Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γτγδφβφβ οποιος προλάβει ας ποστάρει ότι το πηρε

Δούλεψε, ευχαριστώ πάρα πολύ, παραλάβω δεν παραλάβω...

Μου ειχε έρθει το κουπόνι στο email για το κατάστημα στο Χολαργό, δεν το βρίσκω , το έχω προφανώς σβησει, ούτε στα Ανεπιθύμητα ούτε στο Κάδο... Μπορώ άραγε να το ανακτήσω από το λογαριασμό μου στο www.kotsovolos.gr ? Δεν βρίσκω κάτι...

Υπάρχει κάποιος που δεν θέλει το δικό του ?

Δεν σβήνουμε ποτέ τα mail μας... Δεν τρώνε ψωμί...
Δημοσ.

Δούλεψε, ευχαριστώ πάρα πολύ, παραλάβω δεν παραλάβω...

Δεν σβήνουμε ποτέ τα mail μας... Δεν τρώνε ψωμί...

Έχεις δίκιο... δεν ξέρω πως το έσβησα και χάθηκε εντελως από το Gmail, πάντως το ανωτέρω κουπόνι έχει χρησιμοποιηθεί ήδη μιά φορα και δεν παίζει ξανά...

Κρίμα, αν το έχει κάποιος άλλος και δεν το θέλει ας στείλει pm.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο... δεν ξέρω πως το έσβησα και χάθηκε εντελως από το Gmail, πάντως το ανωτέρω κουπόνι έχει χρησιμοποιηθεί ήδη μιά φορα και δεν παίζει ξανά...

Κρίμα, αν το έχει κάποιος άλλος και δεν το θέλει ας στείλει pm.

Δοκίμασες να ψάξεις στο "όλα τα μηνύματα";
Δημοσ.

Αμάν το βρήκα , όντως ήταν σε SMS !

Έκανα τοην παραγγελία μόλις, πρόλαβα...

Επειδή πολύ τη φοβάμαι τη δουλειά, μας κάνεις ένα paste το SMS να δούμε τι λέει;

Ρωτάω μήπως και ήταν καλύτερα να παραγγείλουμε 2 τεμάχια για να πάει πάνω από 100...

• Moderators
Δημοσ.

Επειδή πολύ τη φοβάμαι τη δουλειά, μας κάνεις ένα paste το SMS να δούμε τι λέει;

Ρωτάω μήπως και ήταν καλύτερα να παραγγείλουμε 2 τεμάχια για να πάει πάνω από 100...

Αφου εβαλες παραγγελια εισαι οκ, δεν μπορει να σου πει κανεις κατι. Αλλιως θα σου εβγαζε μηνυμα οτι ειναι για αγορα πανω απο χχχευρω. Μεγεια σου!

Παντως οσα κουπονια βγαλατε εδω τζιφος, βγαζουν μηνυμα οτι εχουν χρησιμοποιηθει, αρα ειναι (οπως φανταζομασταν ηδη) για μια μονο αγορα-χρηση. Αυτα τα κουπονια ειναι "προσωπικα"-μοναδικα.

Δημοσ.

Λοιπον το δικο μου κουπονι χρησιμοποιηθηκε επιτυχως 3 φορες.Την τεταρτη φορα ριχνει ακυρο οτι εχει χρησιμοποιηθει.Μαλλον καποιο bug του συστηματος ειναι η επειδη η μερα τελειωσε δεν ισχυει πλεον το κουπονι.Εξαλλου το σμσ το ελεγε ξεκαθαρα οτι ισχυει το κουπονι μεχρι 6/11

Δημοσ.

Ρε παιδια οχι χυμα τετοια κουπονια. Στειλτε τα με πμ οπου νομιζετε.

σωστά να τα σβήνουμε μετά όταν χρησιμοποιούνται... manosfp μπορείς να σβήσεις από το ref σου το νούμερο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...