Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στη παρέα,

Έχω ένα παλιό UPS APC το οποίο εδώ και αρκετό καιρό κάνει ένα high pitch θόρυβο που έχει αρχίσει να μου σπάει λίγο τα νεύρα. Δοκίμασα να βάλω βγάλω ότι είναι φορτωμένα πάνω του μη τυχόν και φταίει κάτι άλλο αλλά και μόνο του να το έχω στο ρεύμα και σε διαφορετική μπρίζα πάλι συνεχίζει και το κάνει. Του είχα αλλάξει πέρσι μπαταρία μετά από 4 χρόνια ( η προηγούμενη τα έφτυσε).

Είναι έτοιμο να τα παίξει;

Αν ναι, μπορείτε να μου προτείνεται ένα για το σύστημα της υπογραφής μου; Θα συνδέσω επίσης οθόνη, ηχεία σε αυτό.

Ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσ.

η μπαταρια λογικο ειναι να χαλασει στα 4 χρονια.δεν κρατανε για παντα.πιο μοντελο ειχες?ποσα va ηταν?ησουν ευχαριστημενος με το apc.εγω προσωπικα apc Θα ξαναπερνα.τωρα για τον ηχο δεν ξερω απο τι προερχεται.τυπικα ελπιζω η πριζα να εχει γειωση κανονικα.

Δημοσ.

η μπαταρια λογικο ειναι να χαλασει στα 4 χρονια.δεν κρατανε για παντα.πιο μοντελο ειχες?ποσα va ηταν?ησουν ευχαριστημενος με το apc.εγω προσωπικα apc Θα ξαναπερνα.τωρα για τον ηχο δεν ξερω απο τι προερχεται.τυπικα ελπιζω η πριζα να εχει γειωση κανονικα.

Και εγώ το ελπίζω... Έχω το Back UPS pro 900. Δε θα ήθελα να ξαναπάω σε κάτι τόσο ακριβό όμως τώρα. Απλά σε μια λύση να κάνω τη δουλειά μου (να μη καεί το PC με λίγα λόγια). Λες να μη φταίει το UPS και να το αλλάξω τζάμπα; Τι πρέπει να τσεκάρω πρώτα;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

αν θες δοκιμασε το ups σε μια πριζα που ξερεις οτι εχει γειωση εστω και σε κανα φιλο τυπικα αν και μαλλον θεμα Ups το κοβω.επισης πρεπει να υπαρχει γειωση για να παιζει σωστα το Ups οταν υπαρχουν θεματα.μπορεις να παρεις και μικροτερο απο το 900 αρι αν τα Watt που θες σε καλυπτουν απο το μικροτερο Ups.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το δοκίμασα και σε άλλο σπίτι και κάνει τον ίδιο ακριβώς θόρυβο οπότε δε τη γλυτώνω την αγορά.

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές :-)

Δημοσ.

Coil whine λέγεται το φαινόμενο. Αν έχεις τις γνώσεις άνοιξε το και δες από που προέρχεται. Αν είναι επισκευασιμο (πχ πυκνωτης) τότε δεν θα κοστίζει πολλά!

Δημοσ.

Το δοκίμασα και σε άλλο σπίτι και κάνει τον ίδιο ακριβώς θόρυβο οπότε δε τη γλυτώνω την αγορά.

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές :-)

αν σε ενοχλει πολυ τοτε ναι η θα πρεπει να φτιαχτει αν γινεται ή θα το αλλαξεις.αν δεν σε ενοχλει το αφηνεις και οσο αντεξει(που λογικα δεν θα εχεις θεμα).και σε πολλα τροφοδοτικα εχει τυχει να ακουγεται Coil whine ακομα και εκ κατασκευης.πολλα ατομα εχουν πχ καρτες γραφικων με coil whine και παιζουν μια χαρα ακομα και μετα απο χρονια.

επισης στα Ups ακουγεται λιγο πολυ το ιδιο το Ups ΕΙΔΙΚΑ οταν παει On battery.βεβαια και να μην ειναι On battery παλι θα ακους τον μετασχηματιστη

σε καθε περιπτωση αν δεν σε ενοχλει ο θορυβος δεν εισαι υποχρεωμενος να το αλλαξεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...