Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

σωστά να τα σβήνουμε μετά όταν χρησιμοποιούνται... manosfp μπορείς να σβήσεις από το ref σου το νούμερο?

Οκ, τα εβγαλα εγω ολα απο τα ποστς σας

• Like 2
  • Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το μοναδικό μήνυμα που έχω στο κινητό μου από KOTSOVOLOS είναι αυτό για το άνοιγμα του νέου καταστήματος στη Συγγρού.

Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι στην mailing list, δεν θα έπρεπε να έχει έρθει και το κουπόνι;

Από τη μεγάλη ζήτηση πάντως βλέπω ότι και να ζητούσα κουπόνι είναι δύσκολα τα πράγματα...

Επίσης ευχαριστώ θερμά που έχετε γράψει 60€ στον τίτλο του θέματος και όχι το κλασικό τσίπικο 59,90€ που πονάνε τα μάτια πια...

Δημοσ.

για 60 ευρω δεν ειναι καλη τιμη ? πηρα και εγω εναν :) ειδα το μαιλ την παρασκευη και μετα ειδα και το θεμα εδω με τα χαρακτηριστικα του δισκου .. ευγε σε ολους

Δημοσ.

Καλέ κύριε...Ναι σ'εσένα μιλάω..Που πήρες με κουπόνι ήδη..Δώκε και σ'εμάς...Υγεία να έχεις..Ουπς δεν έχει παραλαβή από κοντινό μου κατάστημα!Αποστολή πόσο πάει;

• Like 1
Δημοσ.

Λιγο ασχετο, αλλα θα το ρωτησω.

Εχω κανει κρατηση με κουπονι για παραλαβη απο καταστημα του κεντρου. ΕΠειδη δυσκολευομαι να παω, ξερει καποιος αν μπορω να κανω την αγορα με εντολη αγορας σε κουριερ? Εννοω να δωσω τα χρηματα σε κουριερ και να κανει την αγορα για λογαριασμο μου.Δεχονται κατι τετοιο στον Κωτσοβολο? Πηρα τηλεφωνο στο καταστημα αλλα δεν απαντουν.

Δημοσ.

Παιδια και εγω θα ηθελα ενα κουπονι αν περισσευει!

Να ρωτησω τον δισκο αυτον τον εχει κανει κανεις εσωτερικο?βγαινει ευκολα η θηκη?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...