gargoyle1 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Καλημερα εχω καρτκινητη Q και ενα παλιο κινητο που παιρνει την κλασσικη sim ,μου κανανε δωρο ενα καινουργιο κινητο το οποιο παιρνει micro sim τι πρεπει να κανω να παω σε ενα καταστημα wind και να ζητησω να μου αλλαξουν την καρτα? ποσο στοιχιζει αυτο η ειναι δωρεαν? και με την παλια καρτα τι θα γινει την κρατανε αυτοι η εγω? γιατι αν την κρατανε αυτοι δεν μπορω να χρησιμοποιησω το παλιο κινητο το οποιο δουλευει μια χαρα ειτε για να το εχω στη δουλεια ειτε για μια ωρα αναγκης που παθει κατι το καινουργιο.
zourman1981 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Η καινουρια sim που θα παρεις θα εχει ανταπτορες για να μπει και στο παλιο κινητο 1
gargoyle1 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 απο θεμα τιμης υπαρχει καποια χρεωση?
chipakos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Καλημερα εχω καρτκινητη Q και ενα παλιο κινητο που παιρνει την κλασσικη sim ,μου κανανε δωρο ενα καινουργιο κινητο το οποιο παιρνει micro sim τι πρεπει να κανω να παω σε ενα καταστημα wind και να ζητησω να μου αλλαξουν την καρτα? ποσο στοιχιζει αυτο η ειναι δωρεαν? και με την παλια καρτα τι θα γινει την κρατανε αυτοι η εγω? γιατι αν την κρατανε αυτοι δεν μπορω να χρησιμοποιησω το παλιο κινητο το οποιο δουλευει μια χαρα ειτε για να το εχω στη δουλεια ειτε για μια ωρα αναγκης που παθει κατι το καινουργιο. ΟΧΙ φίλε μου δεν θα αγοράσεις καινούρια κάρτα ούτε θα πληρώσεις 5 ευρώ που ζητάνε κάποιοι πονηροί για αντικατάσταση κάρτας. Οπως έκανα κι εγώ θα πας να σου την κόψουν κι αυτό είναι δωρεάν δεν στοιχίζει τίποτα. Βέβαια πριν να μου την κόψει ένα κατάστημα ο Γερμανός δεν είχε κοφτήρι και επέμενε να θέλει να μου πουλήσει καινούρια.. Εφαγε πόρτα πήγα αλλού και μου την έκοψαν.Σε περίπτωση που τελικά αποφασίσεις να πάρεις καινούρια κάρτα να ξέρεις ότι απλά η παλιά κάρτα ακυρώνεται και δεν λειτουργεί οπότε ή εσύ την κρατήσεις ή το κατάστημα δεν έχει κανένα νόημα.
gargoyle1 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 chipakos καταλαβα...με το θεμα του 4g ομως τι γινετε? η καινουργια θα ειναι ...η παλια?
gargoyle1 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 ειναι παλια την εχω χρονια...την ειχα και σε ενα σαμσουγκ που δεν ητανε smartphone
ziaba Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 απο θεμα τιμης υπαρχει καποια χρεωση? για wind δεν γνωρίζω στην voda για καινούρια sim μου ζήτησαν 4.70€ πριν μια βδομάδα
@topos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Εαν ειναι πολυ παλια ισως να μην υποστηριζει 4g(πιθανοτατα το καινουργιο σου κινητο θα μπορει να το εκμεταλλευτει). Οποτε καλο θα ηταν να την αλλαξεις.
dkmaster Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Αν είναι πολληηηηηηη παλιά δεν θα έχεις 4g. Επίσης δεν κόβονται όλες οι κάρτες, εξαρτάται πόσο παλιά είναι. Κάποιες έχουν μεγάλο τσιπακι και θα κόψεις και το τσιπακι έτσι.
imoaix Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 ζητα 4g sim ,η αντικατασταση ειναι δωρεαν ,το εκανα προσφατα
panos- Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Αν η καρτα σου είναι πριν το 2007 τότε κάνεις δωρεάν αλλαγή. Όπως και για κάρτες TELESTET, TIM και TIM με λογότυπο WIND. Για την COSMOTE δεν ξέρω πάντως σε Vodafone αν πάρεις κινητό από ένα ποσό και πάνω Σου κάνουν δωρεάν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα