keysmith Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Εντάξει τον πήραμε τον δίσκο, αλλά τον βάζω στο λαπτοπ που είναι USB 2.0 με το χοντρό καλώδιο που είναι μέσα στη συσκευασία και δεν τον αναγνωρίζει αν και το μπλέ λαμπάκι του δίσκου ανάβοσβήνει συνέχεια. Κάποιοι έξυπνοι πιθανώς θα πουν πάρε USB 3.0 λάπτοπ. ΔΕΝ θέλω. Τον βάζω στον αποκωδικοποιητή της TV στην θύρα USB 2.0, τίποτα. Τον βαζω στον Core2duo desktop τίποτα. Τον βάζω σε μια LG του 2012 με αξιοπρεέστατο mediaplayer και file browser, τίποτα. Δεν τον βλέπει το Xiaomi μου μέσω του OTG cable , ενώ βλέπει φλασάκια και usb 2.0 δίσκους. Αυτό τελικά με το USB 3.0 πρέπει να είναι μεγάλη μλκια. Χαζά βύσματα, χοντρό καλώδιο και δεν μπορεί να πάρει όσο ρεύμα θέλει. Μαμώ τα USB πρωτόκολλα, Υποψη ότι έχω intenso, shitgate και custom turboX USB 2.0 και παίζουν απροβλημάτιστα παντού. Τί καλώδιο πρέπει να πάρω για να δουλεύει ο δίσκος σωστά ? Υπάρχει Ycable σε USB 3.0 και να δίνει USB 2.0 ? Ακόμα και να υπάρχει να δώ πως θα το βάλω στον αποκωδικοποιητή. Όποιος ξέρει ας βοηθήσει.... Επειδή ο δίσκος έχει ξαναβγεί σε προσφορά μου φαίνεται περίεργο να μην έχει αναφερθεί ΄τετοιο χοντρό πρόβλημα αν υπήρχε. Προφανώς και είναι usb2 backward compatible όλες οι συσκευές usb3. Προφανώς και πρέπει να παίζει σε οποιαδήποτε usb2 οποιουδήποτε μηχανήματος (δλδ παροχή 0,5Α). Έχω 2 δίσκους usb3 του 1tb και παίζουν παντού σε usb2 κανονικά (και στην LG 2011, και σε laptop/desktop με usb2). Για τον αποκωδικοποιητή και την τηλεόραση ίσως φταίει το μεγάλο μέγεθος (>1tb) και όχι το usb3. Για Η/Υ όπως έπρεπε να παίζει κανονικά. Δοκίμασε άλλο καλώδιο usb3 που συχνά είναι το πρόβλημα. Επίσης δοκίμασε άλλη usb2 (πχ απέφυγε τις μπροστά που έχουν κάποια κουτιά και δες μία πίσω πάνω στο mb).
runner69 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Και σε εμενα σε θυρα usb 2.0 λειτουργει κανονικα. Δεν ειναι θεμα συμβατοτητας. Ή το καλωδιο εχει θεμα ή επεσες σε ελαττωματικο μοντελο και ζητας αντικατασταση.
ipal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Αποκωδικοποιητές νομιζω κανουν και indexing αρα ισως αργήσει πολυ να δει τον δίσκο. Νομιζω και εγω είχα θέμα με 1tb δίσκο σε tuner αλλα αφότου μου έκαψαν δυο στικάκια δε ξαναβάζω τιποτα αξίας πανω απο 10€ στα κινέζοσαβουρακια.
Galaxy Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Να ρωτήσω τους παλιούς, έχω παραγγείλει ένα για παραλαβή από κατάστημα και μου έχει έρθει το σχετικό email. Υπάρχει περίπτωση να πάω εκεί και να μου το παίζουν Κινέζοι ότι έχει γίνει λάθος και το δώσανε κλπ; Και εγώ κράτηση Online προχθές βράδυ και παραλαβή χθες μεσημέρι , όλα καλά .
stelrp Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα, ας επιβεβαιώσει κάποιος οτι τον βλέπει ο τυπικός digea αποκωδικοποιητής πριν τον πάω πίσω. 1
Innersense Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Να ρωτήσω τους παλιούς, έχω παραγγείλει ένα για παραλαβή από κατάστημα και μου έχει έρθει το σχετικό email. Υπάρχει περίπτωση να πάω εκεί και να μου το παίζουν Κινέζοι ότι έχει γίνει λάθος και το δώσανε κλπ; Και εγώ κράτηση Online προχθές βράδυ και παραλαβή χθες μεσημέρι , όλα καλά . Όλα οκ τελικά, παρέλαβα χθες το βράδυ αν και πήγαν να μου το παίξουν στο κατάστημα "ότι δεν βλέπουν να έχει γίνει η παραγγελία" η οποία είχε ολοκληρωθεί επιτυχώς ηλεκτρονικά και μου είχε έρθει και το σχετικό email επιβεβαίωσης και την κρατούσα στα χέρια μου τυπωμένη.
enteacher04 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα, ας επιβεβαιώσει κάποιος οτι τον βλέπει ο τυπικός digea αποκωδικοποιητής πριν τον πάω πίσω.Αυτό με ενδιαφέρει κ εμένα - αν κάποιος μπορεί, ας κάνει εναν κόπο
giannis123 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Ρε παιδια ανοιγει ο δισκος γινεται εσωτερικος??
Mr_Terror Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Ναι ανοιγει η θηκη.Ο δισκος ειναι seagate st1750lm000
Innersense Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Ξεκίνησε το load με copy 500GB με sync app (ναι έχει πολλά μεγάλα αρχεία μέσα iso κλπ) και ξεκίνησαν και τα disconnect... Επίσης day 1 και το usb βυσματάκι δείχνει να παίζει... Εκφράζοντας καθαρά προσωπική άποψη, μάλλον δεν τον λέω και λαυράκι τον δίσκο...
giannis123 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστω Ναι ανοιγει η θηκη.Ο δισκος ειναι seagate st1750l
Mr_Terror Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Να μπει τελος στον τιτλο.Τελειωσε η προσφορα.Δεν ειναι καν διαθεσιμος ο δισκος στην κανονικη τιμη.
cmqwerty Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Ναι ανοιγει η θηκη.Ο δισκος ειναι seagate st1750lm000 O δίσκος αυτός κάνει 69,5€ Site: skroutz Επομένως η τιμή της προσφοράς είναι καλή και ακόμα καλύτερη για όσους το πήραν με κουπόνι.
Gana Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 ST1750LM000 HN-M171RAD μεσα παιζει κανονικα σε laptop με USB.2 αξιζει η σφαγη λετε για να μπει σε desktop?
stelrp Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Αποκωδικοποιητές νομιζω κανουν και indexing αρα ισως αργήσει πολυ να δει τον δίσκο. Νομιζω και εγω είχα θέμα με 1tb δίσκο σε tuner αλλα αφότου μου έκαψαν δυο στικάκια δε ξαναβάζω τιποτα αξίας πανω απο 10€ στα κινέζοσαβουρακια. Δεν μπαίνει καν στο κόπο να κάνει indexing. Ο δίσκος κάνει τακ-τακ και δεν παίρνει το σωστό ρεύμα. για να ξεκινήσει. Το έχω δοκιμάσει σε δύο αποκωδικοποιητές σαν αυτούς που υπάρχουν σε κάθε σπίτι. Τίποτα. Το συνδέω σε usb 2.0 hub με ρεύμα και μετά στον digea, επίσης τίποτα. Σε usb 3 hub και σε usb 3 θύρα όλα ΟΚ, Επίσης έπαιξε σε πίσω θύρα μητρικής Core2duo, σε μπροστά όχι. Θα έπρεπε όλα αυτά να είχαν λυθεί με το usb 3.0. Αν μπορεί κάποιος να απαντήσει αν του παίζει σε digea θα του ήμουν ευγνώμων, για να ξέρω αν θα τον πάω πίσω σαν ελλατωμματικό ή αν θα πάρω κανένα usb 3.0 Y cable, αν και κάτι τέτοιο είναι ενάντια στην φιλοσοφία του 2.5 δίσκου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις