Mr_Terror Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Αρχες οκτωβριου ο κωτσος λογο του καινουργιου καταστηματος στο Χαλανδρι εστειλε μεσω sms κουπονι 15 ευρω για αγορες 100 ευρω και πανω.Το κουπονι ισχυει μεχρι σημερα.Οποιος εχει το κουπονι και το βαλει στον δισκο θα του αφαιρεθουν 15 ευρω, συνολο 44,90 ευρω θα πληρωσει.
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Αρχες οκτωβριου ο κωτσος λογο του καινουργιου καταστηματος στο Χαλανδρι εστειλε μεσω sms κουπονι 15 ευρω για αγορες 100 ευρω και πανω.Το κουπονι ισχυει μεχρι σημερα.Οποιος εχει το κουπονι και το βαλει στον δισκο θα του αφαιρεθουν 15 ευρω, συνολο 44,90 ευρω θα πληρωσει. Αφου ειναι για αγορες ανω των 100 ευρω οπως γραφεις, πως θα παρει κανεις το προιον του θεματος με 44.90;
Mr_Terror Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Αυτο λεω, το κουπονι περναει και με αγορες κατω απο 100 ευρω.Το δοκιμασα και μου βγηκε ο δισκος στα 44,90
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Ωραια, τωρα το ειπες. Πριν ελεγες αλλο. Άρα οποιος το εχει το κουπονι και δεν εχει αλλη αγορα στο μυαλο του, τον κανει να αξιζει ιδιαιτερα! Κριμα που δεν μενω στην περιοχη, θα τον χτυπουσα αν ειχα το κουπονι!
Mr_Terror Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Ναι συγνωμη δεν ημουν κατανοητος.Το κουπονι περναει κατω απο τα 100 ευρω.Στα 45 ευρω ειναι λουκουμι.
KoGi Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Ωραια, τωρα μας λειπει ενα κουπονακι μονο Κανεις να του περισσευει και να μην το θελει?
sokos1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Εμενα μου κανει κολπα...τον εχω 3 μηνες τωρα...εκει πιυ κοπιαρει μεγαλα αρχεια γινετε USB disconnect...τωρα φταει η πλακέτα του ή ο δισκος δεν γνωριζω...
Konstantin77 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Ωραια, τωρα μας λειπει ενα κουπονακι μονο Κανεις να του περισσευει και να μην το θελει? Νομίζω πρέπει να πας στο κατάστημα και η ώρα πέρασε...
Mr_Terror Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Εμενα μου κανει κολπα...τον εχω 3 μηνες τωρα...εκει πιυ κοπιαρει μεγαλα αρχεια γινετε USB disconnect...τωρα φταει η πλακέτα του ή ο δισκος δεν γνωριζω... Το ιδιο κανει στους εξωτερικους 3μισαρηδες ιντενσο που εχω.Το κανει σπανια αλλα το κανει.Αλλο προβλημα με τους δισκους δεν εχω.Δουλευουν αριστα.
dimigar Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Ναι συγνωμη δεν ημουν κατανοητος.Το κουπονι περναει κατω απο τα 100 ευρω.Στα 45 ευρω ειναι λουκουμι.Για δώσε το κουπόνι στο λαό να δοκιμάσουμε κι εμείς. Μπορεί να περνάει..Μένω και κοντά στη Ν. Ερυθραία. Matrixxx μπορώ να αγοράσω και για σένα.. 1
cdrov Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 και εγω ενδιαφέρομαι για κουπόνι, αν κάποιος δεν το θέλει...
Konstantin77 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) χχχχ οποιος προλάβει ας ποστάρει ότι το πηρε Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2016 από Konstantin77 1
stelrp Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Μου ειχε έρθει το κουπόνι στο email για το κατάστημα στο Χολαργό, δεν το βρίσκω , το έχω προφανώς σβησει, ούτε στα Ανεπιθύμητα ούτε στο Κάδο... Μπορώ άραγε να το ανακτήσω από το λογαριασμό μου στο www.kotsovolos.gr ? Δεν βρίσκω κάτι... Υπάρχει κάποιος που δεν θέλει το δικό του ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις