Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει και το νεο ψυγειο να ειναι ανακατασκευη :P

δυσκολα μπορει να φανει.

:fear:  :fear:  :fear:

Δεν πιστεύω να είναι ανακατασκευή γιατί το καινούριο ψυγείο μου ήρθε από γνωστό πολύ μεγάλο μαγαζί-όνομα (από το οποίο είχα αγοράσει και το παλιό). Ήρθε σε κούτα σφραγισμένο και φαίνεται καινούριο... θα δείξει ο χρόνος.

Δημοσ.

UPS σε ψυγείο είναι ακραίο πιστεύω... είπαμε να είμαστε προσεκτικοί,αλλά όχι και έτσι.

Όπως νομιζεις.

Αν σε ενα ψυγειο 900 ευρω και ειχα να διαλέξω αναμεσα σε ασφαλεια κεραυνου και ups τοτε τα 30 ευρω της ασφαλειας υπερτασης μου φαινονται πεταμενα λεφτα. Καλύτερα ups ή καμια προστασία. placebo effect

• Like 1
Δημοσ.

Όπως νομιζεις.

Αν σε ενα ψυγειο 900 ευρω και ειχα να διαλέξω αναμεσα σε ασφαλεια κεραυνου και ups τοτε τα 30 ευρω της ασφαλειας υπερτασης μου φαινονται πεταμενα λεφτα. Καλύτερα ups ή καμια προστασία. placebo effect

δεν ειναι οτι δεν εχεις καμια προστασια.απλα ειναι λιγοτερο

:fear:  :fear:  :fear:

Δεν πιστεύω να είναι ανακατασκευή γιατί το καινούριο ψυγείο μου ήρθε από γνωστό πολύ μεγάλο μαγαζί-όνομα (από το οποίο είχα αγοράσει και το παλιό). Ήρθε σε κούτα σφραγισμένο και φαίνεται καινούριο... θα δείξει ο χρόνος.

ναι απλα το λεω οτι γενικως τιποτα δεν πετιεται.και η wd πουλουσε δισκους που ηταν σφραγισμενοι αλλα εγραφαν πανω οτι ειναι Refurbished.η ibm κολλουσε stickeraki used parts.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

το εχω βαλει σε 3 ψυγεια.Κανει δουλιτσα αλλα 100% προστασια δεν σου παρεχει.Αξιζει ομως για δεκα ευρω να το βαλεις.

Δημοσ.
Στις 11/6/2020 στις 4:02 ΠΜ, xtrmsnpr είπε

Μιας και αγοράσαμε νέο ψυγειοκαταψύκτη
θα είμαι οκ να βάλω αυτό για προστασία δηλαδή;

με συγχωρείτε που το ξεθάβω το θέμα

Καλά έκανες και το ξέθαψες αφού είναι πάντα επίκαιρο (και όσο ανεβαίνει ο αριθμός των συσκευών που έχουν εσωτερικά ευαίσθητα κυκλώματα), τόσο αυξάνεται η ανάγκη για προστασία. 

Προσωπικά, σε μονοκατοικία που τρώει πολλούς κεραυνούς στις καταιγίδες, εδω και 12 χρόνια, δεν έχω χασει τπτ το ηλεκτρονικό χρησιμοποιώντας 

Σταθεροποιητές τάσης > ψυγείο, διάδρομος γυμναστικής, καταψύκτης (ξεχωριστά φυσικά το καθένα) 

UPS > TV, pc, router, nas κλπ

(ξεχωριστά φυσικά το καθένα) 

Νομίζω πως τα ψυγεία την τρώνε κυρίως απο τις βυθίσεις της τάσης. 

• Like 2
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ειδικα για τα ψυγεια, μου ελεγε μαστορες που ειναι ....δεκαετιες στο κουρμπετι,

οτι τα νεα (15ετιας και νεοτερα),

ειναι πιο ευαισθητα τα ηλεκτρονικα τους, ειδικα επειδη εχουν και ενεργειακη κλαση, κλπ

Ενω τα παλια ντουβαρια, μπορει να 'εκαιγαν' ρευμα, αλλα ομως δεν 'χαμπαριαζαν' απο τις αυξομειωσεις.

Παντως, τελευταια ακουσα για προβληματα και σε πλυντηρια, που δεν το πολυπιστευα, οποτε κι εκει ειδικο πριζακι πλεον.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

γενικως ακομα και ενα πολυπριζο ασφαλειας να μπει κακο δεν ειναι .απο το τιποτα κατι ειναι και αυτο.

Δημοσ.
Στις 18/6/2022 στις 4:29 ΜΜ, mindreader είπε

Ειδικα για τα ψυγεια, μου ελεγε μαστορες που ειναι ....δεκαετιες στο κουρμπετι,

οτι τα νεα (15ετιας και νεοτερα),

ειναι πιο ευαισθητα τα ηλεκτρονικα τους, ειδικα επειδη εχουν και ενεργειακη κλαση, κλπ

Ενω τα παλια ντουβαρια, μπορει να 'εκαιγαν' ρευμα, αλλα ομως δεν 'χαμπαριαζαν' απο τις αυξομειωσεις.

Παντως, τελευταια ακουσα για προβληματα και σε πλυντηρια, που δεν το πολυπιστευα, οποτε κι εκει ειδικο πριζακι πλεον.

Όσο πιο πολλά ηλεκτρονικά έχει κάτι, τόσο πιο ευπαθές είναι, δεν είναι λογικό αυτό;

Το παλιό ψυγείο είχε ένα θερμοστάτη και ένα μοτέρ...τέλος. Το καινούριο έχει ένα κάρο ηλεκτρονικά.

Το παλιό πλυντήριο είχε μονο αυτόν τον περιστροφικό διακόπτη (κάτι σαν χρονοδιακόπτη σκέψου ουσιαστικά) και ένα μοτέρ. Το καινούριο είναι φορτωμένο με ηλεκτρονικά για κάθε είδους (αυτο)ρύθμιση και λειτουργία.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
On 18/06/2022 at 16:29, mindreader said:

Βέβαια αν ένα παλιό ντουβάρι καίει 8 φορές την ετήσια κατανάλωση ενός νέου, δεν το λες και λίγο.

• Like 3
Δημοσ.
1 hour ago, Thresh said:

Βέβαια αν ένα παλιό ντουβάρι καίει 8 φορές την ετήσια κατανάλωση ενός νέου, δεν το λες και λίγο.

τα παλια μηχανηματα ειναι η χαρα της δεη

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...