Pseudonymo1212 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 @Κυρίως Facebook Πως μπορώ να αυξήσω την επισκεψιμότητα σε έναν ιστότοπο; δηλαδής: πως ένα άρθρο παραμένει ψηλά; άμα ένα άρθρο το ποστάρω σε 5-6 γκρουπ, το φβ θα το θεωρήσει ως "σπαμ" και δεν θα με εμφανίζει τόσο συχνά στους φίλους; Γενικά, τι μου προτείνετε; κάθε 2-3 ποστ άρθρων σε γκρουπς, να γράψω και κάτι στον τοίχο μου, να κάνω κάνα λικε από φίλους κλπ; να δείχνω ανθρώπινη συμπεριφορά; για να μην φαίνεται ότι ποστάρω συνέχεια το ίδιο domain, να κάνω short; να ποστάρω και από άλλα σιτε έτσι για ξεκάρφωμα;
Pseudonymo1212 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Σε είχα για expert στο SEO ;-) Ισχύει... xD Άλλο ΣΕΟ και άλλο Μαρκετινγκ. 1
paparovic Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Άλλο SEO, άλλο SEM. Άσχετα που συνήθως οι σχετικές υπηρεσίες είναι "όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω"
genius_13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 @Κυρίως Facebook Πως μπορώ να αυξήσω την επισκεψιμότητα σε έναν ιστότοπο; δηλαδής: πως ένα άρθρο παραμένει ψηλά; άμα ένα άρθρο το ποστάρω σε 5-6 γκρουπ, το φβ θα το θεωρήσει ως "σπαμ" και δεν θα με εμφανίζει τόσο συχνά στους φίλους; Γενικά, τι μου προτείνετε; κάθε 2-3 ποστ άρθρων σε γκρουπς, να γράψω και κάτι στον τοίχο μου, να κάνω κάνα λικε από φίλους κλπ; να δείχνω ανθρώπινη συμπεριφορά; για να μην φαίνεται ότι ποστάρω συνέχεια το ίδιο domain, να κάνω short; να ποστάρω και από άλλα σιτε έτσι για ξεκάρφωμα; Άμα σπαμάρεις την ιστοσελίδα σου κατ εξακολούθηση σε Χ αριθμό γκρουπ είναι βέβαιο ότι το FB θα περάσει το domain σου στην blacklist. Δεν θα το ήθελες αυτό.. καθώς μετά ούτε το short θα σε σώσει (Το ΦΒ ακολουθεί τον προορισμό του short url). Προσωπικά 5-6 γκρουπ δεν τα θεωρώ πολλά, το μόνο που θα άλλαζα θα ήταν ο τρόπος που θα πόσταρα , αν δηλαδή συνηθίζεις να ποστάρεις σε όλα ταυτόχρονα θα ήταν προτιμότερο να το σπάσεις σε 3+3 ή 2+2+2 ανά ημέρα. 1
socialworldgr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Γεια σου Pseudonymo1212. Έχουν γραφτοί αρκετά άρθρα γιαυτό που ρωτάς αλλά η αλήθεια είναι οτι εξαρτάτε απο το θέμα και το target group που έχεις. Διαφορετικές κατηγορίες όπως εταιρίες λιανικής κομμωτήρια, clubs, βιβλιοπωλεία έχουν και διαφορετικό κοινό. Αν έχεις βρει το Target group που σε ενδιαφέρει το καλύτερο είναι να ξεκινήσεις με το τι τους ενδιαφέρει. Το να παραμείνει ενα άρθρο ψηλά δεν είναι το ίδιο με το πχ να παραμένει ενα άρθρο στα φυσικά αποτελέσματα του Google. Τα social είναι κάτι δυναμικό και πρέπει να προσφέρεις κάτι που ο χρήστης να θέλει να το δει (εστιάζεις περισσότερο στο συναίσθημά του και όχι στην ανάγκη που μπορεί να έχει).
Pseudonymo1212 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Γεια σου Pseudonymo1212. Έχουν γραφτοί αρκετά άρθρα γιαυτό που ρωτάς αλλά η αλήθεια είναι οτι εξαρτάτε απο το θέμα και το target group που έχεις. Διαφορετικές κατηγορίες όπως εταιρίες λιανικής κομμωτήρια, clubs, βιβλιοπωλεία έχουν και διαφορετικό κοινό. Αν έχεις βρει το Target group που σε ενδιαφέρει το καλύτερο είναι να ξεκινήσεις με το τι τους ενδιαφέρει. Το να παραμείνει ενα άρθρο ψηλά δεν είναι το ίδιο με το πχ να παραμένει ενα άρθρο στα φυσικά αποτελέσματα του Google. Τα social είναι κάτι δυναμικό και πρέπει να προσφέρεις κάτι που ο χρήστης να θέλει να το δει (εστιάζεις περισσότερο στο συναίσθημά του και όχι στην ανάγκη που μπορεί να έχει). Είναι μεγάλος πονοκέφαλος και χάσιμο χρόνου όταν δεν έχεις κάποιο κέρδος από ατό. Όταν το κάνεις για χόμπυ. Χωρίς να τα σκάσεις, χωρίς διασυνδέσεις θα κάνεις πάρα πολύ καιρό να ανέβεις σε μια μέτρια θέση. έχω κουραστεί λίγο και λογικά... πρέπει να ασχοληθούμε και με ουσιαστικές δουλειές...
socialworldgr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Αν και όχι πάντα αν θες κάτι θα πρέπει να δώσεις ή χρήματα ή προσωπικό χρόνο. Στην αρχή κανένα απο τα 2 δεν είναι εύκολο αλλά εξαρτάτε ποιος είναι ο στόχος σου. Όπως και να εχει δε χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Ευκαιρίες υπάρχουν και αν το θέλεις σίγουρα θα πετύχεις.
παπι Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Είναι μεγάλος πονοκέφαλος και χάσιμο χρόνου όταν δεν έχεις κάποιο κέρδος από ατό. Όταν το κάνεις για χόμπυ. Χωρίς να τα σκάσεις, χωρίς διασυνδέσεις θα κάνεις πάρα πολύ καιρό να ανέβεις σε μια μέτρια θέση. έχω κουραστεί λίγο και λογικά... πρέπει να ασχοληθούμε και με ουσιαστικές δουλειές... Σιγα τα λεφτα που θα σκασεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα