Mr_Terror Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Σε κανα 2ωρο που θα παω σπιτι θα τον δοκιμασω πανω σε εναν lifeview lv6tboxhda1 και θα ενημερωσω.
salmador Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Παρέλαβα και δοκιμάστηκε σε Mac, Pc και Tv. Όλα καλά σε usb 2.0 Το μόνο που πρόσεξα είναι ότι δεν είχε καμία “προστατευτικη” μεμβράνη επάνω.. Στους δικούς σας είχε η έτυχε σε εμένα?
salmador Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Εννοεις πανω στον δισκο? οχι δεν εχει. Ναι αυτό εννοώ 1
keysmith Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δεν μπαίνει καν στο κόπο να κάνει indexing. Ο δίσκος κάνει τακ-τακ και δεν παίρνει το σωστό ρεύμα. για να ξεκινήσει. Το έχω δοκιμάσει σε δύο αποκωδικοποιητές σαν αυτούς που υπάρχουν σε κάθε σπίτι. Τίποτα. Το συνδέω σε usb 2.0 hub με ρεύμα και μετά στον digea, επίσης τίποτα. Σε usb 3 hub και σε usb 3 θύρα όλα ΟΚ, Επίσης έπαιξε σε πίσω θύρα μητρικής Core2duo, σε μπροστά όχι. Θα έπρεπε όλα αυτά να είχαν λυθεί με το usb 3.0. Αν μπορεί κάποιος να απαντήσει αν του παίζει σε digea θα του ήμουν ευγνώμων, για να ξέρω αν θα τον πάω πίσω σαν ελλατωμματικό ή αν θα πάρω κανένα usb 3.0 Y cable, αν και κάτι τέτοιο είναι ενάντια στην φιλοσοφία του 2.5 δίσκου. Φιλε μου δεν είναι όλοι οι αποκωδικοποιητές digea ίδιοι.. Εγώ μόνο έχω 3 διαφορετικές μάρκες. Σε κάποιους παίζουν οι δίσκοι σε κάποιους όχι. Δεν έχει νόημα να ρωτάς αυτό που ρωτάς. Ρωτάς λες και "Ο" αποκωδικοποιητής digea είναι ένας. Υπάρχουν χιλιάδες εκεί έξω. Άλλοι δουλεύουν με μικρούς δίσκους (πχ μέχρι 500 και άρα τον 1.75 δεν τον βλέπουν) άλλοι και με μεγάλους άλλοι μόνο με φλασάκια και αν είναι FAT32. Άλλοι βλέπουν και ntfs φορμαρισμένους δίσκους άλλοι όχι. Όπως σου είπα δοκίμασε τον σε πίσω θύρα σε PC (γιατί οι μπροστά είναι γνωστές για προβλήματα τροφοδοσίας) σου λέω δοκίμασε τον σε άλλο αποκωδικοποιητή. Από αυτά που γράφεις μια χαρά μου κάνει ο δίσκος σου απλά δεν έκατσε συμβατότητα με τον ΔΙΚΟ ΣΟΥ αποκωδικοποιητή του οποίου ούτε την μάρκα δεν αναφέρεις.. (πχ έναν άχρηστο EDISION που έχω εγώ δεν θα τον διάβαζε αλλά οι άλλες δύο μάρκες που έχω διαβάζουν δίκσους (μέχρι 1tb τουλάχιστον). 2
Mr_Terror Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Τον εβαλα πανω στον lifeview και δεν τον βλεπει.Βλεπει τον αλλο ιντενσο που εχω τα 500gb. Ειναι αυτο που λεει ο keysmith.παιζουν πολλοι παραγοντες.ασυμβατοτητες, χωριτικοτητα δισκου και αλλα. Δεν εχει κατι ο δισκος σου.Τσεκαρε τον και με το hd sentinel.
stelrp Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Το ίδιο λέμε όλοι, απλά είναι κρίμα ένας δίσκος του 2016 να ζητά πολύ ρευμα και να μην παίζει σε χαζόσυσκευές. Ήδη έκανα μία πατέντα με ένα y usb 2.0 cable στη συνέχεια του καλωδίου που έρχεται μαζί με το δίσκο και τον είδε ακόμα και ο doop του πλαισιου. Τώρα τον έχω με ένα usb φορτιστή κινητού και παίζει ΟΚ αλλά ή φορητότητα πάει περίπατο. Μέχρι και στον κοτσοβολο που πήγα να δω τι θα μου πουν σε άλλες τηλεοράσεις τους επαιζε και σε άλλες όχι. Πάντως έχουν βγει τηλεοράσεις με usb 3.0 !
stelios18120 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Τελικά ξεσκαρταρισμα έκανε ο κωτσος; Μάπα το καρπούζι;
keysmith Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Το ίδιο λέμε όλοι, απλά είναι κρίμα ένας δίσκος του 2016 να ζητά πολύ ρευμα και να μην παίζει σε χαζόσυσκευές. Ήδη έκανα μία πατέντα με ένα y usb 2.0 cable στη συνέχεια του καλωδίου που έρχεται μαζί με το δίσκο και τον είδε ακόμα και ο doop του πλαισιου. Τώρα τον έχω με ένα usb φορτιστή κινητού και παίζει ΟΚ αλλά ή φορητότητα πάει περίπατο. Μέχρι και στον κοτσοβολο που πήγα να δω τι θα μου πουν σε άλλες τηλεοράσεις τους επαιζε και σε άλλες όχι. Πάντως έχουν βγει τηλεοράσεις με usb 3.0 ! Νομίζω ή υποπτεύομαι ότι δεν παίζει σε όλες τις τηλεοράσεις και λόγω μεγέθους παρά τροφοδοσίας. Αν τώρα βέβαια με την πατέντα σου (Υ καλώδιο) παίζει εκεί που δεν έπαιζε μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να είναι και θέμα τροφοδοσίας. Ωστόσο δεν δοκίμασες ακόμα άλλο καλώδιο usb. Προσωπικά σε κουτάκι εξωτερικού δίσκου (usb2) που έχω βάλει αρκετούς δίσκους έχω δει τεράστια διαφορά από καλώδιο σε καλώδιο. Υπάρχουν καλώδια που σε συγκεκριμένα usb ή συσκευές ο δίσκος δεν παίζει ενώ όταν αλλάζω το καλώδιο με άλλο (ένα χοντρό που έχω) ζωντανεύει και ο ίδιο δίσκος στο ίδιο κουτί στην ίδια συσκευή παίζει. Οι επαφές των καλωδίων και ενδεχομένως το πάχος τους παίζει ρόλο. Πάντως ΑΝ η θύρα usb2 είναι προβλεπόμενη πρέπει να μπορεί να δείνει 0,5Α και ο δίσκος να παίζει καθώς είναι προφανώς usb2 compatible. Για τις δικές μου δοκιμές έχω δοκιμάσει και μετρήσεις με usb πολύμετρο και ναι τα καλώδια κάνουν διαφορά. Επίσης τον συγκεκριμένο δίσκο που φοράει (νομίζω εκτός αν υπάρχει και άλλος 1.75 seagate) που τον πήρα ως "εσωτερικό" πέρυσι αλλά τον έχω βάλει και σε εξωτερικό δικό μου κουτάκι (usb2) ναι το είδε και ο η/υ σε usb2 αλλα δεν θυμάμαι να δοκίμασα στην LG μου (που τους βλέπει όλους μέχρι τώρα). Τελικά ξεσκαρταρισμα έκανε ο κωτσος; Μάπα το καρπούζι; Γιατί το λες αυτό; Αν θέλεις δίσκο εξωτερικό για backup και δεν ξέρω εγώ τι άλλο μια χαρά τιμή και προιόν είναι, αν τουλάχιστον αποδειχθεί αξιόπιστος. Αν το θέλεις για tv-box, αποκωδικοποιητές, τηλεοράσεις ίσως να μην είναι καλή επιλογή πάνω από 1gb δίσκος έτσι και αλλιώς. Από κει και πέρα ίσως να μην είναι 1
tata22 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα !! Παρελαβα και δουλευει αψογα παντου !!! 1
stelrp Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα !! Παρελαβα και δουλευει αψογα παντου !!! Το δοκιμασες και σε αποκωδικοποιητή ? σε usb 2.0?
kax54638 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Το δοκιμασες και σε αποκωδικοποιητή ? σε usb 2.0? Και εγώ παρέλαβα σήμερα. Σε αποκωδικοποιητή δεν ξέρω, δεν έχω κιόλας, αλλά σε usb 2 τόσο σε PC όσο και σε mac δουλεύει κανονικά.
stelrp Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Φιλε μου δεν είναι όλοι οι αποκωδικοποιητές digea ίδιοι.. Εγώ μόνο έχω 3 διαφορετικές μάρκες. Σε κάποιους παίζουν οι δίσκοι σε κάποιους όχι. Δεν έχει νόημα να ρωτάς αυτό που ρωτάς. Ρωτάς λες και "Ο" αποκωδικοποιητής digea είναι ένας. Υπάρχουν χιλιάδες εκεί έξω. Άλλοι δουλεύουν με μικρούς δίσκους (πχ μέχρι 500 και άρα τον 1.75 δεν τον βλέπουν) άλλοι και με μεγάλους άλλοι μόνο με φλασάκια και αν είναι FAT32. Άλλοι βλέπουν και ntfs φορμαρισμένους δίσκους άλλοι όχι. Όπως σου είπα δοκίμασε τον σε πίσω θύρα σε PC (γιατί οι μπροστά είναι γνωστές για προβλήματα τροφοδοσίας) σου λέω δοκίμασε τον σε άλλο αποκωδικοποιητή. Από αυτά που γράφεις μια χαρά μου κάνει ο δίσκος σου απλά δεν έκατσε συμβατότητα με τον ΔΙΚΟ ΣΟΥ αποκωδικοποιητή του οποίου ούτε την μάρκα δεν αναφέρεις.. (πχ έναν άχρηστο EDISION που έχω εγώ δεν θα τον διάβαζε αλλά οι άλλες δύο μάρκες που έχω διαβάζουν δίκσους (μέχρι 1tb τουλάχιστον). Έχω γράψει στο πρώτο ποστ μου ότι έχω έναν crystal audio (prime hd για την ακρίβεια) αγορασμενο 2015.03 και έναν αρχαίο doop που έφερνε το πλαίσιο. Σε κανένα δεν παίζει, ενώ παίζουν άλλοι toshiba, samsung custom κλπ, όλοι usb 2 χωρις y cable μεγεθών από 160mb, έως 1tb. Το μέγεθος δεν παίζει ρόλο καθώς βλέπουν 3.5'' δίσκους έως 2tb, με μικτα partitions, ntfs, fat32. Έχω και ολόκληρο 2tb ntfs μία χαρα τον βλέπει , μέχρι και το κινητό μου βλέπει ο crystal audio με otg cable (ο doop όχι). Το θέμα είναι η τροφοδοσία του δίσκου. Θα δω πόσο ρεύμα τραβάει μεσω της συσκευουλας usb που πρότεινε συμφορουμιτης προηγουμενως, μόλις μου έρθει από την άλλη μερια του πλανήτη. Αν κάποιος έχει τη συσκευή ας ανεβάσει φωτο καταναλώσεως. Κατά τα λοιπά οκ δίσκος, δεν ζεσταίνεται, αλλά τι να το κάνεις αν χάνει σε φορητότητα.... Και έτσι έμεινα πάλι με τα ρεταλα δίσκους 160gb, 500 klp και ότι έλεγα να μαζευτω σε ένα μεγάλο. 1
anivas11 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Αν κάποιος έχει τη συσκευή ας ανεβάσει φωτο καταναλώσεως. Μέγιστη κατανάλωση 520mΑ ελάχιστη 250mΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις