cyberguy Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Προσοχή σε όποιον παραγγείλει. Έχω παραγγελία πληρωμένη απο τέλος Μαίου και ακόμα δεν έχει παραδοθεί.
xDante Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Καλό είναι να παίρνεις τηλέφωνο αν κοιτάξεις αν είναι διαθέσιμο γιατί δεν τα πάνε και πολύ καλά με το stock control
Alessionew Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Μην το προτιμήσετε αν δεν έχετε γερή υπομονή και νεύρα. Παρήγγειλα πέρυσι ένα κρεβάτι με κομοδίνα και συρταριερα. Η παραγγελία έγινε Ιούλιο και η παράδοση έγινε Νοέμβριο. Το τηλεφωνικό κέντρο είναι ένα άτομο με αναμονή 20 λεπτά και πάντα προσπαθούν να σου πουν δικαιολογίες ενώ ποτέ δε σε καλούν πίσω όπως σου υπόσχονται. Η ποιότητα είναι απαίσια καθώς το τελάρο του κρεβατιού έχει σπάσει (σανίδες) κι η συρταριερα έχει διαλυθεί καθώς από τη χρήση τα συρτάρια έχουν σπάσει σε διαφορά σημεία
nikpol1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Γεια σας και από εμένα, /αραγγεία πληρωμένη από Αύγουστο 5 κομμάτια, τα 3 παραδόθηκαν 07/12, το 4ο ακόμα περιμένω μέρα μέρα και το 5ο επειδή χάθηκε(!!!) καλό Φλεβάρη... ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ!
fastnq2 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 ^^Ο χριστος και η παναγια!Απο το μπαγκλαντες πιο γρηγορα θα ερχονταν!Στο σκρουτζ δεν το βλεπω το συγκεκριμενο μαγαζι,μηπως το αφαιρεσαν λογω των κριτικων?
mary Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 ^^Ο χριστος και η παναγια!Απο το μπαγκλαντες πιο γρηγορα θα ερχονταν!Στο σκρουτζ δεν το βλεπω το συγκεκριμενο μαγαζι,μηπως το αφαιρεσαν λογω των κριτικων? Δεν το αποκλειω. Απο δικια μου εμπειρια αλλά και άλλων, ειναι απαραδεκτο στις ημερομηνιες παραδοσης.
achilles_g_ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Πονεμένα ιστορία. Αγόρασα τέλη Αυγούστου ορθοπεδικό τελάρο για το κρεβάτι, το παρέλαβα 2-3 Οκτωβρίου και μου έστειλαν λάθος (το απλό αντί του plus που πήρα). Στην επικοινωνία μου είπαν θα μου στείλουν το σωστό, σε προτεραιότητα ώστε να μη υπάρξει καθυστέρηση αλλά τελικά παρέλαβα το σωστό κάπου τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκέμβρη. Τα κορίτσια πάντως στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρετικά, δεν έχω να πω κάτι πάνω σε αυτό.
vairass Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Πονεμένα ιστορία. Αγόρασα τέλη Αυγούστου ορθοπεδικό τελάρο για το κρεβάτι, το παρέλαβα 2-3 Οκτωβρίου και μου έστειλαν λάθος (το απλό αντί του plus που πήρα). Στην επικοινωνία μου είπαν θα μου στείλουν το σωστό, σε προτεραιότητα ώστε να μη υπάρξει καθυστέρηση αλλά τελικά παρέλαβα το σωστό κάπου τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκέμβρη. Τα κορίτσια πάντως στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρετικά, δεν έχω να πω κάτι πάνω σε αυτό. Και εμένα λάθος τελάρο και τελικά το κράτησα το έβαλα πάνω στο άλλο χα.
achilles_g_ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Και εμένα λάθος τελάρο και τελικά το κράτησα το έβαλα πάνω στο άλλο χα. Κι εγώ θα το κρατούσα αλλά το στρώμα μου είναι με ανεξάρτητα ελατήρια, οπότε το απλό δεν μου έκανε. Επιπλέον είχανσημαντική διαφορά τιμής. Παρήγγειλα το ακριβό και μου έστειλαν το φθηνό.
vairass Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Κι εγώ θα το κρατούσα αλλά το στρώμα μου είναι με ανεξάρτητα ελατήρια, οπότε το απλό δεν μου έκανε. Επιπλέον είχανσημαντική διαφορά τιμής. Παρήγγειλα το ακριβό και μου έστειλαν το φθηνό. Καλά έκανες, πάντως φαίνονται Ερασιτέχνες δεν θα αγόραζα ξανά εκτός αν η τιμή ήταν χώμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 γενικα δεν ειναι σοβαρα τα πραγματα αν θες να κανεις μια αγορα και να μην μπορεις να δεις το προιον σου. παραγκελια μονο μεσω ιντερνετ...??? επιπλα...να παρεις δλδ παιδικο κραβατι και να χοροπηδηξει πανω το παιδι και να σπασει...οτι ναναι...
ΣτελιοςΚαπ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Απαράδεκτη εταιρεία..Προπληρωνεις κάτι το οποίο μπορεί να μην φτάσει και πότε σε σένα και όταν ψάχνεις που είναι δεν βγάζεις ακρη.
nick_gr2 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Googlάροντας πρόσφατα για καταστήματα επίπλων στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ των αποτελεσμάτων ήταν και το εν λόγω κατάστημα. Ενώ όλα τα αντίστοιχα καταστήματα έχουν 5, 10, 20, 30, 60 Google reviews (λογικό για Θεσσαλονίκη), το συγκεκριμένο έχει 2620. Αν μπεις να διαβάσεις τα reviews, οι περισσότεροι κράζουν. Παρόλα αυτά, η βαθμολογία του είναι 4,6/5. O νοών νοείτω. Προσωπικά δε θέλω να έχω κανενός είδους συναλλαγή με επαγγελματία που έχει μπει στην παραπάνω λογική και διαδικασία. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από nick_gr2
koulkos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Είναι από τις κλασικές εταιρίες εισαγωγής - low to medium budget με ότι αυτό συνεπάγεται. Η αγορά είναι και λίγο λαχείο. Τα containers έρχονται σωρηδόν απ'έξω και λογικά επικρατεί μπάχαλο στην αποθήκη, όπως σε όλες αυτές τις εισαγωγικές επίπλων. Μου έκανε ο αδερφός μου δώρο ένα σύνθετο από αυτούς, όχι κάτι τεράστιο, και ήρθε σε 4 διαφορετικά πακέτα. Δεν έβγαλα άκρη με τη συναρμολόγηση και τις οδηγίες, φώναξα φίλο που πιάνουν τα χέρια του αλλά ούτε αυτός μπόρεσε να το συναρμολογήσει και αναγκαστικά απευθύνθηκα στο μαγαζί. Με 25 ευρώ το συναρμολόγησαν αυτοί. Για την τιμή του το έπιπλο είναι καλό απλά πρέπει να ξέρεις εκ των προτέρων πως δεν αγοράζεις κάποιο super ποιοτικό έπιπλο. Πως θα γινόταν άλλωστε σε αυτές τις τιμές; Αν δεν ήταν δώρο δεν θα επέλεγα σύνθετο από εκεί αλλά ίσως αγόραζα κάποιο μικρότερο έπιπλο για χώρο εκτός σαλονιού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις