Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 σωστά να τα σβήνουμε μετά όταν χρησιμοποιούνται... manosfp μπορείς να σβήσεις από το ref σου το νούμερο? Οκ, τα εβγαλα εγω ολα απο τα ποστς σας 2
Agathoklis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Αν κάποιος έχει κουπόνι που δεν θα χρησιμοποισει θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ
Gana Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 συμφερει να ξηλωθει το drive να μπει στο desktop?
George! Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Άμα είναι με κουπόνι αγοράζω κι εγώ που ούτε το σκεφτόμουν αν υπάρχει κάποιο διαθέσιμο ευπρόσδεκτο!
moredread Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 αν υπαρχει κουπόνι, θα το εκτιμουσα και εγώ.
samtwo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Αν τυχόν υπάρχει παιδιά και εγώ θα ήθελα κουπόνι.
dimigar Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Που είναι τα κουπόνια..Προλαβαίνουμε δε προλαβαίνουμε...
stelrp Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Sms μόνο...Αν σου έχει έρθει στο κινητό σου...
cdrov Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Και εγω ζητησα απο τους πρωτους αλλα δεν εχω κατι...
Innersense Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Το μοναδικό μήνυμα που έχω στο κινητό μου από KOTSOVOLOS είναι αυτό για το άνοιγμα του νέου καταστήματος στη Συγγρού. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι στην mailing list, δεν θα έπρεπε να έχει έρθει και το κουπόνι; Από τη μεγάλη ζήτηση πάντως βλέπω ότι και να ζητούσα κουπόνι είναι δύσκολα τα πράγματα... Επίσης ευχαριστώ θερμά που έχετε γράψει 60€ στον τίτλο του θέματος και όχι το κλασικό τσίπικο 59,90€ που πονάνε τα μάτια πια...
sotiriadisc Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 για 60 ευρω δεν ειναι καλη τιμη ? πηρα και εγω εναν ειδα το μαιλ την παρασκευη και μετα ειδα και το θεμα εδω με τα χαρακτηριστικα του δισκου .. ευγε σε ολους
shamrock1404 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Καλέ κύριε...Ναι σ'εσένα μιλάω..Που πήρες με κουπόνι ήδη..Δώκε και σ'εμάς...Υγεία να έχεις..Ουπς δεν έχει παραλαβή από κοντινό μου κατάστημα!Αποστολή πόσο πάει; 1
gogopoweranger Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Λιγο ασχετο, αλλα θα το ρωτησω. Εχω κανει κρατηση με κουπονι για παραλαβη απο καταστημα του κεντρου. ΕΠειδη δυσκολευομαι να παω, ξερει καποιος αν μπορω να κανω την αγορα με εντολη αγορας σε κουριερ? Εννοω να δωσω τα χρηματα σε κουριερ και να κανει την αγορα για λογαριασμο μου.Δεχονται κατι τετοιο στον Κωτσοβολο? Πηρα τηλεφωνο στο καταστημα αλλα δεν απαντουν.
giannis123 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Παιδια και εγω θα ηθελα ενα κουπονι αν περισσευει! Να ρωτησω τον δισκο αυτον τον εχει κανει κανεις εσωτερικο?βγαινει ευκολα η θηκη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις