Pansel Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 17 ώρες πριν, tsofras είπε Τους είχα αναφέρει ότι η επόμενη κίνηση θα είναι ο συνήγορος, είχα κάνει ήδη ακύρωση και δεν μου έβαζαν τα λεφτά. Όνομα δεν ζήτησα από κανέναν απλά έστειλα το συμβάν στον συνήγορο και έβαλα κοινοποίηση στο email το polihome. Την επόμενη ημέρα με πήραν τηλέφωνο και έβαλαν τα λεφτά. Ήταν η πρώτη φορά που με πήραν τηλέφωνο σε διάστημα περίπου 2 μηνών. Τέτοια ταλαιπωρία δεν έχω ξαναπεράσει στην ζωή μου Καλή επιτυχία σου εύχομαι και την επόμενη φορά να διαβάζεις αξιολογήσεις στο google γιατί τους έχω θάψει και εκεί όπως και πολλοί άλλοι Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ Πίστεψέ με μεγάλο μάθημα αυτό το πάθημα , εάν είχα διαβάσει πιο πριν εδώ μέσα θα είχα γλιτώσει, ελπίζω να ξεμπλέξω Προς γνώση των μελλοντικών αγοραστών 2
Saginak Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Έδωσα παραγγελία τέλη Ιουλίου για κρεβάτι κουκέτα. Χρόνος παράδοσης έως 50 ημέρες. 51 στέλνω email καμία απάντηση. 53 μέρα τους πετυχαινω στο τηλ. Μου είπαν ότι είχαν θέμα με προμηθευτή, δεν με ενημέρωσαν ποτέ κ δήλωσαν ότι θα έχω την παραγγελία πιθανόν 20 μέρες αργότερα. Απαράδεκτοι κ αντιεπαγγελματιες
Leo18 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Αγόρασε από εκεί ένα έπιπλο φίλος μου από το διπλανό διαμέρισμα. Επέλεξε παράδοση στο διαμέρισμα στον τέταρτο πληρώνοντας κάποια παραοανω. Το φέρανε το ανεβασαν πάνω και διαπιστώσαμε ότι ήταν λάθος χρώμα. Οι μεταφορείς μας είπαν να μιλήσουμε με το κατάστημα. Το κατάστημα μας ζήτησε να στείλουμε φωτογραφία ότι είναι λάθος χρώμα (αν είναι δυνατόν). Και με τα χίλια ζόρια του είπαν θα γίνει αλλαγή. Μετά από μέρες του ζήτησαν να κατεβάσει στον δρόμο το λάθος έπιπλο το παρέλαβαν και παράτησαν εκεί το νέο να το ανεβάσει μόνος του. Δεν τους λες και επαγγελματίες.
Minper Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Οι άνθρωποι είναι απλά τραγικοί μακριααααααααααααα
Thanasis Namikazee Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 παιδιά προσωπική εμπειρία, όχι άσχημα. Αλλά... Παίρνεις περίπου από ποιότητα τα ίδια έπιπλα από εδώ http://videnov.gr, σε πολύ πολύ καλύτερες τιμες. είναι Βουλγάρικη ΟΚ, αλλά εγώ πήρα προχτές μια ντουλάπα (βέβαια έστησα μόνος) και είναι σχεδόν ίδια ποιότηταμε ντουλάπα που έχω από polihome. Τιμές?? 82 με προσφορά από εκεί συν 7.5 μεταφορικά. Από polihome πραγματικά ίδια 3φυλλη, ύψος πλάτος κάπου 200+. με τη διαφορά ότι την ανέβασαν και την έστησαν. Ενώ στους άλλους πρέπει να δώσεις έξτρα για κουβάλημα/στύσιμο. Κλαιν το κουβάλημα ήρθε σε 4 πακέτα. Στο στήσιμο μεχρι να καταλάβω τι γίνεται κανα 2 ωρακι. φυλλο οδηγιών κυριλλε.
Renaplexo Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Στις 6/11/2016 στις 10:59 ΜΜ, Επισκέπτης είπε Επειδή θέλω να αγοράσω κάποια πράγματα για το σπίτι, ένα από τα υποψήφια μαγαζιά είναι το συγκεκριμένο, αλλά βρίσκεται καμιά 500αριά χλμ. μακριά! Μπήκα στο skroutz και παρά την υψηλή βαθμολογία διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Κάθε γνώμη - άποψη - εμπειρία με το συγκεκριμένο κατάστημα δεκτή! Ευχχαριστώ εκ των προτέρων. Είμαι πολύ δυσαρεστημένη γιατί πέρα του ότι άργησε πάρα πολύ η παραλαβη(είπαν 35 μέρες και ήρθαν σε 2 μηνες)ηρθαν και λαθος μικροτερης αξιας απο αυτα που παρήγγειλα. Αναγνωρισαν το λαθος τους αλλα δεν κανανε τιποτα.αναγκαστηκα και πήγα εγώ 330 χλμ και πάλι αγενής μου είπαν να πάω εγώ να τα πάρω από την κεντρική τους αποθήκη και δεν στέλνουν έναν υπάλληλο τους να εξυπηρετήσουν.αγανακτισμενη τους λέω θέλω πίσω τη χρηματική διαφορά.και πάλι συμφώνησαν αλλά ακομηηηηη περιμένω.ΜΑΚΡΙΑ
ThodorisFel Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Παρήγγειλα μια ντουλαπα αρχες 1 Νοεμβρίου. Μου ζητησαν το 50% προκαταβολή, τα εβαλα και μου ειπαν σε 30 μερες. Την περασμενη δευτερα παίρνω τηλ να δω τι γίνεται και μου λενε οτι ηρθε η ντουλαπα αλλα πρωτα πρεπει να ξοφληθει και έπειτα μεσα σε 8 μερες θα γινει η παράδοση. Ακομα περιμενω και ο θεος βοηθος. Δεν ενημερώνουν και γενικότερα ειναι αντιεπαγγελματιες.
BreakingMad Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μην κάνετε το λαθος... https://drive.google.com/drive/folders/1NlC8RvXxnDEI7e7D_Y2RIZa2BATTNEVf?usp=sharing Υ.Γ πλήρωσα 20ευρο μεταφορικά και άλλα 30ευρο για να μου τα μεταφέρουν ΜΕΣΑ στο διαμέρισμα. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2020 από BreakingMad
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΑΠΟ www.polihome.gr ΚΑΙ THN ΠΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ. 1 ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΟnΤΑΝ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΗΡΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΛΕΙΠΑΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΠΛΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΑΜΕΣΩΣ . 2. ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΤΑ ΤΟ 1 ΕΠΙΠΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ 3. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΗΛ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ . ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ . ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ .ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ . ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις