Zus Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Κι εγώ ένα κουπονάκι με pm αν έχετε την ευχαρίστηση
SofoS@ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Οπότε χρησιμοποιείται 3 φορές το κουπόνι; Όποιος μπορεί ας στείλει ένα κι εδώ με πμ, ευχαριστώ
iobelika Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Αν ισχύει για το 3 φορές στείλτε και εδώ, Ευχαριστώ !
christakos07 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Ας δηλώσω κ εγώ ενδιαφέρον αν υπάρχει κάπχοιο κουπόνι(αν και βάσει των προηγούμενων πόστ έχει λήξει).
salmador Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Μην ζητάτε κουπόνι ρε παιδιά, ΕΛΗΞΕ ΕΧΘΕΣ….. Διαβάστε κανένα ποστ παραπάνω… 1
iobelika Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Τα κουπόνια έληξαν εχθές ? Δεν το ήξερα, Συγνώμη!
gamanos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Το πρώτο post αναφέρει newsletter μέχρι σήμερα. Το link του πρώτου ποστ δουλεύει αυτήν τη στιγμή.
DimitrisDrama Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Έκανα μια διπλή παραγγελία και δωρεάν μεταφορικά ευχαριστώ τον ΤS 1
tata22 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Έκανα μια διπλή παραγγελία και δωρεάν μεταφορικά ευχαριστώ τον ΤS Πως ειχες δωρεαν μεταφορικα .. ??
tata22 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Αφού πήρε δύο! Χιλια συγνωμη τωρα συντονισα οτι για πανω απο 85€ ειναι δωρεαν μεταφορικα
SofoS@ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Μην ζητάτε κουπόνι ρε παιδιά, ΕΛΗΞΕ ΕΧΘΕΣ….. Διαβάστε κανένα ποστ παραπάνω… Μπορεί επειδή το κουπόνι δεν ηταν για μια παραγγελία και ούτε για άνω των 100€ οπως έγραφε να έχει και άλλο bug και να παίζει και σήμερα. Ας το δοκιμάσει κάποιος που έχει για να επιβεβαιώσει/διαψεύσει.
Gary_Kokkin Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 απο τις καλύτερες €/ΤΒ σχέσεις αυτή τη στιγμη σε εξωτερικούς 2.5". Τον συγκεκριμένο δίσκο τον έχω εδω και >1 χρόνο (πάλι απο Κωτσόβολο σε προσφορά) και είναι απροβλημάτιστος. http://www.kotsovolos.gr/site/computing/storage-hard-disk-drives-and-usb-sticks/external-hdd/159935-intenso-memory-point-1.75tb-2.5 ισχύει μέχρι 7/11 λέει στο newsletter Το περσινο μοντελο που κυκλοφορούσε ,ακριβότερα ,είναι παρομοιο με το παρακάτω σε σχεδιο με st1750lm000 hn-m171rad.δισκο, από τους παλιους seagate και αυτό πρεπει να έχεις ,είναι αλλη σειρα και πιο κομψο http://www.kotsovolos.gr/site/computing/storage-hard-disk-drives-and-usb-sticks/external-hdd/116295-intenso-1tb-3.0-2.5 Αναγνωριίζεται το παλαιότερο μοντέλο μονο απο παλαιες εκδοσεις προγραμματων για την υγεια του και έχει ασυμβατότητες με θυρες USB3 σταθερων υπολογιστων .Πολύ καλη όμως γενικα συμπεριφορα ,ταχύτητα και σβηνει σε κατασταση αναμονης να μην ζεστενεται .Εχει διαφορετικο κοντρολερ το νεο μοντελο ,και αγνωστο δίσκο εσωτερικά και είναι ελαφρα μεγαλυτερο σε όγκο.Ενημερωτικά απλα ,η εταιρία λέει συναρμολογιση στην Γερμανια ,αλλα αν δεν φτιαχνει δικους της κοντρολερ απλά διαφημίζει προιόντα άλλων.
Galaxy Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Μας καταστρέψατε πάλι , άλλη μια παραγγελιά και απο μένα , θα βολέψει για το xbox one ^^ Thanks TS !
MikeJ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Μάγκες έκανε κανείς απόπειρα να παραλάβει από κατάστημα έχοντας παραγγείλει με χρήση κουπονιού ; Ρωτάω γιατί εγώ παρήγγειλα έναν με ένα κουπόνι που έβαλε ένας συνφορουμίτης ( Thanks ΒΤW ) και σήμερα πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα να δω αν είναι έτοιμο και μου είπαν ναι και στη συνέχεια ρώτησα για την τιμή και καλά για επιβεβαίωση και μου είπαν 59,90 και τους είπα μα στο e-mail η επιβεβαίωση μου μου έχει έρθει ως 44,90 και μετά με ρωτούσε αν έχω κουπόνι και είπα ναι το χρησιμοποίησα και μου έλεγε ότι θα πρέπει να δώσω το κουπόνι στο κατάστημα κλπ... κάτι που δεν μπορώ να κάνω αφού το κουπόνι ουσιαστικά το πήρα εδώ απο κάποιο άλλο μέλος. Οπότε αν παραλάβει κανείς ας μα πει αν το πήρε κομπλέ στα 44,90 απλά λέγοντάς τους τον αριθμό του κουπονιού χωρίς να χρειαστεί να προσκομίσει κανένα sms πχ... Μη πηγαίνω τσάμπα μέχρι το κατάστημα, δεν είναι στο δρόμο μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις