telis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Λοιπόν έφαγα έναν ιό και έκανα εγκατάσταση των windows 10 pro 64 από την αρχή. Την διαδικασία την έκανα μέσω της επαναφοράς-κατάργηση όλων. Μετά από 2 ημέρες με την καθαρή εγκατάσταση και ενώ είχα τσεκάρει ότι τα windows τα έδειχνε ενεργοποιημένα, μου βγάζει ξαφνικά μήνυμα να ενεργοποιήσω τα windows! Και μόλις πατάω μετάβαση στην ενεργοποίηση το παράθυρο κλείνει. Τι έγινε?
chipakos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Εγώ άλλαξα motherboard και έγινε το ίδιο εδώ και 2 μήνες περίπου βγάζει αυτό το μήνυμα.....
telis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Laptop έχω. Και δεν έχω αλλάξει τίποτα στο hardware
pita_kontosouvli Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Πες ποιο λαπτοπ και τι windows έχει από την μάνα του.
giannis42 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Από win7 γιατί έβαλες τα 10 pro? Τα home έπρεπε να βάλεις.
telis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Πάντως δεν είχα πρόβλημα. Μετά το φορματ έγινε αυτό που περιγράφω
driverpit Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Αν έβαζες την ίδια έκδοση των windows αρχικά που είχε ο υπολογιστής όταν αγοράστηκε δεν θα είχες πρόβλημα με την ενεργοποίηση Π.Χ. κλειδί για έκδοση home premium δεν δουλεύει σε profesional για αυτό και το μήνυμα λάθους. 1
telis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Αν έβαζες την ίδια έκδοση των windows αρχικά που είχε ο υπολογιστής όταν αγοράστηκε δεν θα είχες πρόβλημα με την ενεργοποίηση Π.Χ. κλειδί για έκδοση home premium δεν δουλεύει σε profesional για αυτό και το μήνυμα λάθους. Οκ. Και τώρα τι κάνω? Από όσο βλέπω τα updates τα βρίσκει κανονικά
driverpit Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Οκ. Και τώρα τι κάνω? Από όσο βλέπω τα updates τα βρίσκει κανονικά Δοκίμασε να βάλεις εκ νέου το κλειδί της έκδοσης που έχεις εκεί που λέει αλλαγή κλειδιού προϊόντος και δες τη μήνυμα θα βγάλει συνήθως γίνεται όταν κανείς αναβάθμιση τώρα για υποβάθμιση δεν γνωρίζω αν μπορεί να γίνει αλλιώς μπες τον κόπο και κανε format ξανά αν δεν θες μετά από κανένα μήνα να σου πετάει μαύρες οθόνες λόγο λειτουργικού 1
telis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δοκίμασε να βάλεις εκ νέου το κλειδί της έκδοσης που έχεις εκεί που λέει αλλαγή κλειδιού προϊόντος και δες τη μήνυμα θα βγάλει συνήθως γίνεται όταν κανείς αναβάθμιση τώρα για υποβάθμιση δεν γνωρίζω αν μπορεί να γίνει αλλιώς μπες τον κόπο και κανε format ξανά αν δεν θες μετά από κανένα μήνα να σου πετάει μαύρες οθόνες λόγο λειτουργικού Μα δεν με αφήνει να μπω στην οθόνη της ενεργοποίησης για να δω την αλλαγή κλειδιού
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα