salas1982 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους και όλες, Ανοίγω ένα word. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα βγαίνει το σήμα της microsoft με την ένδειξη: περιμένετε ώσπου το πρόγραμμα ετοιμάσει τα απαραίτητα στοιχεία. Αμέσως μετά βγαίνει ένα παραθυράκι το εξής: Please wait while Windows configures Microsoft Ofice Proof (Greek) 2010 Παράλληλα πετάγεται και το παρακάτω και δένει το γλυκό: User account control Do you want to allow this app to update software on your device? Microsoft Office Verified publisher: Microsoft Corporation File Origin: Hard drive on this computer έχω πατήσει και γιες και no, κάνει μια επανεκκίνησει πάλι τα ίδια μετά από την αρχή Παρακαλώ τα φώτα σας..
micos000 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Πήγαινε από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων και κάνε επιδιόρθωση του office ή κάντο με το dvd ή από τα αρχεία εγκατάστασης.
salas1982 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Το έκανα. Μου βγάζει: Error 1310. Error writing to file:C:\Program Files (x86) Microsoft Office\OFFICE 14\PROOF\MSHY3EL.PLL. Verify that you have access to that directory
micos000 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Είσαι διαχειριστής στον υπολογιστή; Εσύ έκανες την εγκατάσταση του office ή κάποιος άλλος; Ακολούθησε τον παρακάτω οδηγό και πάρε τα δικαιώματα από όλον τον φάκελο του Microsoft office στον Program files (x86) http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/add-take-ownership-to-explorer-right-click-menu-in-vista/
salas1982 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Είσαι διαχειριστής στον υπολογιστή; Εσύ έκανες την εγκατάσταση του office ή κάποιος άλλος; Ακολούθησε τον παρακάτω οδηγό και πάρε τα δικαιώματα από όλον τον φάκελο του Microsoft office στον Program files (x86) http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/add-take-ownership-to-explorer-right-click-menu-in-vista/ Διαχειριστής εγώ. την εγκατάσταση την έκανε άλλος. Εγώ γενικά είμαι άσχετος με το θέμα. Αυτό που λες να κάνω δεν το πολυκαταλαβαίνω
micos000 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δε χρειάζεται να το καταλάβεις, απλά ακολούθησε τον οδηγό για να προσθέσεις στο δεξί κλικ την επιλογή και μετά πήγαινε από την εξερεύνηση αρχείων στο C:\Program files (x86), βρες το φάκελο Microsoft office, κάνε δεξί κλικ πάνω του και επέλεξε Take Ownership. Έτσι θα αποκτήσεις πλήρη πρόσβαση στον φάκελο και στα αρχεία του. Αν δε φτάσει αυτό, πήγαινε απευθείας στο αρχείο που έχει πρόβλημα και κάνε το ίδιο και σε αυτό. Στο User account control (UAC) θα πατάς Yes αν την διαδικασία την ξεκίνησες εσύ όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση. Αν σου το πετάξει χωρίς να έχεις ξεκινήσει κάτι εσύ τότε θα πατάς No.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα