Konstantin77 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 όχι, δεν υπάρχει τρόπος να το δεις, μόνο τηλεφωνικά από ότι ξέρω.
manosfp Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 γτγδφβφβ οποιος προλάβει ας ποστάρει ότι το πηρεΔούλεψε, ευχαριστώ πάρα πολύ, παραλάβω δεν παραλάβω... Μου ειχε έρθει το κουπόνι στο email για το κατάστημα στο Χολαργό, δεν το βρίσκω , το έχω προφανώς σβησει, ούτε στα Ανεπιθύμητα ούτε στο Κάδο... Μπορώ άραγε να το ανακτήσω από το λογαριασμό μου στο www.kotsovolos.gr ? Δεν βρίσκω κάτι... Υπάρχει κάποιος που δεν θέλει το δικό του ? Δεν σβήνουμε ποτέ τα mail μας... Δεν τρώνε ψωμί...
stelrp Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δούλεψε, ευχαριστώ πάρα πολύ, παραλάβω δεν παραλάβω... Δεν σβήνουμε ποτέ τα mail μας... Δεν τρώνε ψωμί... Έχεις δίκιο... δεν ξέρω πως το έσβησα και χάθηκε εντελως από το Gmail, πάντως το ανωτέρω κουπόνι έχει χρησιμοποιηθεί ήδη μιά φορα και δεν παίζει ξανά... Κρίμα, αν το έχει κάποιος άλλος και δεν το θέλει ας στείλει pm.
Konstantin77 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 ρε παιδιά, μήπως δεν πήρες email..? έψαχνα και εγώ 1 μέρα αλλά ήταν σε sms. Μόνο σε sms στέλνουν τον κωδικό, οχι σε mail..
manosfp Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Έχεις δίκιο... δεν ξέρω πως το έσβησα και χάθηκε εντελως από το Gmail, πάντως το ανωτέρω κουπόνι έχει χρησιμοποιηθεί ήδη μιά φορα και δεν παίζει ξανά... Κρίμα, αν το έχει κάποιος άλλος και δεν το θέλει ας στείλει pm. Δοκίμασες να ψάξεις στο "όλα τα μηνύματα";
stelrp Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Αμάν το βρήκα , όντως ήταν σε SMS ! Έκανα τοην παραγγελία μόλις, πρόλαβα... 1
science Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά αν υπάρχει ένα κουπόνι που δεν χρειαζεστε παρακαλώ πμ
manosfp Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Αμάν το βρήκα , όντως ήταν σε SMS ! Έκανα τοην παραγγελία μόλις, πρόλαβα... Επειδή πολύ τη φοβάμαι τη δουλειά, μας κάνεις ένα paste το SMS να δούμε τι λέει; Ρωτάω μήπως και ήταν καλύτερα να παραγγείλουμε 2 τεμάχια για να πάει πάνω από 100...
mirafiori Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 κουπονι φυηυυυξηΚαλησπερα Εχει χρησιμοποιηθεί και αυτό...
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Επειδή πολύ τη φοβάμαι τη δουλειά, μας κάνεις ένα paste το SMS να δούμε τι λέει; Ρωτάω μήπως και ήταν καλύτερα να παραγγείλουμε 2 τεμάχια για να πάει πάνω από 100... Αφου εβαλες παραγγελια εισαι οκ, δεν μπορει να σου πει κανεις κατι. Αλλιως θα σου εβγαζε μηνυμα οτι ειναι για αγορα πανω απο χχχευρω. Μεγεια σου! Παντως οσα κουπονια βγαλατε εδω τζιφος, βγαζουν μηνυμα οτι εχουν χρησιμοποιηθει, αρα ειναι (οπως φανταζομασταν ηδη) για μια μονο αγορα-χρηση. Αυτα τα κουπονια ειναι "προσωπικα"-μοναδικα.
KoGi Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Ρε παιδια οχι χυμα τετοια κουπονια. Στειλτε τα με πμ οπου νομιζετε.
Mr_Terror Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Λοιπον το δικο μου κουπονι χρησιμοποιηθηκε επιτυχως 3 φορες.Την τεταρτη φορα ριχνει ακυρο οτι εχει χρησιμοποιηθει.Μαλλον καποιο bug του συστηματος ειναι η επειδη η μερα τελειωσε δεν ισχυει πλεον το κουπονι.Εξαλλου το σμσ το ελεγε ξεκαθαρα οτι ισχυει το κουπονι μεχρι 6/11
Konstantin77 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Ρε παιδια οχι χυμα τετοια κουπονια. Στειλτε τα με πμ οπου νομιζετε. σωστά να τα σβήνουμε μετά όταν χρησιμοποιούνται... manosfp μπορείς να σβήσεις από το ref σου το νούμερο?
FLIMIT Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 αν εχει περισεψει κουπονι ας στελει καποιος πμ....thx!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις