Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εφτιαξα εναν καταλογο με τις τιμες των iphone 6/6s/7 και τα Plus αυτων στην καθε εκδοση τους, με βαση τις τιμες που παιζουν στην αγορα. Στην ανευρεση και συλλογη των τιμων , βοηθησε και τον ευχαριστω πολυ ο φιλος Pitsi. Ελπιζω να σας φανει χρησιμος για την επομενη αγορα σας και θα προσπαθησω να φροντισω , ωστε να τον ενημερωνω ανα τακτα χρονικα διαστηματα. 
Πειτε μου αν σας φανηκε χρησιμος και τι θα θελατε ισως να δειτε μελλοντικα :)

post-418234-0-91736900-1478473802_thumb.jpg

• Like 4
Δημοσ.

ετσι απλα θα το πω, γιατι εαν δεν το κανω θα σκασω.

μου χαρισαν ενα iphone 5 το οποιο και πηρα μιας και το android που ειχα εσπασε η οθονη και βεβαια δεν ειχα χρηματα για να παρω αλλο αυτη την στιγμη.

οποτε, εχοντας ιδιαν αποψη πια, βεβαιωθηκα για τα προιοντα αυτης της εταιριας και πραγματικα αναρωτιέμαι !!!!!

εκτος απο λογους κομπλεξ που εχουν να κανουν με το "εχω και εγω iphone" που εχει να κανει με ενα εξαιρετικο marketing που πετυχε η εταιρια, για ποιο λογο καποιος να δωσει ενα σκασμο λεφτα για να παρει ενα τηλεφωνο, η μια συσκευη, που μπορει να εχει τουλαχιστον τα διπλάσια η 1/3 παραπανο απο την τιμη καποιας αλλης android , ενω την ιδια στιγμη κανει πολυ πολυ λιγοτερα πραγματα απο οποιαδηποτε αλλη android (ανεξαρτητα με το κοστος της συσκευης) και μαλιστα αυτα που κανει, τα κανει ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ επειδη ο ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΣ ikatastkeyastis θελησε να τα δωσει στους πελατες του !!!!!

συγνωμη για το ξεκαρφωμα, αλλα ως κατοχος ενος iproduct, θυμώνω καθημερινά με τον νταβαντζη που δεν με αφηνει να κανω οτι θελω στο τηλεφωνο μου η με αφηνει να το κανω μονο με τον τροπο που θελει αυτος !!!!!!

και εννοω και απο εφαρμογες αλλα και λειτουργιες.

θα μου πεις, και γιατι το πηρες. Σωστο. Αλλα οπως ειπα, δεν το πηρα μου το χαρισαν και χαιρομαι για αυτο. Αλλα αναρωτιεμαι, εσεις που τα πληρωνεται κιολας, δεν σας ενοχλει αυτο !!!!

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

αν και δεν με απασχολει το θεμα ρε ανθρωπε φτιαξε ενα πινακα στο word/excel και ανεβασετο το OCD εχει τρελαθει απο οταν ανοξα την εικονα. Κουραζει παρα πολυ

• Like 3
Δημοσ.

@geioannou Φιλε/φιλη , 

Ειναι καθαρα θεμα προτιμησης και συνηθειας. Η απαντηση στο ερωτημα σου ειναι η ίδια, οπως και στο διλημμα : "Γιατι να παρω mercedes οταν κανω τη δουλεια μου και με ενα hyundai." Εμενα αντιστοιχα μου φαινεται ακατανοητο να δινει καποιος καθε χρονο 150-250 ευρω για android συσκευη , επειδη κολλαει, δεν υποστηριζει εφαρμογες, δεν αναβαθμιζεται το λογισμικο κι αν αναβαθμιστει θα κανει tilt στη συσκευη, απο το να δωσει καποιος 300-350 ευρω και να εχει τηλεφωνο να κανει τη δουλεια του για τα επομενα 4-5 χρονια. Μη νομιζεις οτι οσοι αλλαζουν τα iphone σαν τα πουκαμισα , δεν ειναι ευχαριστημενοι. Απλως τους αρεσει να αλλαζουν με το επομενο μοντελο. 
Γι' αυτο ξαναλεω, ολα ειναι θεμα προτιμησεων κι αυτο ειναι σεβαστο! end of story. Δεν υπαρχει σωστη και λαθος προτιμηση/γουστο.

Δημοσ.

Καλή δουλειά. Επειδή κοιτάω συχνά τις αγγελίες θα έλεγα πως οι τιμές των μεταχειρισμένων δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα σε κάποιες περιπτώσεις. 220 το 6ρι και 260 το 6s? Δε τις φιλτράρεται καλά. Μπορεί να βρήκατε είτε σπασμένα, είτε iCloud lock, είτε αγγελίες από άτομα που ψάχνουν κορόιδα για τραπεζική κατάθεση και εξαφανιζολ.

Δημοσ.

Την ιδια διαπίστωση εκανα κ εγω

Ας μας πει ο ts απο που τα βρήκε τόσο φθηνά μτχ 6s γιατι θα θελα 2,3

Μαλλον δρν κατάφερε να φιλτράρει τα scams όπως ειπωθηκε πιο πάνω

Όπως και να εχει καλη προσπάθεια

Φτιάξε και ενα για τα android έστω τα βασικά Samsung lg

Και με βάση την λογική σου αν ενα πχ lg G5 εχει 350 καινουριο

Μεταχειρισμένο θα έπρεπε να εχει κατω απο 200

Κρίνοντας απο τις τιμές των iPhone 7 plus ας πουμε

• Like 1
Δημοσ.

Το 220 για το 6αρι και 260 για το 6s αφορα συσκευες οι οποιες ηταν σε κακη εξωτερικη κατασταση, οπως φυσικα αναφερεται και στην σημειωση που ισως καποιοι βαρεθηκαν να διαβασουν ή ηταν τοσο μικρη η γραμματοσειρα που τους δυσκολεψε στην αναγνωση (sorry for that) . Γι' αυτο και υπαρχουν 2 τιμες. Μια χαμηλωτερη για πληρως λειτουργικες συσκευες αλλα σε χαλια εξωτερικη κατασταση κι αλλη μια για αριστη συσκευη τοσο λειτουργικα οσο και εξωτερικα. Στις περιπτωσεις που δεν υπαρχει τιμη με ενα αστερακι, σημαινει οτι δεν βρεθηκε στην προκειμενη χρονικη στιγμη συσκευη σε κακη κατασταση σε αγγελια.

Εκει που εγιναν καποια οντως λαθη ειναι στις τιμες του 6s plus στις εκδοσεις 16 κ 64, καθως οι τιμες ειναι απο 30-50 ευρω παραπανω.

Για τον φιλο που ρωταει για 300-350 ευρω, βρισκεις το 6αρι 64αρι ή το 6s 16αρι, μεταχειρισμενα παντα.

Ο φιλος που λεει για android, δεν με ενδιαφερει καθολου η αγορα των androids, καθως υπάρχουν παμπολες συσκευες και δεν κρατουν αξια , οποτε δεν ασχολουμαι. Θα μπορουσε βεβαια καποιος φιλος σχετικος με android να φτιαξει εναν αντιστοιχο καταλογο.

Τελος να πω οτι στις τιμες που βαλαμε, πρωτα τσεκαραμε αν οι αγγελιες αφορουσαν πραγματικο προϊον (τηλεφωνισαμε και ζητησαμε να δουμε το τηλ και δεχτηκαν αμεσως) είτε ζητησαμε ΙΜΕΙ και φωτογραφιες, τα οποια μας παραχωρηθηκαν, ωστε να τσεκαρουμε οτι δεν προκειται για κλωνους ή απατες.

Εαν υπαρξουν σημαντικες μεταβολες, θα τις δειτε σε update την επομενη ή την μεθεπομενη κυριακη! ????

Επισης ξεχασα να απαντησω, επειδη αναφερθηκε... Εννοειται πως δεν συμπεριληφθηκαν στον καταλογο τιμες που αφορουσαν locked συσκευες ειτε σε iCloud ειτε σε δικτυο.
Επισης οι πηγες μας ηταν : insomnia, aggelies apple(fb), apple aggelies (fb) , Αγγελιες κινητων (fb), xe.gr , car.gr, techblog (αγγελιες) και άλλες χύμα αγγελιες με τηλεφωνα επικοινωνιας. Οσο για τις τιμες καταστηματων, αυτες φιλτραριστηκαν και τις πιο συμφερουσες τις ειχε το mediamarkt, με το public να ακολουθει (αν και οι διαφορες ηταν στο ελαχιστο). Επισης σε συσκευες 6s και 7 , οταν αυτες ηταν μεν φθηνοτερες αλλα δεν υπηρχε αποθεμα, βαλαμε την αμεσως επομενη στη σειρα τιμη η οποια αφορουσε ετοιμοπαραδοτο προϊον και οχι κατοπιν παραγγελιας.

Απο ηλεκτρονικα καταστηματα, χρησιμοποιησαμε bestprice και skroutz για την αναζητηση μας και οι τιμες αφορουν ετοιμοπαραδοτες συσκευες απο την εκαστοτε αποθηκη/καταστημα , χωρις να συμπεριλαμβανονται τυχον μεταφορικα.

Ελπιζω να ξεκαθαρισα το τοπιο.

• Moderators
Δημοσ.

Εφυγαν καποια εκτος θεματος μηνυματα. Σας παρακαλω αν θελετε να ανοιξετε ενα ios vs android ή whatever, καντε το. Μην σπαμαρετε θεματα με σαφες περιεχομενο. Στο επομενο offtopic/flame/spam θα αναγκαστω να δωσω ποινη.

Κthnxbye

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...