thiva7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα. ξερει κανένας κανα καλό πακετο για αγορά δομαιν και δινει σοβαρο hosting ? ειδα ενα δεν θυμάμαι ποο εδινε 7μβ χαχαχα. Ευχαριστώ
Neg Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 https://www.namecheap.com/ 9.88$ ο πρώτος χρόνος Hosting 20GB. Από τον δεύτερο χρόνο και μετά 38.88$. Όσο για τα ονόματα έχει πολύ καλές τιμές, αυτή τη στιγμή έχει .com με 8.88$ τον χρόνο + δωρεάν Whois Protection
dominotrix Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Συνεργάζομαι με την Site: Cretaforce εδω και παρα πολλα χρονια και ειμαι πολυ ικανοποιημένος. Ριξε μια ματια αν θελεις. 2
thiva7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 ναι ξέχασα να πω θέλω gr domain. μαζί με το δομαιν δεν δίνει κανενα φρεε χοστ οπως η εταοριες εξωτερικού?
antonisid Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Συνεργάζομαι με την Site: Supremohosting & την Site: Cretaforce αρκετά χρόνια χωρίς προβλήματα και με καλή υποστήριξη. 1
CyberCr33p Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Συνεργάζομαι με την Site: Cretaforce εδω και παρα πολλα χρονια και ειμαι πολυ ικανοποιημένος. Ριξε μια ματια αν θελεις. Συνεργάζομαι με την Site: Supremohosting & την Site: Cretaforce αρκετά χρόνια χωρίς προβλήματα και με καλή υποστήριξη. Eυχαριστώ για τις συστάσεις 1
aposporis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Κάποιες ελληνικές δίνουν 100 - 200 ΜΒ free hosting μαζί με domain αλλά χωρίς sql. Αλλιώς πας σε vps από 1 ευρώ το μήνα αλλά το στήνεις μόνος σου.
thiva7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Κάποιες ελληνικές δίνουν 100 - 200 ΜΒ free hosting μαζί με domain αλλά χωρίς sql. Αλλιώς πας σε vps από 1 ευρώ το μήνα αλλά το στήνεις μόνος σου. vps .ελληνικό η ξενο ?
aposporis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 vps .ελληνικό η ξενο ? Ξένο, στην Ιταλία είναι με DC και στη Γερμανία Αυστρία νομίζω. 1 γιγα ραμ και 20 γιγα ssd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα