Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω πως οι περισσότεροι ακούνε μουσική, άλλωστε είπα πως είμαι στο youtube, εκεί είτε θα βλέπω βιντεάκια είτε θα ακούω μουσική. Για όσους δεν κατάλαβαν όμως το θέλω και για να ακούω μουσική. Αν κάποιος έχει ένα καλό κινητό αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως έχει και μακβοοκ ή ένα καλό και καινούριο υπολογιστή, μπορεί τα τραγούδια να τα περνάει από pc ενός φίλου του ξέρωγω.

Και γω για iphone με βλέπω. Το χω συνηθίσει τόσα χρόνια και ξέρω πως αξίζει, τουλάχιστον για μένα, έχω μείνει ικανοποιημένη. To oneplus 3 αν και κατά 1,5" μεγαλύτερο από αυτό που έχω τώρα μου φαίνεται πολύ μεγάλο.

Καλυτερο απο το 6s στα λεφτά σου τοτε δεν υπάρχει! Μεγια σου! Αξίζει πολυ σαν κινητό και αφου θες iOS δεν θα σε απογοητεύσει το εχω και εγω απλα εχω το plus. Άριστο! Πιο γρήγορο και απο Galaxy s7, one plus 3 και ειναι παρόμοιο με το νέο 7.
  • Like 1
Δημοσ.

Ποσά watt ηχεία πιστεύεις εχει ενα τηλεφωνο

Seriously λιγο κοσμο αν εχει η φασαρία απλα δεν θα ακούς...

Πας για ακουστικά η ηχείο εξωτερικό

Οτι κινητο και να εχεις...

Το προβλημα με τε ακριβά κινητα δεν ειναι το lag λίγα έως κανένα εχουν lag

Απο υποστηρίξη πασχίζουν

Βγάζει πχ η Sammy το χ τηλεφωνο

Αλλα απο το κουτι του εχει battery drain

Ψάχνονται κανα δίμηνο σου λεει φταίει η google με τα services φταίει ο πάροχος που δεν εχει σήμα

Ε σε κανα χρονο σου βγάζει update που διορθώνει αυτο αλλα χαλάει αλλα δυο

Δεν σου λεω να εχεις και απαίτηση για security patches κάθε μήνα...

εκει πας για κινητα με price tag > 700+

Δεν παω σε περιπτώσεις που κινητα κάνουν μπαμ

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ακόμα δεν το χω πάρει το iphone. Αναρωτιόμουν, θα πέσει καθόλου η τιμή του στους επόμενους 5-6 μήνες; Πόσο υπολογίζετε να πάει; Εκεί που λέω πως θα το πάρω, μπαίνω σε σκέψεις και το αφήνω για αργότερα. Δεν είναι και λίγα τα λεφτά. Να το πάρω τώρα ή να περιμένω ακόμα μερικούς μήνες;

Δημοσ.

Ακόμα δεν το χω πάρει το iphone. Αναρωτιόμουν, θα πέσει καθόλου η τιμή του στους επόμενους 5-6 μήνες; Πόσο υπολογίζετε να πάει; Εκεί που λέω πως θα το πάρω, μπαίνω σε σκέψεις και το αφήνω για αργότερα. Δεν είναι και λίγα τα λεφτά. Να το πάρω τώρα ή να περιμένω ακόμα μερικούς μήνες;

έχεις σκεφτεί καθόλου την εναλλακτική του Iphone SE? 

Δημοσ.

έχεις σκεφτεί καθόλου την εναλλακτική του Iphone SE? 

+1 πάρε το se ότι πρέπει για την περίπτωσή σου

Δημοσ.

Samsung Galaxy S7

HTC 10

Αυτα ειναι στο μεγεθος και στις απαιτησεις που θες.

Και αν θες ποιο οικονομικο το Huawei Honor 8

Δημοσ.

ενα συννεφο να πεσω...

Δεν την ενδιαφέρουν οι ίντσες, διστάζει να σκάσει τόσα λεφτά για το 6ς, θέλει ένα καλό κινητό αλλά φαίνεται ότι δεν είναι διατεθειμένη να δώσει πολλά, το SE είναι η οικονομική έκδοση του 6ς κάνει όλα όσα ζητάει. Οπότε πρόσεχε μην πέσεις από το ροζ συννεφάκι σου σε τίποτα σκληρό εκτός και αν έχεις να προτείνεις κάτι άλλο σε iphone γιατί δεν φαίνεται να πηγαίνει σε αντρόιντ....

• Like 1
Δημοσ.

εκτός και αν έχεις να προτείνεις κάτι άλλο σε iphone γιατί δεν φαίνεται να πηγαίνει σε αντρόιντ....

εχω να προτεινω κινητο με stock android...  για να μην κολλαει

με ios 10 launcher γιατι το εχει συνηθισει

και app music player απο playstore... 

και μαλιστα σε κινητο με μεγαλη μπαταρια για να μπορει να ακουει ακομα και σε ταξιδι/δια!!!!

στο se με καλη χρηση απο το πρωι... ειχε 36% στις 5 το απογευμα..

εγω με redmi note 3 pro του 160ευρου... ειχα περιπου 3 μερες ακομα

σιγα την χρηση που κανει δηλαδη...  

παρε εκει ενα κινητο του 170ευρου...

και με 30 ευρο ενα καλο hands free

τσιμπα και ενα wristband

βαλε και μεσα θηκες τζαμια

παρε και αν θελεις ενα καροτσι gadgets... ποσο να βγει? 300 ολα μαζι?

• Like 1
Δημοσ.

εχω να προτεινω κινητο με stock android...  για να μην κολλαει

με ios 10 launcher γιατι το εχει συνηθισει

και app music player απο playstore... 

και μαλιστα σε κινητο με μεγαλη μπαταρια για να μπορει να ακουει ακομα και σε ταξιδι/δια!!!!

στο se με καλη χρηση απο το πρωι... ειχε 36% στις 5 το απογευμα..

εγω με redmi note 3 pro του 160ευρου... ειχα περιπου 3 μερες ακομα

σιγα την χρηση που κανει δηλαδη...  

παρε εκει ενα κινητο του 170ευρου...

και με 30 ευρο ενα καλο hands free

τσιμπα και ενα wristband

βαλε και μεσα θηκες τζαμια

παρε και αν θελεις ενα καροτσι gadgets... ποσο να βγει? 300 ολα μαζι?

Αν ειχαν  ερθει νωριτερα τα Xiaomi στην Ελλαδα και εγω αυτο θα επαιρνα για 2 λογους.

1)Προφανως χρηματικη τιμη.

2)Ο φοβος μην σου παθει τιποτα το κινητο(κλεψιμο συσκευης,σπασιμο κλπ).

3)Πιο ευκολη αναβαθμιση στο μελλον.Αφου δινεις λιγοτερα χρηματα για το κινητο,μπορεις πιο ανετα να αναβαθμισεις σε 1.5-2χρονια,και στην χειροτερη κρατας το Xiaomi σαν δευτερη συσεκυη.

Δεν λεω ωραια τα galaxy s7,htc 10,mate 9,iphone 7plus κλπ κλπ κλπ αλλα δεν ειναι λιγες οι φορες που εχουμε δει περιπτωσεις κλεμμενων κινητων ή σπασμενων οθονων . Τα Updates και απο Ios και απο Android ειναι σε γενικες γραμμες ανουσια

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

To iphone se δεν το παιρνω, αφου ειναι ιδιο πανω κατω με το 5c που εχω τωρα. Το iphone 6s 32gb ειναι στα 540 στο σκρουτζ, αλλα ακομα δεν ειμαι διατεθιμενη να δωσω τοσα και να το αγορασω. Οσον αφορα τα αλλα κινητα θα χω μαυρα μεσανυχτα απο το λογισμικο τους. Μηπως να πηγαινα στο ipad 9.7? Δεν με βλεπω να βρισκω λυση συντομα σχετικα με τα κινητα. Πφφ δεν ξερω. ????

Δημοσ.

To iphone se δεν το παιρνω, αφου ειναι ιδιο πανω κατω με το 5c που εχω τωρα. Το iphone 6s 32gb ειναι στα 540 στο σκρουτζ, αλλα ακομα δεν ειμαι διατεθιμενη να δωσω τοσα και να το αγορασω. Οσον αφορα τα αλλα κινητα θα χω μαυρα μεσανυχτα απο το λογισμικο τους. Μηπως να πηγαινα στο ipad 9.7? Δεν με βλεπω να βρισκω λυση συντομα σχετικα με τα κινητα. Πφφ δεν ξερω. ????

Σύμφωνα με όσα γράφεις η χρήση για την οποία το θέλεις είναι κυρίως εντός σπιτιού, που σε εξυπηρετεί και το iPad.

Σε ότι αφορά τα κινητά δεν υπάρχει καμιά σημαντική διαφορά στα android από τα iOS σε σχέση με την ευκολία του λειτουργικού. Και στα 2 πατάς το εικονίδιο και ανοίγει η εφαρμογή.

Όποιο κινητό και να πάρεις τη συγκεκριμένη χρήση την οποία θέλεις να κάνει θα στη κάνει είτε δώσεις 200 είτε 500 ευρώ δεν θα αλλάξει κάτι.

Το android μπορεί λίγο χειρότερα επειδή οι εφαρμογές του είναι λίγο πιο κακογραμμένες αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Δεν κολλάνε τα κινητά κολλάνε οι εφαρμογές που και που.

Αν τελικά θες να πας σε android λόγο χρημάτων ψάξε στο Skroutz πιο κινητό σου αρέσει εξωτερικά και είναι στα λεφτά που θες να δώσεις και ρώτα για απόψεις εδώ ή δες αξιολογήσεις από κάτω.

Αν είναι να δώσεις κοντά στα 400 καλύτερα δώσε 500 και πάνε σε iphone.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...