sam75 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Σταυρο ολόιδιο με του Μαους ειχαμε πάρει στο βαφτιστηρι παντως. Χρυσός σταυρός σε αντρα μου βγάζει ότι είναι νταλικερης ή μπετατζης και το θεωρω τερμα αντιαισθητικο. Ποσα λεφτα θελετε να χαλασετε? Θα πρότεινα κατι σε gadget αν του αρέσουν τέτοια. Εμεις οι οδηγοί χρυσό φοράμε τι να κάνουμε
Ψιτ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 εντάξει μωρέ καλούλα φαίνεσαι, δε χρειάζεται να τον δωροδοκήσουν οι δικοί σου για να σε κρατήσει... 8
l337 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 εντάξει μωρέ καλούλα φαίνεσαι, δε χρειάζεται να τον δωροδοκήσουν οι δικοί σου για να σε κρατήσει... Αυτό ακριβώς. Τα υπόλοιπα όλα τα βρίσκω από πανηγυρτζίδικα έως τελείως γελοία. 1
γροσερισοπ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 ποιος φοράει ρε τέτοιους σταυρούς σοβαρά τώρα; που κυκλοφορείτε; χαχαχα πο με πεθάνατε μήπως φοράτε και τίποτα χρυσές καδένες στα χέρια; χαχαχαχαχαχα 5
sam75 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 ποιος φοράει ρε τέτοιους σταυρούς σοβαρά τώρα; που κυκλοφορείτε; χαχαχα πο με πεθάνατε μήπως φοράτε και τίποτα χρυσές καδένες στα χέρια; χαχαχαχαχαχα ωραιος κοροιδευεις τον Σταυρο.
γροσερισοπ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 ωραιος κοροιδευεις τον Σταυρο. δεν κορόδειψα τπτ απλώς δεν κολάνε στην αισθητική μου. είμαι των ποιον απλών πράγμάτων. 3
Sheogorath Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 έριξες κανέναν από το μηχανάκι πρόσφατα ; Εσύ ακόμα δεν καίγεσαι τα ξημερώματα στο lineage? Mau, κοίτα την δουλειά σου εσύ. Στο θέμα μας τώρα, το δώρο δεν πρέπει να είναι κάτι προσωρινό όπως ένα gadget ή ένα κινητό, πόσο θα κρατήσει 2,3,5 χρόνια? Είτε ρολόι (απορρίφθηκε πιστεύω), είτε σταυρό (λευκόχρυσο γνώμη μου, σαν οδηγός θα είναι αλλιώς), ή κάποιο καλό κουστούμι αν του αρέσει να φοράει τέτοια. Τα άλλα είναι παροδικά.
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 [..] Τα άλλα είναι παροδικά. To be fair, ολα παροδικα ειναι. Το κινητο, το ρολοι, ο σταυρος, ο αρραβωνας. Απλα αλλαζει το χρονικο διαστημα στον ορο "παροδικα". Οποτε και γω ψηφιζω το "Ηave fun τωρα που μπορειτε" ή αλλιως "Εισιτηρια". Just my 2c φυσικα 6
Sheogorath Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 To be fair, ολα παροδικα ειναι. Το κινητο, το ρολοι, ο σταυρος, ο αρραβωνας. Απλα αλλαζει το χρονικο διαστημα στον ορο "παροδικα". Οποτε και γω ψηφιζω το "Ηave fun τωρα που μπορειτε" ή αλλιως "Εισιτηρια". Just my 2c φυσικα Και η ζωή παροδική είναι Απλά δεν ξέρω πως θα φανεί να πάρουνε κάτι που θα έχει σχεδόν μηδενική αξία σε 3-5 χρόνια, πχ μια τηλεόραση (θα μπορούσε επίσης να πει "την πήρατε και για τους δυο, όχι για μένα μόνο") ή ένα κινητό. Αυτά χάνουν γρήγορα την αξία τους. Αν και τώρα που το σκέφτομαι τα εισιτήρια είναι το πιο "πρακτικό" δώρο, που θα "μείνει" σαν εμπειρία για μια ζωή μετά. 1
Sheogorath Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Βλακώδη δώρα για ένα βλακώδη χωριατοθεσμό Κάποιοι τα χαίρονται αυτά, μην τους το χαλάς. Αν δεν σου αρέσει απλά μην ποστάρεις. Εξάλλου μια φορά (φυσιολογικά) αρραβωνιάζεσαι, μην βγάζεις κακία. Απο εμένα συγχαρητήρια btw, το ξέχασα προηγουμένως.
l337 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Τα παραπάνω (αρραβώνες - δώρα κ.α.) υποβιβάζουν -σε βαθμό γελοιότητας- το ίδιο το ζευγάρι.Βεβαία.. αυτό συμβαίνει όταν ένα ζευγάρι παντρεύεται καθαρά και μόνο για τους άλλους και όχι για εκείνους τους δύο. Το ίδιο το ζευγάρι δηλαδή. Το οποίο προυποθέτει φυσικά ότι δεν δέχονται καμία δωροδοκία (χρήματα, δώρα, ευκολίες κ.α.) και παντρεύονται όπως θέλουν, όπου θέλουν, όποτε θέλουν και με όποιους θέλουν (ακόμη και μόλις με 2, απλά για τις υπογραφές). Αλλιώς αν θέλουν δωράκια, τότε κάνουν τον γάμο τους (των άλλων - των υπολοίπων -άσχετων- με το γάμο δηλαδή) και βγάζουν τον σκασμό.Το "κάποιοι τα χαίρονται αυτά" που είπε ο Sheogorath (χωρίς παρεξήγηση ) είναι για να χρυσώνεται το χάπι. Την αλήθεια την γνωρίζουν και οι ίδιοι απλά την κάνουν γαργάρα. Θα το καταλάβουν μετά (εύχομαι να μην συμβεί βέβαια..) 2
VonLoutsos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Για κάτι φτηνό ένα ζευγάρι παντόφλες στο νούμερο σου...γιατί από την στιγμή που μπαίνει το δαχτυλίδι πέφτει παντόφλα....Σε σοβαρό δώρο συνήθως ρολοι. Θεωρώ οτι τα λαπτοπ - γκατζετ και τα συναφή επειδή έχουν χρόνο ζωής μικρό κάποια στιγμή θα τα αφήσει ενώ το ρολόι είναι πιο future proof. Αν ασχολείται με sport κάτι που να έχει σχέση με αυτό που κάνει ειναι ωραία ιδέα...P.S Congats!!! 1
Mau-Maus Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Για μένα προσωπικά δεν υπάρχει αυτός ο θεσμός, δεν υφίσταται καν, δεν ξέρω τι ειναι, αλλα αφου σε κάποιους αρέσει με γεια τους κ χαρά τους ! Πάμε στα γούστα και στα δώρα τώρα, συμφωνώ οτι ψιλή αλυσίδα και χρυσός σταυρός με ανοιχτό πουκάμισο και αξύριστο στήθος ειναι κάπως ψιλοtzipsi όμως εχουν προχωρήσει πολύ μπροστά τα κοσμήματα, μπορείς πλέον να βρεις πολύ καλόγουστα η σταυρουδάκια η οτιδήποτε άλλο και να δείχνουν πολυ όμορφα ! Επίσης δεν παίζει ρόλο η αξια, πχ ένα σταυρουδάκι σαν και αυτό που φοράω εγώ ειναι νομίζω πολύ όμορφο.. Ενα τέτοιο λοιπόν ψηφίζω να του πάρεις ts, απλά πες του να γυμνάσει τα βυζιά λίγο για να δείξει
randomcat Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Μπορείς να κατέβεις και να του πάρεις μία... ... που να τη θυμάται για πάντα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα