Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιό εργοστάσιο βάζει τα χιλ κομμάτια που παράγει καθημερινά σε μηχανάκια για 5ωρο έλεγχο ? :-) Οι διαγνωστικοί έλεγχοι που γίνονται από την μαμά εταιρεία παραγωγής δεν γράφουν ώρες σε δίσκο.

Κανουν και περισσοτερα τεστ σε δειγματοληπτικους ελεγχους. Στη τελικη δε εγγυηθηκε κανεις οτι ο δισκος θα εχει 0 ωρες λειτουργιας.

• Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κανουν και περισσοτερα τεστ σε δειγματοληπτικους ελεγχους. Στη τελικη δε εγγυηθηκε κανεις οτι ο δισκος θα εχει 0 ωρες λειτουργιας.

Αν ίσχυε αυτό που λες δεν θα το δέχονταν για αλλαγή με μια κουβέντα από το τηλ. όπως και έγινε. Συνήθως τα προίόντα που έχουν υποστεί δειγματοληπτικό έλεγχο δεν καταλήγουν σε ράφι καταστήματος. Το πιθανότερο είναι κάποιος που τον είχε πάρει για τον Α-Β λόγο τον επέστρεψε (με 5 ώρες λειτουργίας) και οι υπεύθυνοι τον σφράγισαν εκ νέου από το να τον δώσουν σε άλλη τιμή ως εκθεσιακό.

Δημοσ.

Ασχετα τι έχει γίνει στην παραπάνω περιπτωση ,μην ξεχνάτε ότι και πολλα Β΄διαλογης προιόντα πουλουνται συνηθως με προσφορες για ξεστοκαριασμα ,δεν το γραφουν πουθενα ,έχει εγγυηση σου λενε.

Δημοσ.

Τα προβλήματα μου λύθηκαν ως δια μαγείας με απλή αντικατασταση.

Το πήρε ο τεχνικός τον δοκίμασε , έδωσε οδηγία να πάρω άλλο από το ράφι, είχε 5-6 με τιμή 74.90€ . Παίζει μία χαρα !

• Like 1
Δημοσ.

μολις παρελαβα και εγω... τον συνδεσα στο αποκωδικοποιητη του ΟΤΕ και παιζει μια χαρα...

Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί τον προορίζω για εκεί..

Εγώ δεν τον πήρα ακόμα στα χέρια μου γιατί η γενική ταχυδρομική απο την Τετάρτη "δε με βρίσκει"....

Πάντως σήμερα ήρθε φρέσκο κουπονάκι (20€ για αγορές πάνω απο 299) μέσω μηνύματος!

Δημοσ.

Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί τον προορίζω για εκεί..

Εγώ δεν τον πήρα ακόμα στα χέρια μου γιατί η γενική ταχυδρομική απο την Τετάρτη "δε με βρίσκει"....

Πάντως σήμερα ήρθε φρέσκο κουπονάκι (20€ για αγορές πάνω απο 299) μέσω μηνύματος!

Αστα πονεμένη ιστορία η ταχυδρομικη

Τη παρασκευη δε με βρήκαν ούτε εμένα...σήμερα κατά περίεργο τρόπο ήρθανε σπίτι μου

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα (άχρηστη ΓΤ, κανονικά έπρεπε να τη λένε ΓΤΠ). Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ts και στο φίλο που έδωσε το κουπόνι!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...