Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Επειδή θέλω να αγοράσω κάποια πράγματα για το σπίτι, ένα από τα υποψήφια μαγαζιά είναι το συγκεκριμένο, αλλά βρίσκεται καμιά 500αριά χλμ. μακριά! Μπήκα στο skroutz και παρά την υψηλή βαθμολογία διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Κάθε γνώμη - άποψη - εμπειρία με το συγκεκριμένο κατάστημα δεκτή! Ευχχαριστώ εκ των προτέρων.
xDante Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Επειδή θέλω να αγοράσω κάποια πράγματα για το σπίτι, ένα από τα υποψήφια μαγαζιά είναι το συγκεκριμένο, αλλά βρίσκεται καμιά 500αριά χλμ. μακριά! Μπήκα στο skroutz και παρά την υψηλή βαθμολογία διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Κάθε γνώμη - άποψη - εμπειρία με το συγκεκριμένο κατάστημα δεκτή! Ευχχαριστώ εκ των προτέρων. φίλε μου έχω αγοράσει εγώ (και μεγάλη παραγγελία) μία χαρά είναι το κατάστημα ή τηλεφωνική τους εξυπηρέτηση είναι κομπλε όταν τους κάλεσαν οι κοπέλες ήταν εξυπηρετικοτατες μπορεις να αγοράσει άφοβα τώρα όσο αναφορα την διαθεσιμότητα όταν είχα παραγγείλει με είχαν ενημερώσει ότι ένα αντικείμενο που ήθελα θα αργούσε κάνα 15 ήμερο αλλά στο 10ημερο μου ήρθαν όλα ,καλό πακετάρισμα μου έκαναν δεν βρήκα ελλείψεις από βιδακια και ιστορίες ελπίζω να βοηθησα
Dannie Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 φίλε μου έχω αγοράσει εγώ (και μεγάλη παραγγελία) μία χαρά είναι το κατάστημα ή τηλεφωνική τους εξυπηρέτηση είναι κομπλε όταν τους κάλεσαν οι κοπέλες ήταν εξυπηρετικοτατες μπορεις να αγοράσει άφοβα τώρα όσο αναφορα την διαθεσιμότητα όταν είχα παραγγείλει με είχαν ενημερώσει ότι ένα αντικείμενο που ήθελα θα αργούσε κάνα 15 ήμερο αλλά στο 10ημερο μου ήρθαν όλα ,καλό πακετάρισμα μου έκαναν δεν βρήκα ελλείψεις από βιδακια και ιστορίες ελπίζω να βοηθησα Η ποιοτητα?
xDante Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Να σου πω πήρα κούνια και αλλαξιερα ένα χρόνο τώρα προς το παρόν δεν είχα κάνα θέμα είναι μελαμινες συναρμολογούμενα τα περισσότερα που πουλάει αλλά δεν είχα θεμαε την ποιότητα
paylidis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Σπανια εχουν διαθεσιμοτητα απο τις "μεγαλες" προσφορες τους... 2-3 πραγματα που ειχα δει (καναπε, συνθετο, τραπεζαρια) σε 2 διαφορετικά χρονικά διαστήματα ήτνα μη διαθεσιμα, κατοπιν παραγγελίας και ήθελαν προκαταβολή για παραδοση 1-2 μήνες μετα. Τα πηρα απο αλλού και τέλος... Επιχειρηση με προκαταβολες κανω και εγω... 1
sam75 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Εγώ Είχα πάει στο μαγαζί τους, μέτρια πράγματα δεν τους προτίμησα τελικά.
jennyV Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Ενας γνωστός μου απο Θεσσαλονίκη αγόρασε έπιπλα απο το συγκεκριμένο κατάστημα και σε γενικές γραμμές οκ. Tο φυσικό καταστημά τους δεν έχει έκθεση είναι απλά μια αποθήκη (όπως μου είπε) με 2-3 έπιπλα για δείγματα. Είναι κατεξοχήν eshop , εικόνα για το προιόν έχεις απο το ιντερνετ οπότε μη φοβάσαι την απόσταση. Κάποια είναι ετοιμοπαράδοτα, κάποια έχουν 1+ μήνα αναμονής. Η ποιότητα είναι ανάλογη της τιμής τους (ο ίδιος δεν τα έχει πολύ καιρό, μέχρι τώρα φαίνονται καλά για τα λεφτά που έδωσε)
sam75 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Ενας γνωστός μου απο Θεσσαλονίκη αγόρασε έπιπλα απο το συγκεκριμένο κατάστημα και σε γενικές γραμμές οκ. Tο φυσικό καταστημά τους δεν έχει έκθεση είναι απλά μια αποθήκη (όπως μου είπε) με 2-3 έπιπλα για δείγματα. Είναι κατεξοχήν eshop , εικόνα για το προιόν έχεις απο το ιντερνετ οπότε μη φοβάσαι την απόσταση. Κάποια είναι ετοιμοπαράδοτα, κάποια έχουν 1+ μήνα αναμονής. Η ποιότητα είναι ανάλογη της τιμής τους (ο ίδιος δεν τα έχει πολύ καιρό, μέχρι τώρα φαίνονται καλά για τα λεφτά που έδωσε) Δεν ξέρω σε πιο μαγαζί πήγε, εκεί που πήγα εγώ Αμπελόκηποι είχε αρκετά δείγματα.
jennyV Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δεν ξέρω σε πιο μαγαζί πήγε, εκεί που πήγα εγώ Αμπελόκηποι είχε αρκετά δείγματα. Στο ίδιο, εννοούσε ότι δεν είναι σαν έκθεση επίπλων φαντάζομαι όπως entos, ikea κτλ., ομολογώ ότι μεταφέρω τα λόγια του, δεν έχω πάει προσωπικά για να ξέρω.
sam75 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Στο ίδιο, εννοούσε ότι δεν είναι σαν έκθεση επίπλων φαντάζομαι όπως entos, ikea κτλ., ομολογώ ότι μεταφέρω τα λόγια του, δεν έχω πάει προσωπικά για να ξέρω. Έχει κάποια άλλα όχι πολλά. Δεν μου άρεσε γενικώς.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Αύριο θα καλέσω για κάποιες πληροφορίες και θα μεταφέρω (έστω και με αυτό τον τρόπο) τις εντυπώσεις μου!
mary Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Αγόρασα εγώ έπιπλο τηλεόρασης και ήταν από τις χειρότερες εμπειρίες. Έχω γράψει και κριτική στο σκρουτζ. Περισυ τέτοια εποχή. Επειδή βαριέμαι να τα γράφω πάλι, εν ολίγοις : 0 επικοινωνία, 0 συνεννόηση, 0 σε θέμα παράδοσης. Από ποιότητα κλασσική μοριοσανιδα που είχε ήδη 2 γραντζουνιες σε σημείο που δεν φαίνονται ευτυχώς και έκανα άλλη μια, ούτε που κατάλαβα πως, αφού τίποτα αιχμηρο δεν ακουμπώ επάνω 1 1
sam75 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Αγόρασα εγώ έπιπλο τηλεόρασης και ήταν από τις χειρότερες εμπειρίες. Έχω γράψει και κριτική στο σκρουτζ. Περισυ τέτοια εποχή. Επειδή βαριέμαι να τα γράφω πάλι, εν ολίγοις : 0 επικοινωνία, 0 συνεννόηση, 0 σε θέμα παράδοσης. Από ποιότητα κλασσική μοριοσανιδα που είχε ήδη 2 γραντζουνιες σε σημείο που δεν φαίνονται ευτυχώς και έκανα άλλη μια, ούτε που κατάλαβα πως, αφού τίποτα αιχμηρο δεν ακουμπώ επάνω εμενα πιο πολυ με νευριασε η παραδοση , ενω πληρωσα εξοδα μεταφορας τελικα κουβαλησα μονος επιπλο 50 κιλων εως τον 3ο οροφο. Ερασιτεχνες εντελως.
mary Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 εμενα πιο πολυ με νευριασε η παραδοση , ενω πληρωσα εξοδα μεταφορας τελικα κουβαλησα μονος επιπλο 50 κιλων εως τον 3ο οροφο. Ερασιτεχνες εντελως.Δεν είναι στους όρους καμιας μεταφορικης να στα ανεβάσει σε όροφο. Όλοι παραδιδουν επί πεζοδρομιου. Το είχα ψάξει και δεν με χάλασε αυτό. 1
sam75 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δεν είναι στους όρους καμιας μεταφορικης να στα ανεβάσει σε όροφο. Όλοι παραδιδουν επί πεζοδρομιου. Το είχα ψάξει και δεν με χάλασε αυτό. Μπορεί δεν ξέρω, εγώ έδωσα 35 για να το φέρουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις