angusxts Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Μ' αρεσει που το πιστευουν κι ολας και το παιζουν σοβαροιsto βιντεο. Καλα ρε πατε καλα; Τι ναι αυτα ρε;
badweed Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 γιατι μιλαει σαν να κανει buffering ,ο ενας στο βιντεο ;
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 1280x720 στις 24 ιντσες? Γιαικς!
manoskap Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Αηδία και άχρηστο. Άσε που ποτε δεν έχω παραλάβει τίποτε της προκοπης ή και γενικά τίποτε από kickstarter & indiegogo... Ακόμα και να μου πεις πως είναι "φορητή" κλειστή, όταν ανοίγει είναι γελοία.... Χίλιες φορές να κουβαλάω νια 24αρα λεντ...
niksor Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Αηδία και άχρηστο. Άσε που ποτε δεν έχω παραλάβει τίποτε της προκοπης ή και γενικά τίποτε από kickstarter & indiegogo... Ακόμα και να μου πεις πως είναι "φορητή" κλειστή, όταν ανοίγει είναι γελοία.... Χίλιες φορές να κουβαλάω νια 24αρα λεντ... Για εμενα που δεν μπορώ να κουβαλάω την 24άρα γιατί η βαλίτσα είναι ήδη foul . Χρήσιμο και ωραίο . Μαρεσει που ο καθένας σκέφτεται μονο για την δικια του περίπτωση και κρίνει γενικά.
logistoulis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 ολα τα κομματια του βιντεο που την δειχνουν σε λειτουργια δεν ειναι σε πραγματικο χρονο. Τα εχουν προσθεσει αργοτερα τεχνητα. Ακομα μια θεωρητικη μπαρουφα που παει να βρει επενδυτες μεσα απο την πλατφορμα του κικσταρτερ. Αν δεν εχεις λειτουργικο πρωτοτυπο , εστω και σε "πρωτολεια" μορφη ,δεν θα επρεπε να σε αφηνουν να ζητας επενδυση. Για αυτό γαμαει το Kickstarter, ζητάς λεφτά χωρίς να έχεις κάνει τίποτα
loumbas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Για τα λεφτά που ζητάει παίρνεις 3 24ρες και τις αφήνεις όπου θες να πας να κάνεις προβολή! Πόσοι δηλαδή δε θα είτε έχουν projector είτε πανί; Βέβαια αν θες να πας να κάνεις προβολή σε πάρκο και να στήσεις Drive In για τα αρούρια τότε αλλάζει το θέμα. 2
maxx71 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 ο κοσμος παει μπροστα αυτο ειναι 20 χρονια πισω
Regulus Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Μην το βλέπετε για παιχνίδια και διασκέδαση μόνο. Υπάρχουν άπειρες εφαρμογές για παρουσιάσεις και εργασία on the go. Εκπληκτική ιδέα η οποία μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά. Τώρα αν βγουν Oled οθόνες σε ρολό που να μην κοστίζουν το νεφρό σου τα ξαναλέμε.
Hatsos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Νομίζω ότι η ανάλυση, τα χρώματα, απόδοση γενικά θα είναι πολύ χάλια. Δεν λέω πολύ καλό σαν ιδέα αλλά ούτε σωστά θα τα δείχνει ούτε θα αξίζει τα λεφτά του. Μπορεί για κάποια άτομα να είναι χρήσιμο λόγο δουλειάς κτλ αλλά σε γενικές γραμμές δεν νομίζω πως θα πουλήσει καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα