antnatal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 τσέκαρε και αυτήν. http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_254191.html http://elproducente.com/gitup-git2-pro-review/ https://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=2545523 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blu3_orion Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) H gitup git 2 ανηκει στην κατηγορρια των φθηνων-καλων action των 100 ευρω. Συγκρινεται με τη YI Ι και τις υπολοιπες που παιζουν στο 100αρικο. Αρα οπως ειπαμε ειναι κατα 95% μια action cam καθαρα για τον χαβαλε. Αν θες κατι που να φερνει πιο πολυ σε βιντεοκαμερα, δεν ειναι καλη επιλογη. Και φυσικα η YI ΙΙ 4Κ δεν συγκρινεται σε αυτη την κατηγορια (οικονομοτεχνικα) Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2016 από blu3_orion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Ενα πολυ καλο παραδειγμα τα βιντεο που εθεσες, περι "παραπλανησης". Οχι γιατι καποιο ειναι ψευτικο, και τα δυο ειναι κανονικα....εξηγουμαι Στο πρωτο βιντεο που λες οτι ειναι χαλια, πρακτικα η ποιοτητα ειναι παρα πολυ καλη (σιγουρα χανει λιγο απο τη συμπιεση του youtube). Βαλτο στο 1080 και θα το δεις. Αυτο που αναφερεσαι σε "χαλια" ειναι ότι εχει ενεργοποιημενο το EIS (Electronic Image Stabilization) το οποιο πραγματικα χαλαει ολο το βιντεο. αμα δεις τα δικα μου βιντεο με EIS είναι πολυ χειροτερα απο αυτο. δε φταιει ομως η καμερα, ειναι αυτο το νερουλιασμα του EIS. Πειραματιζοντας ειδα οτι το EIS εχει καλα αποτελεσματα οταν κρατας σταθερα την καμερα για ενα πλανο και μπορει να δουλεψει πιο σωστα σε απλο τρεμουλιασμα του χεριου. Αμα την κουνας περα δωθε οπως κανει ο τυπος (και οπως θα χρειαστει να κανουμε οι περισσοτεροι) προσδίδει αυτο το νερουλιασμα και πρακτικα χαλαει ολο το τελικο αποτελεσμα του βιντεο. Το δευτερο βιντεο σου ανεβαζει το κοστος . Εκει οδηγηθηκα κι εγω για να εχω ομορφο αποτελεσμα σαν αυτο της εικονας. Τι ειναι αυτο? GIMBAL με EIS:off . Στο δευτερο βιντεο λοιπον ο τυπος εχει σιγουρα Gimbal, που κανει την αριστη δουλεια που φαινεται στο βιντεο.... δε υπαρχει περιπτωση κρατωντας την καμερα να βγαλεις τοσο smooth move video... το λεω δια της πραξης. Αν δεν εχει gimbal σιγουρα εχει καποια manual βαση σταθεροποιησης.... Οποτε το 1 με το 2 βιντεο πρακτικα ειναι αληθινα ομως τραβηγμενα υπο διαφορετικες προυποθεσεις που μπορει να σε οδηγησουν σε λανθασμενα συμπερασματα Ελπιζω να βοηθησα δεν ειπα οτι ειναι χαλια βρε συ.....ισια ισα που τη θεωρω πολυ καλη για τα χρηματα της οπως τη πουλανε απλα τα κουμπακια της και η γενικη κατασκευη ειναι φτηνιαρικα μην εξεταζεις τη σταθεροτητα ...δεν ηταν ο λογος που ανεβασα τα λινκ....οι ρυθμισεις και στις 2 μηχανες ειναι οι νορμαλ απλα η sj ειναι σε 2 axis και με αρκετο αερα gimbal και η gopro σε 3 axis....επισης η sj λογω φτηνης κατασκευης επιρεαζεται και απο τους κραδασμους ...απλα σαν συγκριση εικονας περιπου τη ιδια ωρα ημερας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blu3_orion Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Kostabm το σχολιο ηταν για τον @pananton που παρεθεσε 2 βιντεο για την xiaomi YI 4K. Και απλα το σχολιασα ως παραπανω γιατι πολλοι ειμαστε ασχετοι (κι εγω μαζι), ψαχνουμε στο internet, βγαζουμε τα δικα μας συμπερασματα απο αυτα που βλεπουμε στο youtube (px βλεποντας το βιντεο με το gimbal, λες "α τι φανταστικα που τραβαει νυχτα, θα την παρω και σαν βιντεοκαμερα"), καταληγοντας σε μια αποφαση, π.χ θα την παρω γιατι ειδα το δευτερο βιντεο με την σταθεροποιηση, η δεν θα την παρω γιατι παιζει χαλια (πρωτο βιντεο απο το εμπορικο κεντρο) που ομολογουμενως ειναι χαλια και πραγματικα επιβεβαιωνω πως οταν το EIS ειναι στο ON, το αποτελεσμα ειναι τετοιο και χειροτερο. Γιατι πολυ πιθανων πολλοι δεν γνωριζουν τι ειναι καν το gimbal και ο παραγοντας σταθεροποιησης, που οπως φαινεται επιρεαζει παρα πολυ αυτο που λεμε "τελικη ποιοτητα" λαικα. Και για να πω την αληθεια ημουν κι εγω μεσα σε αυτους και θυμα των περιστασεων και της αγνοιας . Σκοπος μου ειναι λοιπον για καποιον που διαβαζει αυτο το νημα να κανω τα πραγματα πιο ξεκαθαρα ωστε οι επιλογες να ειναι περισσοτερο συνειδητες, και οχι βασισμενες σε καποια βιντεο που ειδαμε στο youtube. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pananton Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) ναι όντως τώρα που το ξαναβλέπω τέτοιο αποτέλεσμα μόνο με gimbal θα επιτυγχανόταν. βέβαια τα gimbal κοστίζουν ακριβά... από τα λεγόμενα σας εστιάζω στην yi 4k...πιστεύω όλο και κάποια προσφορά θα υπάρξει στις γιορτές οπότε θα περιμένω. ίδωμεν. η χρήση κατά κύριο λόγο θα είναι εξωτερικά/εσωτερικά του αυτοκινήτου, στην θάλασσα και στο χέρι... Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2016 από pananton Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blu3_orion Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Το gimbal θα το λατρεψεις. Καλη επιλογη μετα απο πολυ ψαξιμο ειναι το Zhiyun Rider-M. ανεβαζει το τελικο αποτελεσμα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Εχε το υποψη σου γιατι γενικα οντως τα gimbal ειναι ακριβα, και αυτο δεν πεφτει κατω απο 230$. Επειδη το ειχα κατα νου αλλα δεν ηθελα να δωσω και μια περιουσια, πριν ενα μηνα το εψαχνα και ειχε βγαλει το bandgoog προσφορα -35%!!!! Τιμη που δεν υπαρχει πουθενα!! εννοειται πως το χτυπησα και πραγματικα δεν υπαρχει καμια σχεση στο τελικο αποτελεσμα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pananton Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 θα το εχω στα υποψιν τότε σαν μελλοντικό upgrade! να 'σαι καλά! όσο πλησιάζουν οι γιορτές θα κοιτάζω για την yi 4k! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 τα βιντεο μου απλα τα εκθεσα για την εικονα και οχι για to gimbal (το ρημαδι ειναι ολα τα λεφτα απο αποψης σταθεροποιησης) αλλα να βρω ενα με την sj4000 στο κρανος να το ανεβασω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johni41 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 καλημερα ! σκεφτομαι να παρω μια οικονομικη action camera για να τη χρησιμοποιω σε κανα σκι, βολτα με τη μηχανη, κανενα μπανιο κλπ. δεν θα την εχω σαν κυρια καμερα οποτε δεν με ενδιαφερει να βγαζει τελειες φωτογραφιες αλλα ενα αξιοπρεπες βιντεο που να μη σε πονανε τα ματια σου αμα το βλεπεις (και φωτογραφιες σε αποδεκτο επιπεδο χωρις τρομερες απαιτησεις μιας και θα κανει τη δουλεια αλλη φωτογραφικη) βρηκα τυχαια μια elephone σε "προσφορα" αλλα θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για τη καμερα και αν αξιζει για την τιμη της. http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_411149.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 δεν θα τη παντρευτεις εχει τα ιδια αξεσουαρ με την sj4000 για να μη πω ειναι ιδια τιμη καλη ...μονο τη αδιαβροση θηκη να δοκιμασεις οταν τη παρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pananton Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 καλημερα ! σκεφτομαι να παρω μια οικονομικη action camera για να τη χρησιμοποιω σε κανα σκι, βολτα με τη μηχανη, κανενα μπανιο κλπ. δεν θα την εχω σαν κυρια καμερα οποτε δεν με ενδιαφερει να βγαζει τελειες φωτογραφιες αλλα ενα αξιοπρεπες βιντεο που να μη σε πονανε τα ματια σου αμα το βλεπεις (και φωτογραφιες σε αποδεκτο επιπεδο χωρις τρομερες απαιτησεις μιας και θα κανει τη δουλεια αλλη φωτογραφικη) βρηκα τυχαια μια elephone σε "προσφορα" αλλα θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για τη καμερα και αν αξιζει για την τιμη της. http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_411149.html την xiaomi yi την απορρίπτεις? αν ναι, γιατί? νομίζω πως είναι καλύτερη λύση (χωρίς βέβαια να ξέρω την elephone) επειδή έχει κυκλοφορήσει πιο πολύ και έχουν κυκλοφορήσει και κάποιες μόντες για να την διορθώσεις στα επιμέρους θέματα όπως το focus, το antiglare κλπ... ξαναλέω δεν ξέρω τιποτα για την elephone... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johni41 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 τελικα αγορασα την elephone με 2 μπαταριες εξτρα. ειδα κι εγω στο ebay διαφορα πακετα που απο οτι ειδα κανουν για πολλες καμερες και οταν ερθει η δικια μου θα παραγγειλω οτι λειπει απο το πακετο που δεινει η μηχανη μαζι της. \ την xiaomi δεν τη κοιταξα γιατι ηταν πιο ακριβη και πιστευω οτι θα εχουν παρομοιες απιδοσεις. δεν θα το κανω και επαγγελμα αλλωστε. στην τιμη της δεν βρηκα καποια "επωνυμη" κινεζικη και με καλο πακετο αξεσουαρ. ελπιζω να βγει καλη η επιλογη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyberWolf Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Καλημερα μετα απο αρκετο καιρο ελπιζω να υπαρχει καποιος εδω, θελω να παρω action camera για να την εχω πανω στο κρανος της μηχανης το θελω μονο για να τραβαω αμα γινει κανενα ατυχημα οποτε το θελω για να φαινονται οι πινακιδες και καθαρα τα προσωπα κτλ ποια camera μου προτεινεται; σε νορμαλ επιπεδα το ΜΑΧ 100e (οι δρομοι στην αθηνα ειναι χαλια μαυρα οποτε βαζουμε και οτι θα εχει παντου λακουβες) Σας ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα