για usb οποτε δεν νομιζω να εχω θεμα με tlc Δεν νομιζω, εκτος αν κατσει καποια προσφορα. Γενικα στα 65-70 παιζει, οπως και το 90% των tlc δισκων. 1
nikolakakis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 δεν βιαζομαι οποτε θα το ψαξω ακομα. θα περιμενω μηπως εχει κανενας αλλος καποια αλλη προταση
WalkerSW Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δεν υπαρχει κανένας απλυτως λόγος να πας σε οτιδήποτε αλλο περα απο αυτους που εχουν προταθεί ήδη! Κοινως των φθηνοτερο 240+ που μπορεις να βρεις! 2
jimakos234 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 δεν βιαζομαι οποτε θα το ψαξω ακομα. θα περιμενω μηπως εχει κανενας αλλος καποια αλλη προταση Δεν υπαρχει κανένας απλυτως λόγος να πας σε οτιδήποτε αλλο περα απο αυτους που εχουν προταθεί ήδη! Κοινως των φθηνοτερο 240+ που μπορεις να βρεις! ισχυει, μικρες διαφορες θα δεις, καθως ειναι και sata2, οποτε οποιν δισκο και να παρεις, ακομα και καλυτερες ταχυτητες να εχει, θα εισαι κλειδωμενος στα 300ΜΒ/s
nikolakakis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 ισχυει, μικρες διαφορες θα δεις, καθως ειναι και sata2, οποτε οποιν δισκο και να παρεις, ακομα και καλυτερες ταχυτητες να εχει, θα εισαι κλειδωμενος στα 300ΜΒ/s πιανουν οντως στην πραγματικοτητα το peak του sata2? και πως μπορω να μετρησω την ταχυτητα του δισκου που εχω ηδη για να δω την διαφορα που θα εχει με τον σολιντ στειτ?
jimakos234 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 πιανουν οντως στην πραγματικοτητα το peak του sata2? και πως μπορω να μετρησω την ταχυτητα του δισκου που εχω ηδη για να δω την διαφορα που θα εχει με τον σολιντ στειτ? πιο παλια ειχα 850 Ενο 120gb με αλλη μητρικη sata2. Επιανε 300ΜΒ/s αερατος και εκει τερματιζε. Πριν τον αλλαξω λογω χωρου με σατα3 οταν αλλαξα μητρικη, επιανε 520 περιπου που ηταν το max του. Καποια δωρεαν καλα εργαλεια που μπορεις να μετρησεις την ταχυτητα του δισκου σου ειναι το CrsytalDiskMArk Και το ΑS SSD Benchmark 1
life is music Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 εγω σε παλιο λαπτοπ θα επερνα αυτον εδω http://www.skroutz.gr/s/8981227/Intenso-High-Performance-120GB.html
WalkerSW Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 εγω σε παλιο λαπτοπ θα επερνα αυτον εδω http://www.skroutz.gr/s/8981227/Intenso-High-Performance-120GB.html 120GB για δύο λειτουργικά είναι λίγο!
nikolakakis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 120GB για δύο λειτουργικά είναι λίγο! η αληθεια ειναι οτι μπορει και να φτανει δεδομενης της χρησης που του κανω. εχω desktop για παιχνιδια οποτε αυτο το κομματι δεν με ενδιαφερει. κυριως ειμαι σε ubuntu για browsing και καμια ταινια οταν δεν θελω να κατσω στο πισι και χρησιμοποιω τα windows μονο για προγραμματα που ειναι αποκλειστηκα σε αυτα.. συν του οτι θα εχω τον τωρινο εσωτερικο σαν εξωτερικο σκληρο οποτε μπορω να βαλω το qbittorrent να κατεβαζει τις ταινιες εκει
jimakos234 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 η αληθεια ειναι οτι μπορει και να φτανει δεδομενης της χρησης που του κανω. εχω desktop για παιχνιδια οποτε αυτο το κομματι δεν με ενδιαφερει. κυριως ειμαι σε ubuntu για browsing και καμια ταινια οταν δεν θελω να κατσω στο πισι και χρησιμοποιω τα windows μονο για προγραμματα που ειναι αποκλειστηκα σε αυτα.. συν του οτι θα εχω τον τωρινο εσωτερικο σαν εξωτερικο σκληρο οποτε μπορω να βαλω το qbittorrent να κατεβαζει τις ταινιες εκει Πιστεψε με , 120 Gb δεν με εφταναν καλα καλα για τα προγραμματα + παραθυρα στον Ενο, με τα παιχνιδια σε αλλους δισκους,γι αυτο και τον εδωσα και μετα εβαλα ενα 40 ακομα και τσιμπησα τον 250 Gb. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα