Προς το περιεχόμενο

smartphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ειχα προσφατα το iphone 6 και τεσπα το εδωσα τωρα θελω ν παρω κινητο οχι ομως ios και εχω σκοπο να δωσω περιπου στα 400€.. Πειτε μου τη γνωμη σας παρακαλω

Δημοσ.

Εγω θ προτιμουσα ενα samsung χωρις ν γνωριζω λεπτομεριες γιαυτο και θελω τη γνωμη σας..

Με Samsung δεν κάνεις δουλειά σε αυτά τα λεφτά αν βάλεις λίγα πάρα πάνω το s7 είναι μονόδρομος

Δημοσ.

Βάλε αλλά 70€ και πάρε το galaxy s7 οτιδήποτε άλλο σε Samsung θα το μετανιώσεις για 400€ που δίνεις. Αν έλεγες ότι έχεις ταβάνι 250€ θα σου έλεγα α5 2016 αλλά κανεις ένα μεγάλο άνοιγμα και αξίζει το παραπάνω. Αλλιώς αν δεν μπορείς και θες αυστηρά μέχρι 400€ πάρε one plus 3. Το οποίο είναι πιο γρήγορο από Samsung. Αν πάλι δεν το θες για θέματα ότι είναι άγνωστη μάρκα(που δεν είναι πλέον) κπλ δεν έχεις άλλη επιλογή, αφού για οτιδήποτε άλλο θα πετάξεις τα λεφτά σου στον κάδο.

Δημοσ.

Βάλε αλλά 70€ και πάρε το galaxy s7 οτιδήποτε άλλο σε Samsung θα το μετανιώσεις για 400€ που δίνεις. Αν έλεγες ότι έχεις ταβάνι 250€ θα σου έλεγα α5 2016 αλλά κανεις ένα μεγάλο άνοιγμα και αξίζει το παραπάνω. Αλλιώς αν δεν μπορείς και θες αυστηρά μέχρι 400€ πάρε one plus 3. Το οποίο είναι πιο γρήγορο από Samsung. Αν πάλι δεν το θες για θέματα ότι είναι άγνωστη μάρκα(που δεν είναι πλέον) κπλ δεν έχεις άλλη επιλογή, αφού για οτιδήποτε άλλο θα πετάξεις τα λεφτά σου στον κάδο.

Αγοραζοντας lg g5 πεταει τα λεφτα του στον καδο;;;. Αυτο θες να πεις;;;. Γιατι τυγχανει να το εχω

Δημοσ.

Δες και καμια αλλη μαρκα

Δεν υπαρχουν μονο αυτες οι 2  μαρκες

Το 90% αυτων που εχουν iphone αν πανε σε αλλη μαρκα ειναι Samsung και το αντιστροφο

Δημοσ.

Καλημερα ευχαριστω πολυ για τις γνωμες και τις ιδεες.. Περιμενω μεσα στη εβδομαδα μια απαντηση για s7 ( oχι edge στα 300€ ) και αν τελικα δν τ παρω νομιζω α5 2016 που νομιζω με καλυπτει και γλιτωνω +150€.. Πια ειναι η γνωμη σας σ αυτο τ διλημμα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...