Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή τον αγόρασα, τον παρέλαβα, αλλά μετά...αναγκάστηκα να φύγω εσπευσμένα από το σπίτι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, και δεν έχω δοκιμάσει τον δίκο, να ρωτήσω το εξής:

Το αγόρασα αποκλειστικά και μόνο για να τον συνδέω στον αποκωδικοποιητή της τηλεόρασης. Αν τυχόν δεν παίξει, μπορώ να τον βγάλω από τη θήκη του και να τονχρησιμοποιήσω τουλάχιστον ως εσωτερικό σκληρό δίσκο σε ένα desktop που έχω; Αν ναι, πώς;

• Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή τον αγόρασα, τον παρέλαβα, αλλά μετά...αναγκάστηκα να φύγω εσπευσμένα από το σπίτι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, και δεν έχω δοκιμάσει τον δίκο, να ρωτήσω το εξής:

Το αγόρασα αποκλειστικά και μόνο για να τον συνδέω στον αποκωδικοποιητή της τηλεόρασης. Αν τυχόν δεν παίξει, μπορώ να τον βγάλω από τη θήκη του και να τονχρησιμοποιήσω τουλάχιστον ως εσωτερικό σκληρό δίσκο σε ένα desktop που έχω; Αν ναι, πώς;

Πες μας αν τελικά έπαιξε. Έχει ενδιαφέρον να μαζέψουμε μερικά στατιστικά

Δημοσ.

Αύριο θα τον πάω για αντικατάσταση, μου έχει σπάσει τα νεύρα, τον φορμαρα σε ntfs, τον εκοψα σε partitions, είτε fat32 , είτε ntfs δεν παίζει.

Μονο με y cable είναι απροβληματιστος, έχω καταλήξει ότι είναι θέμα τροφοδοσίας κατά την εκκίνηση του δισκου.

Δημοσ.

Δοκίμασα τον Intenso σε 2 τηλεοράσεις που δεν είναι smart και δούλεψε μια χαρά. Η μία είναι Panasonic 6ετίας και η άλλη είναι μια πολύ φθηνή LG μοντέλο 2-3 ετών με πολύ καλό media player. 

Σε pc δουλεύει άψογα με μεγαλες ταχύτητεςσε USB 3 και 2. Σε hub USB 3 δεν δούλευε αλλά και κανενας εξωτερ που συνδεσα εκεί δεν δουλεψε ποτέ χωρις τροφοδοσία.

Ισως τον δοκιμάσω και στον αποκωδικοποιητή αν τον βρω. Είναι ένας Ferguson Ariva.

Μεχρι στιγμής δεν εχω δει κάτι στραβο και πραγματικά δεν πιστεύω να έβρισκα σε αυτή την τιμη τέτοιο δίσκο, στην πορεία θα δούμε και πόσο καλός είναι.

Δημοσ.

Πολύ θα το ήθελα...αλλά δεν τον έχω δοκιμάσει ακόμα. Έτυχε σοβαρό απρόοπτο στη δουλειά, κ έφυγα εσπευσμένα στο εξωτερικό, χωρίς καν να προλαβω να ξεπακεταρω το σκληρο
Δημοσ.

Έλεγχοι γίνονται αλλά ο καινούργιος (ζελατινάτος) δίσκος πρέπει να λέει 0 ώρες λειτουργίας. Ήταν όντως σφραγισμένος αυτός που πήρες ?

Δημοσ.

Ναι σφραγισμενος ηταν. 

Καλά δεν παίρνω όρκο. Πιο πιθανό θεωρώ να τον έκλεισαν οι ίδιοι. Είναι εξαιρετικά περίεργο να γράφει ώρες. Δεν είναι δυνατόν ακόμα και στο ενδεχόμενο να τεστάρετε ο δίσκος να τον δοκιμάζουν για 5 ώρες.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι ήρθε έτσι από το εργοστάσιο από την στιγμή που ήταν σφραγισμένος. Εξάλλου δεν είναι πολλές ώρες οι 5.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι ήρθε έτσι από το εργοστάσιο από την στιγμή που ήταν σφραγισμένος. Εξάλλου δεν είναι πολλές ώρες οι 5.

Ποιό εργοστάσιο βάζει τα χιλ κομμάτια που παράγει καθημερινά σε μηχανάκια για 5ωρο έλεγχο ? :-)  Οι διαγνωστικοί έλεγχοι που γίνονται από την μαμά εταιρεία παραγωγής δεν γράφουν ώρες σε δίσκο.

• Like 1
Δημοσ.

Ποιό εργοστάσιο βάζει τα χιλ κομμάτια που παράγει καθημερινά σε μηχανάκια για 5ωρο έλεγχο ? :-)  Οι διαγνωστικοί έλεγχοι που γίνονται από την μαμά εταιρεία παραγωγής δεν γράφουν ώρες σε δίσκο.

Σωστο το σκεπτικο. 

Πηρα τηλεφωνο. Ο υπαλληλος πολυ δεκτικος στα παραπονα μου. Με ρωτησε αμεσως αν επιθυμω αντικατασταση. Θα με καλεσουν σε λιγο να δουμε ποια λυση θα βρεθει.  

Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειχε ανοιχτει και τον ξανασφραγισαν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...