ManHunter Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα παιδια αγορασα πριν μια εβδομαδα ακριβως απο το Plaisio το Galaxy S7 Edge. Σήμερα το έβγαλα από την τσέπη μου και είδα ότι είχε ραγήσει το πάνω μέρος της οθόνης. Πραγματικά του κάνω άριστη χρήση και είμαι σίγουρος δεν έκατσα πάνω του ή ήταν πιεσμένο στην τσέπη μου. Ήθελα να ρωτήσω αν με καλύπτει η εγγύηση. Πραγματικα δεν έχω σπάσει ξανά ποτέ κινητό και δεν μπορεί μέσα σε μια εβδομάδα να του έκανα τόσο κακή χρήση. Ευχαριστώ πολύ παιδιά Υ.Γ (Το κινητό και η αφή λειτουργούν κανονικά)
taslikos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δεν προκειτε να σε καλύψουν ειδικά από εκεί που το πήρες. Δυστυχώς φαίνεσαι ως κακός χρήστης, αν και σε πιστεύω πως δεν το κακομεταχειρίστηκες καθώς υπάρχει περίπτωση για αστοχία υλικού στην οθόνη. Ελπίζω όμως να βγάλεις μια άκρη δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.
ManHunter Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Να το παω στο Plaisio ή στην Samsung? Δεν προκειτε να σε καλύψουν ειδικά από εκεί που το πήρες. Δυστυχώς φαίνεσαι ως κακός χρήστης, αν και σε πιστεύω πως δεν το κακομεταχειρίστηκες καθώς υπάρχει περίπτωση για αστοχία υλικού στην οθόνη. Ελπίζω όμως να βγάλεις μια άκρη δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.
kanesaxo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Σου στέλνω πμ. Καλησπερα παιδια αγορασα πριν μια εβδομαδα ακριβως απο το Plaisio το Galaxy S7 Edge. Σήμερα το έβγαλα από την τσέπη μου και είδα ότι είχε ραγήσει το πάνω μέρος της οθόνης. Πραγματικά του κάνω άριστη χρήση και είμαι σίγουρος δεν έκατσα πάνω του ή ήταν πιεσμένο στην τσέπη μου. Ήθελα να ρωτήσω αν με καλύπτει η εγγύηση. Πραγματικα δεν έχω σπάσει ξανά ποτέ κινητό και δεν μπορεί μέσα σε μια εβδομάδα να του έκανα τόσο κακή χρήση. Ευχαριστώ πολύ παιδιά Υ.Γ (Το κινητό και η αφή λειτουργούν κανονικά) Σου στέλνω πμ. 1
taslikos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Να το παω στο Plaisio ή στην Samsung? Πήγαινε Samsung καλύτερα για αρχή.
kanesaxo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Αν ακολουθήσεις τη συμβουλή μου, μη πας στη σαμσουνγκ χωρις να κανεις αυτο που σου ειπα. Διοτι θα κατγράψουν το συμβάν και τη συσκευή και μετά ολα θα πάρουν το δρόμο τους. (πιθανολογώ).
G1O Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 πηγαινε το στην samsung smartec να γινει σωστη δουλεια με την αδιαβροχοποιηση,εγω το εχω στην τσεπη συνηθως δεν επαθε τπτ και στη δουλεια γενικα δλδ,το εχω με την οθονη απο τη μεσα πλευρα.εγγυηση δεν υπαρχει αλλα θα περιμενεις αρκετα να επισκευαστει λογω ελειψης εξαρτηματων και κοστιζει 270 €.εαν δεν το πας σε εξουσιοδοτημενο σερβις της εταιρειας χανεις την εγγυηση να το ξερεις η αφη (digitizer) ειναι ενα με την οθονη αλλαζει ολοκληρο
tsilitheo1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δλδ εσυ θες να μας πεις οτι ραγισε το digitizer απο μονο του.... Ισως ανεβασε τρελες θερμοκρασιες στην κωλοτσεπη σου.... Not...
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Aπλα drop it. Προσεχετε τη συμπεριφορα σας απεναντι στους συνομιλητες σας. Ενα αυτο. Οταν εχετε μια διαφωνια η οποια ειναι ασχετη με το θεμα, ΜΗΝ τη συνεχιζετε δημοσια. Πειτε τα σε ΠΜ. Σβηνω τα offtopic μηνυματα, συνεχιστε κοσμια και αφηστε τη συζητηση του γιατι καποιος επιλεγει να χρησιμοποιει τα ΠΜ και γιατι οχι, οταν το θεμα ειναι συγκεκριμενο. kthnxbye 1
ManHunter Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά τελικά Samsung ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟΙ ουτε καν δώσανε 5 λεπτά από την ζωή τους να το κοιτάξουν. 260 ευρώ θα δώσω να αλλάξω την οθόνη σε ένα μαζαζί στην Κηφισια που γενικά μου είπαν ότι οι οθόνες του S7 Edge είναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ να σπάσουν. Σας ευχαριστώ πολύ και προσοχή πολύ σε όποιον έχει το συγκεκριμένο κινητό.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά τελικά Samsung ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟΙ ουτε καν δώσανε 5 λεπτά από την ζωή τους να το κοιτάξουν. 260 ευρώ θα δώσω να αλλάξω την οθόνη σε ένα μαζαζί στην Κηφισια που γενικά μου είπαν ότι οι οθόνες του S7 Edge είναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ να σπάσουν. Σας ευχαριστώ πολύ και προσοχή πολύ σε όποιον έχει το συγκεκριμένο κινητό. Δυστυχώς από παίζει ράγισμα βγαίνει εκτός εγγύησης Κανένας δεν πρόκειται να σε καλύψει Αλλαγή οθόνης μόνο σε smaettech ή arvato αλλιώς χάνεις εγγύηση 280 έχει κόστος το ανταλλακτικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα