pouakaltsa Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Eχω το iphone 5c 16gb και τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να τα παίζει. Ο ελεύθερος χώρος που έχει απομείνει είναι 1,8gb. Οσες εφαρμογές έχω δεν τις χρησιμοποιώ συνέχεια όλες αλλά μερικές αραιά και που. Δεν ξέρω αν θέλω να αγοράσω άλλο κινητό αλλά με εκνευρίζει που κολλάει, όταν κολλάει είναι σα να σβήνει και να ανοίγει. Εχω συνηθίσει το ios σαν λογισμικό οπότε θα μου είναι δύσκολο να συνηθίσω το android. Ενας γνωστός μου, μου πρότεινε το samsung galaxy j5 επειδή το χει και εκείνος και είναι ευχαριστημένος. Οπότε να δώσω 160 για να πάρω το j5, ή να βάλω μερικά λεφτά ακόμα για ένα καινούριο iphone? Ο,τι άλλο χρειάζεστε σαν άξονες πείτε μου να σας πω.
tsortis2929 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Για εμένα μην πας σε αυτήν την κατηγορία Android θα απογοητευτείς. Αν θέλεις να δοκιμάσεις το Android και να το χαρείς για αρχή για εμένα πήγαινε σε ένα πιο καλό μοντέλο 1
billiboo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Οπότε να δώσω 160 για να πάρω το j5, ή να βάλω μερικά λεφτά ακόμα για ένα καινούριο iphone? Ο,τι άλλο χρειάζεστε σαν άξονες πείτε μου να σας πω. απο τα 160 του j5 ακομη και στα 270 του 5s δεν τα λες και μερικα, πρωτα απo ολα πρεπει να ορισεις budget αλλιως δεν γινετε να ππαρεισ σοβαρη απαντηση.
pouakaltsa Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Ας πούμε μέχρι 400e μπορώ να διαθέσω.
billiboo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Ας πούμε μέχρι 400e μπορώ να διαθέσω. νομιζω οτι σε αυτα τα λεφτα ολοι θα σου πουν το one plus 3 1
Donalhioy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 λογικο... το oneplus3 εχει stock android και στα 400 ευρα ειναι απο τις καλυτερες επιλογες βεβαια σε αυτα τα χρηματα πλεον παιζουν πολλα... οπως και το lg g5 ή το xiaomi Mi5s plus με 6gb ραμ και 128gb αποθηκευτικου χωρου
panos- Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Αν θες μέχρι 180 πήγαινε σε Moto G4 Play Dual.
zourman1981 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Απο τα 2 να προτιμήσεις iPhone θα παρει σίγουρα και άλλες αναβαθμίσεις Το Samsung σε αυτη την κατηγορία δεν εχει updates η εχει ενα στα 3 χρονια Αν παρεις ως δεδομένο οτι σε αυτη την κατηγορία Ειναι και "buggy" οι εφαρμογές της Samsung νομιζω οτι πιο πολυ θα ταλαιπωρηθείς Αν φτάσεις τα 400 κοιτά κατι σε one plus 3 nexus 5x 6x Lg G5 lg v10
Fulgore Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 http://www.insomnia.gr/topic/624518-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-smartphone/
pouakaltsa Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 400-5002) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): messenger, skype, tumblr, youtube, instagram3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 4-5''4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): αναγνώριση δαχτυλικών αποτυπωμάτων αλλά και να μην έχει δεν με νοιάζει τόσο5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; αδιάφορο/όχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; - 8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; -9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; ios επειδή το ξέρω καλά, εκτός και αν υπάρχει άλλο λογισμικό που προσαρμόζεται κανείς σχετικά εύκολα10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ε να κρατάει τουλάχιστον μια μέρα 11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; μόνο από Ελλάδα12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); απο το σκρουτζ σκέφτομαι 13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούριο
zourman1981 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 lg nexus 5x απο εμενα και αρκετα πιο κατω απο το budget σου 1
pouakaltsa Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 lg nexus 5x απο εμενα και αρκετα πιο κατω απο το budget σου Από μια ματιά που έριξα δεν είναι άσχημο. Πολλοί βέβαια δεν είναι ικανοποιημένοι με την μουσική, αλλά αυτό ίσως να ναι θέμα του καθενός πως του αρέσει να ακούει.
zourman1981 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 δεν βλεπω να λες καπου οτι σε ενδιαφερει η μουσικη αλλα και το lg μια χαρα παιζει ουτος η αλλος με ΟΛΑ τα κινητα αν θες να ακουσεις σωστα μουσικη θες ηχεια .- ειναι κουτος οποιος ακουω μουσικη απο το κινητο ενω εχει διπλα του ας πουμε ενα macbook η ηχεια
taslikos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Αν σου αρέσει το 5c σου τώρα σαν λειτουργικό να πάρεις ξανά iPhone πράγμα που σου το προτείνω κιόλας. Αλλιώς αν θες ανδροιδ έφυγες για one plus 3
pouakaltsa Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Νομίζω πως οι περισσότεροι ακούνε μουσική, άλλωστε είπα πως είμαι στο youtube, εκεί είτε θα βλέπω βιντεάκια είτε θα ακούω μουσική. Για όσους δεν κατάλαβαν όμως το θέλω και για να ακούω μουσική. Αν κάποιος έχει ένα καλό κινητό αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως έχει και μακβοοκ ή ένα καλό και καινούριο υπολογιστή, μπορεί τα τραγούδια να τα περνάει από pc ενός φίλου του ξέρωγω. Και γω για iphone με βλέπω. Το χω συνηθίσει τόσα χρόνια και ξέρω πως αξίζει, τουλάχιστον για μένα, έχω μείνει ικανοποιημένη. To oneplus 3 αν και κατά 1,5" μεγαλύτερο από αυτό που έχω τώρα μου φαίνεται πολύ μεγάλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα