Hatsos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Πρώτον δεν υπάρχει τύχη και δεύτερον είναι πολύ πιθανόν να το πετύχει εάν η Apple συνεχίσει τις βλακειες. 1
Regulus Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Και θέλει και μπορεί... Πάντως ορισμένοι εδώ μέσα χάνεστε με τέτοιες ικανότητες οικονομικής ανάλυσης και management που έχετε!! 1
AlexKane Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Στα κερδη ομως ουτε την βλεπει ουτε θα την δει ποτε. Ναι αλλά το άρθρο κάνει λόγο για μερίδιο αγοράς, όχι για κέρδη. Τα κέρδη ενδιαφέρουν κατά κύριο λόγο μετόχους και fanboys. 1
kwnssk Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Η πρόβλεψη που βασίζεται; Η Xiaomi δεν πρόκειται να βγει εκτός Κίνας ουσιαστικά γιατί θα γίνει της πατέντας το κάγκελο. Η Xiaomi αυτή τη στιγμή δεν είναι καν 5αδα-αν δεν κανω λάθος. Προσωπική μου άποψη. Και αφορά καθαρά τις πωλήσεις και όχι τα κέρδη. https://www.ctimes.com.tw/news/2016/05/19/2122224120.jpg Η Xiaomi αυτή τη στιγμή είναι στην 5η θέση χωρίς να έχει δίκτυο πωλήσεων εκτός Ασίας και προφανώς κανένας τηλεφωνικός πάροχος δεν προωθεί τις συσκευές της. Επίσης έχει μπει στην λογική της Samsung (που όλοι την μισήσαμε για αυτό) να βγάζει άπειρες συσκευές και μοντέλα που λειτουργούν ανταγωνιστικά μεταξύ τους που επί της ουσίας δεν φαίνεται διαφορά Entry-Mid-High End Range. Από ότι φαίνεται αυτή η πολιτική της Samsung βγάζει τρελό τζίρο. Παίζουν τώρα όλα αυτά τα Promo και Deals κάνουν φτηνή διαφήμιση και κάποια στιγμή μπουκάρουν με δίκτυο πωλήσεων και γίνεται χαμός. Τέλος από όσο ξέρω (μπορεί να κάνω λάθος) η Χiaomi δεν έχει κανένα ανοιχτό θέμα με πατέντες σε αντίθεση με διαμάχες Samsung - Apple - Huawei και δεν ξέρω ποιον άλλο. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν έπαιζε κάτι τέτοιο θα το έβαζαν στα δικαστήρια. Δεν χρειάζεται να έχει υποκατάστημα. Μπορεί και τώρα αφου εξάγει σε ΗΠΑ και Ευρώπη (και έχει πάρει άδεια κυκλοφορίας για αυτές τις χώρες) να το κάνουν και να την κυνηγήσουν. Αυτά
GeopoN Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Νομίζω πιο εύκολο είναι η Xiaomi να πάρει τη θέση αυτή παρά η Huawei... Η χιαομι που δεν εχει ακομα ευρωπαικο μαγαζι και οι multilag rom της για να βγει σωστη πρεπει να περασει 6μηνο από την παραγωγη του κινητου? ΟΟΟΟΟΟΟΚΚΚΚ
Jimmy08 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Το κατασκεύασμα έχει πυρήνα Linux αγαπητέ φάνμποϊ. Ψαγμενο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα