Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα εγκατεστημενο το eset smart security σε πειρατικη εκδοση και μολης αγορασα καποιο κλειδι διαδικτιακα για το ιδιο antivirus, βασικα θα πρεπει να κανω απλη απεγκαταστση το παλιο για να κατεβασω απο την επισημη σελιδα το γνησιο προιον και μετα να βαλω το κλειδι? 

Και θελω να μου πειτε τι διαφορα εχει το smart seecurity premium απ το smart security, το κλειδι που κατεβασα ειναι γι αυτο το προιον >> https://www.g2a.com/eset-nod32-smart-security-1year-1pc-cd-key-global.html

Δημοσ.

Αυτά τα 3 προιόντα βγάζει η eset:
https://www.eset.com/us/home/smart-security-premium/

Είναι δηλαδή antivirus - internet security - smart security.

Εσύ αν έχεις ήδη την τελευταία έκδοση και φυσικά την είχες κατεβάσει απο την σελίδα της eset, το κρατάς και αγοράζεις απλά το κλειδί και το βάζεις μέσα απο τις ρυθμίσεις.

Δεν χρειάζεται να το βγάλεις, εκτός αν θέλεις να βάλεις πιο καινούργια έκδοση ή να αλλάξεις τύπο (antivirus-internet security-smart security).

Αν όμως είχες κατεβάσει το setup του eset απο μη έμπιστη πηγή, καλό έιναι να το κάνεις επεγκατάσταση και να το κατεβάσεις απο την eset.

Δημοσ.

Το είχα κατεβάσει από μη αξιόπιστη πηγή οπότε το έκανα μία απεγκατασταση με το eset uninstaller tool και μετά κατέβασα το "eset Smart security" απο την επίσημη σελιδα, 72 ευρώ!!? Εγώ αγορασα κλειδί μολης 7 ευρω τσαμπα από G2A και κανω μία χαρά τη δουλειά μου και μάλιστα είναι για 1 χρόνο

Δημοσ.

72 ευρώ έχεις δίκιο οτι είναι πάρα πολλά, αλλά υπάρχουν ανεπίσημοι resellers που πουλάνε το ίδιο κλειδί άδειας σε λίγα άτομα και σε μερικές περιπτώσεις μετά απο κάποιον καιρό γίνεται blacklist.

Δεν γνωρίζω για το συγκεκριμένο, ελπίζω να σου κρατήσει. Πιστεύω για να βγάλει τα λεφτά του θα κρατήσει. Μπορεί και να εξαντλήσει όλη του την περίοδο.

Δημοσ.

Τι να πω το ευχομε, πάντως είχε παρά πολλά θετικά σχόλια ο συγκεκριμένος πωλητής, για 7 ευρώ πάντως και ένα 6μηνο να με βγάλει πάλι καλά θα λεω, μόνο που ησυχασα απ το άγχος που είχα πριν που το είχα κρακαρισμενο και ήταν αμφίβολη ή προστασία, χίλιες φορές original.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...