Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πριν 5 λεπτα μιλησα με το κεντρικο που κοιταει την διαθεσιμοτητα σε ολα τα καταστηματα

ο σκληρος δισκος υπαρχει μονο σε καταστηματα επαρχιας και εντος αττικης μονο στο καταστημα στην νεα μακρη

αυτο ειναι το νεο.

οποτε μην ψαχνετε αδικα να τον βρειτε σε καταστηματα,

Δημοσ.

Είχα κάνει χρήση κουπονιού προ τριμήνου... Αν και το είχα περάσει στην ηλεκτρονική παραγγελία μου το ζήτησαν κατά την πληρωμή στο ταμείο του καταστήματος. Απλά τους το είπα κοιτάζοντας το μήνυμα στο κινητό. Το μήνυμα έλεγε ότι το κουπόνι ισχύει για αγορές από συγκεκριμένο κατάστημα το οποίο και όρισα για παραλαβή την παραγγελίας. 

• Moderators
Δημοσ.

...

συγνωμη που ενημερωσα.

Οποιος εχει παραγγειλει θα τον βρει. Οποιος δεν εχει παραγγειλει πως θα παραγγειλει αν δεν μπορει να ριξει παραγγελια για καταστημα;

Δεν καταλαβα πως βοηθησε το ποστ σου και γιατι θιγεσαι χωρις λογο...

Μεχρι χθες το βραδυ παντως (και σημερα πρωι αν θυμαμαι καλα) υπηρχε σχεδον παντου στην Αττικη. Δυστυχως κουπονι δεν μας εδωσε κανεις ωστε να χτυπησουμε εναν και μαλιστα σε καλη τιμη. Αν και δεν ξερω αν τελικα θα μπορεσουν να παραλαβουν στα 44.50 αυτοι που τσιμπησαν το "δημοσιο κουπονι" συμφωνα με το ποστ του MikeJ.

Δημοσ.

δεν θιχτηκα ουτε νευριασα ουτε τιποτα τετοιο matrixxx

και by the way παρτε και ενα κωδικο για -20% εκπτωση δωρακι οποιος τον προλαβει καλες αγορες

(είναι για αγορες για αξεσουάρ λαπτοπ δεν μπαινει στον συγκεκριμενο σκληρο δισκο για να παρετε εκπτωση)

LPC-03510665014

​κανει για αγορες τσαντες,ποντικια,antivirus,βασεις λαπτοπ,φορτιστες κ.α

τωρα ελπιζω να βοηθησε καπως το συγκεκριμενο ποστ...

• Like 1
Δημοσ.

Είχα κάνει χρήση κουπονιού προ τριμήνου... Αν και το είχα περάσει στην ηλεκτρονική παραγγελία μου το ζήτησαν κατά την πληρωμή στο ταμείο του καταστήματος. Απλά τους το είπα κοιτάζοντας το μήνυμα στο κινητό. Το μήνυμα έλεγε ότι το κουπόνι ισχύει για αγορές από συγκεκριμένο κατάστημα το οποίο και όρισα για παραλαβή την παραγγελίας.

Άκυρο μου μυρίζει...

Θα έχω κι εγώ το κουπόνι σε έγχαρτη μορφή να το δώσω στον τάχυταχυδρόμο...

Δημοσ.

Σε ποιο καταστημα του κωτσου πηγες?

Τηλέφωνο πήρα στο κατάστημα στα Σεπόλια...

Τώρα βλέπω λέτε το κουπόνι ήταν για συγκεκριμένα καταστήματα... Λέτε να φάμε άκυρο... ενώ έχουμε mail επιβεβαίωσης με άλλη τιμή ; Πάντως όταν έκανα τη παραγγελία μια χαρά το δέχτηκε

Βασικά το κουπόνι ήταν σε sms ,σε mail ή σε έντυπη μορφή ; και καλά αν με ρωτήσουν

• Moderators
Δημοσ.

Sms ειπαν χθες.

Φτιαξε ενα στα "προχειρα" sms σου :P, δεν νομιζω να μην το παρεις 44.50 παντως.

Δημοσ.

δεν θιχτηκα ουτε νευριασα ουτε τιποτα τετοιο matrixxx

και by the way παρτε και ενα κωδικο για -20% εκπτωση δωρακι οποιος τον προλαβει καλες αγορες

(είναι για αγορες για αξεσουάρ λαπτοπ δεν μπαινει στον συγκεκριμενο σκληρο δισκο για να παρετε εκπτωση)

LPC-03510665014

​κανει για αγορες τσαντες,ποντικια,antivirus,βασεις λαπτοπ,φορτιστες κ.α

τωρα ελπιζω να βοηθησε καπως το συγκεκριμενο ποστ...

δεν το δέχεται.. λογικά κάποιος το πηρε..

Δημοσ.

τι να σ πω

εγω το εδωσα δημοσια 

οποιος το πηρε και το προλαβε με το καλο να το χαρει :)

θα δειξει ποιος το πηρε μπορει να γραψει κανενα ευχαριστω.... ;) η μπορει και να κρυφτει,δικαιωμα του βεβαια :P

Δημοσ.

Δεν κάνει για το συγκεκριμένο προϊόν που το εβαλες.

Μόλις το εβαζες στο σωστό θα σ έκανε έκπτωση -20%

Ούτως ή άλλως μην κάνεις πλέον τον κόπο κάποιος το έβαλε και πήρε την έκπτωση ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...