zervinho Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Είμαι φαντάρος και έχω βάλει 10αρι GB το μήνα και πριν το καταλάβω καν το Instagram και το Facebook είχαν φάει ήδη 3,8 GB. Το Facebook κάπως το έκανα κουμάντο αλλά το Instagram συνεχίζει και καίει χωρίς να του κάνω ιδιαίτερη χρήση. Η επιλογή use less data δεν έκανε τίποτα και περιμένω τις βοήθειες σας. Θέλω να μου πείτε τρόπους να μην καίει δεδομένα αβέρτα γιατί θα μείνω με 0 από τις πρώτες 10 μέρες. Κάποιος μου είπε να μπαίνω από browser αλλά μου φάνηκε το ίδιο. 1
Kostasspil Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Ειδικα για το ινστα απο τη στιγμη που ειναι μονο φωτο και βιντεο, δυσκολο να γλυτωσεις την υπορβολικη καταναλωση..
axouu Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 https://www.pcsteps.gr/134786-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%8C%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B5%CF%84-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C/?utm_content=buffer1c7f9&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer#i εάν έχεις android
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα