voltmod Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Πέρα από τα Mate 9 και Mate 9 Porsche Design που παρουσίασε στο Μόναχο, στην Γερμανία, η Κινέζικη εταιρεία Huawei παρουσίασε και το πρώτο της, πραγματικά fitness-oriented smartwatch της, το οποίο έχει την ονομασία Huawei Fit. Η συσκευή καλύπτει τις προδιαγραφές IP68 όσον αφορά στην αντοχή στο νερό και στη σκόνη (η εταιρεία ανέφερε και τον βαθμό αδιαβροχοποίησης του ρολογιού που είναι οι πέντε ατμόσφαιρες, 5 ATM). Το Huawei Fit διαθέτει κάσα κατασκευασμένη από αλουμίνιο και έχει διάμετρο 39,4 χιλιοστά με το λουράκι να προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, στα 20mm και στα 18mm. Η οθόνη του, είναι τύπου LCD με διάμετρο 1,04 ίντσες (26,4mm) και ανάλυση 208 x 208 pixels. Όσον αφορά στις δυνατότητες fitness tracking της συσκευής, μπορεί και ανιχνεύει αυτόματα αν ο χρήστης του τρέχει ή περπατάει και υποστηρίζει μία μεγάλη γκάμα από τύπους γυμναστικής ή προπόνησης, όπως περπάτημα, τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση κ.ά. Το Huawei Fit παρακολουθεί τους καρδιακούς παλμούς του χρήστη του καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ενώ έχει ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα που παρακολουθεί την αντοχή του χρήστη αλλά και τους στόχους που έχει βάλει. Η αυτονομία της συσκευής είναι περίπου έξι μέρες. Η συσκευή θα διατεθεί πρώτα στις ΗΠΑ, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία προς το τέλος του μήνα σε Titanium Gray και Moonlight Silver με τιμή €199. Site: GSMArena
Pitsifrikos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Και έλεγα ότι θα το πάρω.Μολις είδα τιμή μου κόπηκε η όρεξη. 3
BillT Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 αυτό που παρουσίασε ως Honor S1 στην Κίνα με 100 δολάρια το πλασάρει διεθνώς με άλλη ονομασία. Στην Αμερική στα 129, και στην Ευρώπη στα 199. Νομίζω και στις δύο αγορές δεν έχει τύχη...
spilios_g Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 5 ατμοσφαιρες, δηλαδη αν κανω μια μικρη βουτιτσα στα 6 μετρα παει το ρολοι.... Τι να πεις, και φαινεται καλο, αλλα με τετοια τιμη και τετοια χαρακτηριστικα προστασιας δεν ..........................
pcos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 φτιαξτε κατι σε τατουαζ! ναι καλα διαβασατε, τατουαζ! ποιος φοραει πλεον κορδονιακια και λουρακια?
poulinos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 κολύμβηση με ip68 , ούτε για αστείο. α.μαλλον πρεπει να διαβασεις τι εστι Ipcode ip68 γιατι κατι εχεις καταλαβει λαθος.το ip68 δεν ειναι μονο για μισο ή ενα μετρο.ειναι για βαθος περισσοτερο απο 1 μετρο το οποιο μπορει να γινει specify οπως και γινεται στο συγκεκριμενο απο τον κατασκευαστη. δηλαδη 5 atm 5 ατμοσφαιρες, δηλαδη αν κανω μια μικρη βουτιτσα στα 6 μετρα παει το ρολοι.... Τι να πεις, και φαινεται καλο, αλλα με τετοια τιμη και τετοια χαρακτηριστικα προστασιας δεν .......................... 1 ατμοσφαιρα = 10 μετρα νερου και οχι ενα μετρο νερου. 5 ατμοσφαιρες =50 μετρα νερου αλλα επειδη εχουμε και μια atm λογω της ατμοσφαιρας σημαινει οτι το ρολοι παει στα 40 μετρα εκτος αν καποιος εχει γραψει κατι λαθος 13
spyros1908 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Μια χαρά είμαι με το garmin fenix 3hr!όταν έρθει το fenix 4 πάει σίγουρα για αγορά!Το fenix 3 έχει τα πάντα και αξίζει κάθε ευρώ του.. 1
stradas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Μια χαρά είμαι με το garmin fenix 3hr!όταν έρθει το fenix 4 πάει σίγουρα για αγορά!Το fenix 3 έχει τα πάντα και αξίζει κάθε ευρώ του.. Και εγω το ιδιο εχω και οντως αξιζει τα λεφτα του αλλα μιλαμε για 3 φορες επανω σε τιμη...
gdriver Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 α.μαλλον πρεπει να διαβασεις τι εστι Ipcode ip68 γιατι κατι εχεις καταλαβει λαθος.το ip68 δεν ειναι μονο για μισο ή ενα μετρο.ειναι για βαθος περισσοτερο απο 1 μετρο το οποιο μπορει να γινει specify οπως και γινεται στο συγκεκριμενο απο τον κατασκευαστη. δηλαδη 5 atm 1 ατμοσφαιρα = 10 μετρα νερου και οχι ενα μετρο νερου. 5 ατμοσφαιρες =50 μετρα νερου αλλα επειδη εχουμε και μια atm λογω της ατμοσφαιρας σημαινει οτι το ρολοι παει στα 40 μετρα εκτος αν καποιος εχει γραψει κατι λαθος περιλαμβάνει και θαλασσινό νερό ή μόνο γλυκό ; γιατί αν είναι μόνο για το δεύτερο και πάλι άχρηστο είναι. ένας αθλητής που θα πάει σε κολυμβητικό αγώνα ανοικτής θαλάσσης (όπως χθες το xterra swim challenge) προφανώς και δεν τον βολεύει αυτό αλλά ένα καθαρόαιμο sportwatch.
gdriver Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Μια χαρά είμαι με το garmin fenix 3hr!όταν έρθει το fenix 4 πάει σίγουρα για αγορά!Το fenix 3 έχει τα πάντα και αξίζει κάθε ευρώ του.. τσέκαρε το fenix cronos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα