DDevil Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 ποιος φοράει ρε τέτοιους σταυρούς σοβαρά τώρα; που κυκλοφορείτε; χαχαχα πο με πεθάνατε μήπως φοράτε και τίποτα χρυσές καδένες στα χέρια; χαχαχαχαχαχα Χρυση αλυσιδα και σκαρπινι! Και τζην κολλητο και το ασπρο φανελάκι από μέσα. Καλησπέρα! Έχουμε βάλει μπρος με το σύντροφο για αρραβώνα, καθώς το σκεφτόμασταν καιρό. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν ξέρω τι υποχρεώσεις υπάρχουν από θέμα δώρων αλλά θέλουν οι γονείς μου σε συνεργασία μ εμένα να του κάνουμε κάτι την ημερατου αρραβώνα (μια απλή Κυριακή θα ναι που θ αλλάξουμε βέρες κ θα ναι παρόντες οι γονείς κ τ αδέρφια μας μόνο, χαλαρά). Πέρα από κάτι συμβολικο(κόσμημα, ,μανικετόκουμπα ) θελουμε να του κάνουμε δώρο κάτι χρηστικό για να το χαίρεται κιόλας. Αρχικά σκέφτηκα καλό ρολόι αλλά ψαρεύοντας τον κατάλαβα ότι δεν θα το φορέσει γιατί είχε ήδη πάρει ένα κ δεν τον βολεύουν τα ρολόγια. Επειδή γενικά δε λέει τι θα ήθελε ούτε σ εμένα, και ξέρω πως έχει σχεδόν ότι χρειάζεται, θέλω ν ακούσω ιδέες κι από σας, για δώρο, αν κάνατε, τι σας έκαναν στον αρραβώνα και τι κάνατε εσείς για να πάρω ιδέες! Αμα δεν εχεις καταλαβει τι θέλει τοσα χρονια που τα έχετε εμεις θα σου πουμε? εμενα αμα μου έκανες δωρο εισιτηρια για αγωνα όπως προτειναν κάποιοι αλλοι θα ελεγα τι πηγε και μου εκανε? λες και θα πάω. Εισιτηρια για αγωνα θα το εβρισκα τερμα βαρετο ... για κανα στριπτιτζάδικο μονο!
VonLoutsos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Παντόφλες, μαλακές. Αν και στην αρχή δεν θα το εκτιμήσει ως δώρο, μετά θα δει και θα νιώσει την χρησιμότητά του!Υ.Γ Είμαι σταθερός ο άτιμος στις απόψεις μου
Πανος999 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Κατι "καλο" για το αυτοκινητο..(αν εχει φυσικα)
Gtr34 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Να πάτε σε ένα ωραίο ταβερνάκι για φαγοπότι. 1
g_alkis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Λοιπόν, κατέληξα στο να πάρω ένα καλό τσαντάκι που θα χωράει πράγματα και θα μπορέσει να το χρησιμοποιεί. Κι αν κάτι δεν του αρέσει θα μπορεί να τ αλλάξει άνετα. 1
DDevil Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Να πάτε σε ένα ωραίο ταβερνάκι για φαγοπότι. Mπορει να κανει διατροφή ο τύπος οποτε να αρνηθεί
Dagobert Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Μου έδωσε συγγενικό πρόσωπο 50 ευρώ για να μας πάρω κάτι για τον αρραβώνα. Απ ότι κατάλαβα ήθελε να μας πάρει κάτι για το σπίτι, κάτι που να χαιρόμαστε κι οι 2 κ όχι προσωπικό δώρο. Μίξερ;κι, καφετιέρα. Tassimo, βραστήρα, ποπκόρν ιερά έχουμε ήδη, και απο χυμό τη επίσης. Πρότεινε η μάνα να πάρω κάποιο ακριβούτσικο διακοσμητικό η κάτι τέτοιο, αλλά δεν θέλω και να τα πετάξω τα λεφτά. Η αγορά πρέπει να γίνει εντός εβδομαδας. Ακούω ιδέες, προτάσεις η και μαγαζιά που θα μπορούσα να επισκεφτώ για να πάρω ιδέες! Τοστιέρα ή φούρνο μικροκυμάτων. Αλλιώς κανά μικρό τραπεζάκι 1
l337 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Λοιπόν, κατέληξα στο να πάρω ένα καλό τσαντάκι που θα χωράει πράγματα και θα μπορέσει να το χρησιμοποιεί. Κι αν κάτι δεν του αρέσει θα μπορεί να τ αλλάξει άνετα. Τώρα προέκυψε άλλο θέμα και γ ν μην ανοίγω καινούριο τοπικ το θέτω εδώ: Μου έδωσε συγγενικό πρόσωπο 50 ευρώ για να μας πάρω κάτι για τον αρραβώνα. Απ ότι κατάλαβα ήθελε να μας πάρει κάτι για το σπίτι, κάτι που να χαιρόμαστε κι οι 2 κ όχι προσωπικό δώρο. Μίξερ;κι, καφετιέρα. Tassimo, βραστήρα, ποπκόρν ιερά έχουμε ήδη, και απο χυμό τη επίσης. Πρότεινε η μάνα να πάρω κάποιο ακριβούτσικο διακοσμητικό η κάτι τέτοιο, αλλά δεν θέλω και να τα πετάξω τα λεφτά. Η αγορά πρέπει να γίνει εντός εβδομαδας. Ακούω ιδέες, προτάσεις η και μαγαζιά που θα μπορούσα να επισκεφτώ για να πάρω ιδέες! Για εμένα (προσωπική άποψη) πολύ κακώς πήρες τα χρήματα αν είναι μετά να προβληματίζεσαι πως θα τα ξοδέψεις και αν θα παρεξηγηθεί και αν είναι σωστό και αν.. και αν. Αφού τα πήρες όμως (και άρα δεν γίνεται να επιστραφούν..), πάρε ό,τι θέλεις με αυτά και μην μπαίνεις σε ανούσια διλήμματα.
kathytherion Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Για εμένα (προσωπική άποψη) πολύ κακώς πήρες τα χρήματα αν είναι μετά να προβληματίζεσαι πως θα τα ξοδέψεις και αν θα παρεξηγηθεί και αν είναι σωστό και αν.. και αν. Αφού τα πήρες όμως (και άρα δεν γίνεται να επιστραφούν..), πάρε ό,τι θέλεις με αυτά και μην μπαίνεις σε ανούσια διλήμματα. Δεν τα πήρα αυτοπροσωπως τα πήρε η μητέρα μου, όπως και. Να χει αποφασίσαμε να πάρουμε κάτι μόλις μπούμε στο σπίτι και δούμε τι χρειαζόμαστε κλπ κλπ
zio10 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Για εμένα (προσωπική άποψη) πολύ κακώς πήρες τα χρήματα αν είναι μετά να προβληματίζεσαι πως θα τα ξοδέψεις και αν θα παρεξηγηθεί και αν είναι σωστό και αν.. και αν. Αφού τα πήρες όμως (και άρα δεν γίνεται να επιστραφούν..), πάρε ό,τι θέλεις με αυτά και μην μπαίνεις σε ανούσια διλήμματα. Πως να μην τα έπαιρνε τα χρήματα; Δεν είναι κάπως προσβλητικο;
l337 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Πως να μην τα έπαιρνε τα χρήματα; Δεν είναι κάπως προσβλητικο; Για μένα όχι. Δεν το βλέπω έτσι. 1
skipperas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Ξεθάβω λίγι για να μην ανοίγω καινούργιο.. Κουμπάρος από πλευρά γαμπρού τι δώρο μπορεί να πάρει σε αρραβώνα; Και σε ποιόν; Απλά για το “τυπικό” της υπόθεσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα