GiorgosAlmera Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Kαλησπερα σας exw to home cinema z5500 kai mου eβγαλε ενα προβλημα, mou aναβοσβηνει την oθονη ,δεν πατιεται kaνενα κουμπι kai μου γραφει στην oθονη Detecting. Ξερει κανεις τι εχει παθει???
SaFiS Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Βγάλε και ξαναβάλε όλα τα καλώδια. Αν δεν στρώσει, πιθανότατα να έχει κάποιο πρόβλημα το POD ή ο ενισχυτής που είναι μέσα στο SUB. Αν ψάξεις στο Google, έχουν αρκετοί το ίδιο πρόβλημα...
GiorgosAlmera Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα φιλαρακι εχω βγαλει ολα τα καλοδια και τα εχω ξαναβαλει πολλες φορες ,εχω ψαξει στο google και δεν εχω βγαλει ακρη,τι ειναι το POD??
SaFiS Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 H οθόνη / χειριστήριο. POD το λένε συνήθως... Αν έχεις δοκιμάσει τα καλώδια και δεν αλλάζει κάτι, πιθανότατα να έχεις κάποιο θέμα στον ενισχυτή γι'αυτό και το POD δεν μπορεί να τον δει. Απ'το λίγο που το είδα στο Google, μπορεί να έχεις σκασμένους πυκνωτές. Βρες κανέναν καλό ηλεκτρονικό, μήπως μπορεί να το δει...
GiorgosAlmera Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Και αυτο φτιαχνεται η παει το μηχανιμα??
SaFiS Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Πιθανότατα. Στείλε και ένα email στο support της Logitech να δεις τι θα σου πουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα