Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι; Πως λαμβάνεται SMS κουπόνια, προσφορές κλπ;

Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να γίνει;

Δημοσ.

Να ρωτήσω τους παλιούς, έχω παραγγείλει ένα για παραλαβή από κατάστημα και μου έχει έρθει το σχετικό email.

Υπάρχει περίπτωση να πάω εκεί και να μου το παίζουν Κινέζοι ότι έχει γίνει λάθος και το δώσανε κλπ;

Δημοσ.

Μολις εφαγα ακυρο απ το καταστημα της Πατρας.

Ειχα κανει κρατηση που ηταν σε ισχυ μεχρι και Τεταρτη. Πηγα απο κει και ειπαν οτι δεν υπαρχει αποθεμα.

Προφανως εδωσαν σε καποιον που δεν ειχε κανει κρατηση.

Εννοειται οτι εκανα εντονα παραπονα.

Δημοσ.

Εντάξει τον πήραμε τον δίσκο, αλλά τον βάζω στο λαπτοπ που είναι USB 2.0 με το χοντρό καλώδιο που είναι μέσα στη συσκευασία και δεν τον αναγνωρίζει αν και το μπλέ λαμπάκι του δίσκου ανάβοσβήνει συνέχεια. Κάποιοι έξυπνοι πιθανώς θα πουν πάρε USB 3.0 λάπτοπ. ΔΕΝ θέλω.

Τον βάζω στον αποκωδικοποιητή της TV στην θύρα USB 2.0, τίποτα. Τον βαζω στον Core2duo desktop τίποτα.

Τον βάζω σε μια LG του 2012 με αξιοπρεέστατο mediaplayer και file browser, τίποτα.

Δεν τον βλέπει το Xiaomi μου μέσω του OTG cable , ενώ βλέπει φλασάκια και usb 2.0 δίσκους.

Αυτό τελικά με το USB 3.0 πρέπει να είναι μεγάλη μλκια. Χαζά βύσματα, χοντρό καλώδιο και δεν μπορεί να πάρει όσο ρεύμα θέλει. Μαμώ τα USB πρωτόκολλα,

Υποψη ότι έχω intenso, shitgate και custom turboX USB 2.0 και παίζουν απροβλημάτιστα παντού.

Τί καλώδιο πρέπει να πάρω για να δουλεύει ο δίσκος σωστά ? Υπάρχει Ycable σε USB 3.0 και να δίνει USB 2.0 ?

Ακόμα και να υπάρχει να δώ πως θα το βάλω στον αποκωδικοποιητή.

Όποιος ξέρει ας βοηθήσει....

Δημοσ.

Μολις εφαγα ακυρο απ το καταστημα της Πατρας.

Ειχα κανει κρατηση που ηταν σε ισχυ μεχρι και Τεταρτη. Πηγα απο κει και ειπαν οτι δεν υπαρχει αποθεμα.

Προφανως εδωσαν σε καποιον που δεν ειχε κανει κρατηση.

Εννοειται οτι εκανα εντονα παραπονα.

Εμένα με ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΑΝ στο τηλεφωνικό κέντρο ότι από την στιγμή που μου έχει έρθει email για την παραγγελία είναι ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ότι ο δίσκος υπάρχει στο μαγαζί! Υπό άλλες συνθήκες δενθα είχα θέμα, απλά επειδή βλέπω ότι έχει πέσει περονόσπορος, με έχουν ζώσει οι αμφιβολίες για το αν θα τον έχουν και πολύ φοβάμαι ότι θα πάω στο κατάστημα τσάμπα και είναι και κομματάκι μακριά για κουβαλιέμαι άδικα...

Δημοσ.

Πριν ψαχτείς για καλώδια δοκιμασέ τον σε μηχανάκι φίλου-συγγενή που έχει usb 3.

Σε λαπτοπ με usb 3.0 τον βλέπει κανονικά και αμέσως!.

Το πρότυπο usb δεν είναι backwards compatible?

Τι θα κάνουμε αν ο κατά τα λοιπά υπέροχος δίσκος παίζει μόνο στη συγκεκριμένη θύρα, όλες οι άλλες usb συσκευές δεν.....?

Δημοσ.

Σε λαπτοπ με usb 3.0 τον βλέπει κανονικά και αμέσως!.

Το πρότυπο usb δεν είναι backwards compatible?

Τι θα κάνουμε αν ο κατά τα λοιπά υπέροχος δίσκος παίζει μόνο στη συγκεκριμένη θύρα, όλες οι άλλες usb συσκευές δεν.....?

Παίζει σε desktop, λαπτοπ αρκεί να έχει usb 3.0,

Στα ίδια μηχανήματα σε USB 2 απευθείας στην μητρική/σασί ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!.

Δεν παίζει σε usb 2.0 hub, ακόμα και αν έχει εξωτερική τροφοδοσία.

Παίζει σε usb 3.0 hub !

Δεν το βλέπει ΚΑΝΕΝΑΣ Αποκωδικοποιητής (doop, crystal audio αυτούς έχω...). Και η TV με το ενσωματωμένο usb που έχω....

Αναζητώ απεγνωσμένα μία λύση πρίν τον πάω πίσω.

Δημοσ.

Με το κουπονι ειχα προβλημα και εγω οταν πηγα να παραλαβω.Μιλησα με τα κεντρικα και λυθηκε το προβλημα.Τον πηρα στα 44,90 ευρω.

• Like 1
Δημοσ.

Παίζει σε desktop, λαπτοπ αρκεί να έχει usb 3.0,

Στα ίδια μηχανήματα σε USB 2 απευθείας στην μητρική/σασί ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!.

Δεν παίζει σε usb 2.0 hub, ακόμα και αν έχει εξωτερική τροφοδοσία.

Παίζει σε usb 3.0 hub !

Δεν το βλέπει ΚΑΝΕΝΑΣ Αποκωδικοποιητής (doop, crystal audio αυτούς έχω...). Και η TV με το ενσωματωμένο usb που έχω....

Αναζητώ απεγνωσμένα μία λύση πρίν τον πάω πίσω.

Το θέμα αυτό με αφορά και εμένα άμεσα - αγόρασα τον σκληρό δίσκο με αποκλειστικό σκοπό να γράψω ταινίες/σειρές για να βλέπει η μάνα μου στον αποκωδικοποιητή της τηλεόρασης.

Αν ο δίσκος δεν λειτουργεί σωστά με τον αποκωδικοποιητή, μου είναι άχρηστος.

Το χειρότερο είναι ότι αγόρασα τον δίσκο, και τον παρέλαβα χθες, αλλά λόγω μιας έκτακτης επαγγελματικής υποχρέωσης, δεν τον δοκίμασα καθόλου (είναι ακόμα στο κουτί του).

Επειδή επιστρέφω σπίτι σε περίπου 2 εβδομάδες, λόγω του επαγγελματικού ταξιδιού, μήπως υπάρχει και κάποιος άλλος που μπορεί  να τεστάρει/επιβεβαιώσει ότι ο σκληρός δεν συνεργάζεται με TV αποκωδικοποιητές;

Αν είναι έτσι, απλά θα τον πουλήσω, αν κάποιος τον θέλει, θα τον δώσω 60 ευρώ (όσο τον αγόρασα από τον Κωτσόβολο)

Δημοσ.

Εμένα παίζει μια χαρά σε PC που δεν έχει καθόλου USB 3.0. Ήδη τον γέμισα ολόκληρο μέσω USB 2.0.

Μπορείς να δεις αν τον βλέπει ή τηλεόραση σου ?

Η δικιά μου δεν...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...